- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Nalam a 2 elso lengescsillapito lesz lassan cseres. Mar meg is vettem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Jól tetted, így a tuti.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Élettartam váltó az csak mást ért ez alatt a gyártó meg mi is...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Jó akkor nem vmi alsópolcos 3 évszakos.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Milyen gumi van rajta?
-
NoLF
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
értem, akkor érdemes elgondolkodni egy webaston ha ilyen helyen laksz és nem megoldható a garázs - az alapjáraton ketyegtetés tesz a lehető legrosszabbat a motornak.
-
NoLF
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
miért pöfög sokat indulás előtt?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Az szép! Vezetesi treningen nekem is bevert 13-14-et anno.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Na latod.
Zimmermann van, az lassú fékezésnél melegen is sípol neha. Viszont tolataskor mindig.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Német cucc, Knorr-Bremse a teljes nevük. Főleg vasúti kocsikba (metró, villamos) gyártanak tárcsaféket.
Elég neves cégek beszállítói, pl CAF, Alstom, Siemens, stb.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Akkor vmi utángyártott lesz sztem. Bár ismerve a gyári tárcsát nem feltétlenül jársz rosszabbul.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Gyarit kap? Vagy vmi jobbat?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Remek...
Hallom hozzátok is odaért a tél.
-
MasterMark
titán
válasz
stickermajom
üzenetére
Ez gyanúsan féltengelycsuklónak hangzik. Ha kicsit kopott akkor még nem olyan vészes hangja van.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Oucs, igen ha allsz a feken akkor ahol a betet hozzaer ott nem hul, a tobbi helyen meg igen, igy pontszeru hoterhelest kap. Nem szabad a feken allni. Ezt mar en is megtanultam a sajat karomon.
-
MasterMark
titán
válasz
stickermajom
üzenetére
De minek állsz a féken?
Én hagyom ilyenkor gurulni kicsit hogy ledobja a betétet, és utána kézifék. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Telekre járni pont jó lenne nekem.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Engem meg déltuán hívott a fényező, hogy kész a kocsi. Holnap mehetek érte. Szerencsére a díszléc is menthető volt bár így is az előzetesen kalkulált ár fölé csúszott kicsit a projekt.
Remélem egy Forester Wilderness-t adnak.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Wilderness nem volt?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gondolom ha leragasztod akkor visit mint a valasztasi malac.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Ott legalabb van ilyen. Itthon meg semmi (nyilvan mert hibatlanok)...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Az igen, gyertek haza itt hawaii van ehhez kepest.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Itt 10 ev alatt esett ennyi ho kb.
Kivancsi lennek manualissal mennyire lenne kuplungszag.
Be kene rakni az uj stabpalcakat, de sztwm megvarom vele az olajcseret.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Remek!

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Bim-bammol is jó hangosan legalább mellé?
-
Downsampling
senior tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Szia!
Bocsi a kérdésért: a képen leghátul az melyik Subaru? csak nem egy Levorg? Kicsit torz a kép, eléggé lapít, így nehéz kitalálni (vagy én vagyok béna...)
Köszi -
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Annyit meger!
A feher olyan mint az enyem.

Kozben kitapasztaltam, hogy csak hidegben szol. A kenoanyag megdermed gondolom a hidegben. Ha bemelegszik akkor megint elhallgat es ha melegebb van kint akkor sincs hangja.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Nekem most a kuplung kinyomoja szolalt meg. Nem orulok, mert kuplunggal egyutt erdemes cserelni, igy meg nem olcso mutatvany. Es igazabol felesleges is, mert a kuplungom kb 50%-os meg.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Borsos ara van. Passat-on nekem 2x is kellett cserelni ha ez vigasztal.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Itt is soznak cserebe se hideg se ho nincs. Pont ma verettem le a gedvat a geprol.
Latod keves extra, keves hibalehetoseg.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Ami el is romlik arra nem szoktak...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Ez igaz.
Most egy 4x4-es Skoda van, sajnos hó hiányában nem tudom tesztelni pedig megnézném mennyire ügyes Bubi-hoz képest. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
VW-ek szoktak ilyet produkalni.
Hatha megjavul ha nem akkor januarban szerviz. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Mosas utan jott elo vagy random?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Franko! Nekem a gyari TPMS-t felesegem baratnoje hozta ugyanigy.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Teljesen jó!
Bp-Debrecen-Bp oda 120-130 haza fix 130 (2 ember kevés csomag): 9,35
Jah és toltam most egy full városit is: 11,44
Ezek valós/mért adatok nem BC adatok.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Ez mar döfi!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Nem jartok at? Mi amikor kint voltunk meg nagybevasarolni is atmentunk.
Az annyira nem esett volna jol neki. EFB-t olcsobb lesz potolni legalabb. Inkabb orulj neki.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Hat passz... vmi kinti forumon kerdezd meg.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Jo ar! De ott nincs vilagbajnok afa meg kulonado a mindenre is.
Road test, pont egy ilyen kereteben vertek oda egy uj M5-ot.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Akkor vegyel regit.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Akkor OBK XT-t vegyel.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Jah a gyári városi adat az 11,5 ha jól emlékszem. Azt kb tudja is. Igaz 1-2 km-es út nincs, azért ha kiállok a garázsból (ahol most kb 14 fok van) akkor is megyek 10 km-t legalább egyhuzamban.
Inkább ez a kinyomócsapágy ami zavar.
Niagara király. Ott voltunk mi is. Maradjatok a Kanadai oldalon az USA oldalról nem olyan szép a látvány, szvsz felesleges átmenni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Varos keves M0 es tobbnyire a 14 fokos garazsbol indulva: 11.44.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Most nekem is lesz egy tiszta varosi fogyi. 14 nem is de 12 biztos lesz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Ahogy kell. Helyes.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Ha ügyes vagy még gari időn belül kinyírod.

-
válasz
stickermajom
üzenetére
fúj/ford, de ronda!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Van is egy ilyen Mr. Bean-es mem errol.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Ez tetszene nekem itthon is. Btw ottani webshopbol rendeltem a gyari tpms-t, made is UK. Az akkor 2x atszelte az oceant es meg is igy olcsobb mint itthon.
-
Lacerta
aktív tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Nice!
Irígykedünk.
-
válasz
stickermajom
üzenetére
úúúúúú...!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Horog sima, a bringato lesz akkor csak combosabb kiadas.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Franko cucc! Keszulhetsz a nagy kempelesekre.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Igen itt még egy sz@ros 116i-is 200 felett megy végre. Amúgy nekem is a Ford ugrott be róla.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Szomoru, az ujabbak meg nincsenek manualissal. Jo 1.6i XV esetleg de azt kb kar volt legyartani olyan gyenge.
-
válasz
stickermajom
üzenetére
sajnos egy cvt szerelgetés itthon milliós tétel. szóval pont a 10-13 éves, 200e km-es példányokat nem éri meg akkor megvenni.
jó dolog az összkerék, én imádom, de igazából egy elsőkerekes is elmegy az esetek 99,9%-ában. oké, a nedves erdei út témát akkor el kell engedni, de 1-2m ft-ért el lehet 
-
MasterMark
titán
válasz
stickermajom
üzenetére
Van benne új infó, vagy csak az amit eddig is tudtunk, hogy ha nem cserélnek benne olajat akkor tönkremegy?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
De legalabb cserelik. Itthon ilyen esetben csak a sunnyogas megy tobbnyire.
-
válasz
stickermajom
üzenetére
jájj
-
stickermajom
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Most már a teljes váltócsere is meglesz, mint kiderült azon dolgozik ennyit a szerviz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Passat-ban is volt nekunk, amikor sotetben megyek fel a telekre akkor cefetul hianyzik nekem is.
-
válasz
stickermajom
üzenetére
az ősöreg 2005-ös rx400h-ban is benne volt (nem led, hanem xenon), szerettem is

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Akkor azt csapagyasra kell hajtani. Remeljuk a tiedet nem barmoljak szet.
-
válasz
stickermajom
üzenetére
az külön fura, hogy a subaru külön fejlesztett vmi hipiszupi láncos cvt-t, elméletben meggyőző is... ezek után jobban járnának a toyotáéval, ami - gondolom - szíjas?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Hurra a TGV utan meg egy hibaforras....
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Meg egy rendes HSD hajtasi rendszert....
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Mondjuk az gaz, hogy 100k km-t sem birt ki a valto… elvetted a kedvem kicsit, pedig egy SH Forit vallalnek cvt-vel is akar. De akkor nem fogok.
-
válasz
stickermajom
üzenetére
uhh, akkor melyik az első széria, amit meg lehet venni? nekem még a 2015-ösök is drágák

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Mennyire gyakori ez a cvt-nel vajon? Titkon cvt-s Foresterrol almodok ugyanis... de nyilvan nyugot nem akarok a nyalamba venni. Szegeny Parci is hogy beszivta.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Amugy viccen kivul kb igen. Ehhez kepest nalatok total zen van. Titkon Forester XT-rol almodok... vagy ha nyerek a lotton hozatok toletek egy OBK XT-t.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Oke kicsit felek tole (amugy wish list-en van), mert a mostani sem egy aszfalt szaggato ugy hogy konnyebb es alig gyengebb. Lehet az lesz a vege hogy megiratom.
Bar ez a ketto tovabbi gondom nem oldja meg, hogy alacsony a hasmagassag es kicsi a csomi. Elobbit talan el tudom engedni, utobbira meg tetobox...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Az megdobja nagyon. Jo a fogyi. A menetteljesitemennyel mennyire vagy elegesett? KAstrahoz kepest nem nagy visszalepes?
-
MasterMark
titán
válasz
stickermajom
üzenetére
Mi ez a csattanás? Lemaradtam, vagy törölte az emlékezetem.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Úgyis most viszed szervizre akkor erre is nézzenek rá. Előről vagy hátulról jön a hang?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Jah meg a hutoradik pucolasa is benne volt. Mondjuk azt amugy is ki kell szedni, mert kulonben nem fersz hozza a vezerleshez.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Igen, kb ugyanez a nagy revízió. A váltó és difi nem lett cserélve akkor (2 éve), mert előbb telt le a 6 év mint a 100k km, így azok később lettek cserélve. Szíjra 6 év vagy 100k km a periódus nálam. A váltóra meg a difire pedig felezett periódust használok. Egyik guru szerint ajánlott a másik szerint meg tök felesleges...
Nem az a 8 deci olaj visz csődbe ami a hátsó difibe kell, szóval cserélem 50k km után (a váltóba sem kell sok). Mondjuk a gyári után a full szintetikus Motul-al érezhetően jobb lett a kapcsolási érzet, most ugyanolyat kapott nem éreztem semmi változást. A pillangószelep pucolás után viszont nagyon megtáltosodott. Azt ha nem csinálják maguktól érdemes külön kérni.Ez a tételes lista ami cserélve lett akkor:
- vezérműszíj + feszítőgörgők
- hosszbordás szíjjak
- vízpumpa + hűtővíz + 1-2 fáradtabb csőbilincs cseréje
- gyújtógyertyák cseréje
- olaj + olajszűrő + levegő + pollenszűrő -
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Van, mert ez nettó ár volt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Combos, az nekem 350k korul volt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Patent! Bedobhatod a kilott vadat mar siman.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Olajszintet szoktad nézni? Ez az FB25 nem olajevős de 0W20 kell bele, az szigorúan be kell tartani.
Nekem kellene két új szilent előre de nem vacakolok a préseltetéssel. Kap új komplett lengőkart. Még vadászom, hogy milyen márka legyen...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Hotalcam nekem is van de nyilvan nem ez a minoseg... de ide varosba jo az is.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Jo ez a felallas maradhat is igy. Mi Bridgestone RE92-t hasznaltunk, az teljesen jo volt. Kar hogy itthon nem (volt) kaphato.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Sztem nem. Kiékeled vmi puhább dologgal, filc korong pl.
Tenyleg, gumibol mid van?
-
válasz
stickermajom
üzenetére
most jöttem a kőhegyről a subaruval, végig verettünk mindenféle vízmosásokon, kutyafülén (száraz most minden, de egy prius azért nem ment volna el...
)viszont a kocsi, izé... megint vacakol néha, márpedig most a katalizátor már a helyén, kipucolva. nem tudom megmondani, h mi van, de valami, várnád, hogy húzzon, de nem. de ezen a ponton leszarom, használom, aztán, ha nagyon nem jó, majd lehet megint okosnak lenni.
-
Lacerta
aktív tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Áh, a feketén nagyon meglátszik a kosz.
( Csak, hogy találjak rajta fikázni valót.
) -
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Az igen! Johet neked is egy Wilderness kezdesnek. Vagyis folytatasnak.
Jah ha a viszed majd olajcserere a sajatod figyelj hogy 0W20 olaj menjen bele.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
FB25 a legjobb Subaru motor ez vitán felüli.
Kb álom autó nálam egy Forester ezzel a motorral. Arra kell figyelni, hogy ha nem 0W20/0W30 olajjal volt használva ha nem vmi vastag sz@rral, akkor eheti az olajat. A régebbi EJ25 motorok nagyon melegedősek, azokba az 5W40 vált be és ez megmaradt a Subarus körökben. De ez egy korszerű motor, amit kinyír a túl vastag olaj.EZ36D meg igazi kuriózum és az sem problémás akár csak az EZ30. Érdemes a vezérműláncra figyelni (hidegen nem csörög-e) meg esetleg a láncfeszítőre ránézni
Ez is hajlamos melegedni arra érdemes figyelni, hogy a hűtőfolyadék minőségre és mennyiségre is rendeben legyen mindig. Ha maximalista vagy akkor esetleg egy átmosás nem árt, 100k km-nél úgyis cserés a hűtővíz. -
MasterMark
titán
válasz
stickermajom
üzenetére
Nekem úgy rémlik sose volt kehes, csak olajat/szűrőt kell benne cserélni rendesen.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
CVT-nek nagyon nem mentem utána de igen a 2014-től (MY15) gyártottaknál javítottak rajta. Nem csak softwere, hanem hardwere terén is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
A Mátrában felfelé egyszer én is majdnem telibekaptam egyet. Azóta éjjel nem nyomom neki soha.
Btw, hazafelé megdőlt a fogyirekod: 7,06 liter (bc szerint 6,94). Bár sztem lekarmolnátok az arcotok ha 110-120-al kéne jönnötök 730 km-t.

-
válasz
stickermajom
üzenetére
Jaja, hétvégén tele van turistákkal az út.
Mivel ott van nyaralónk, elég gyarkan járunk arra, 2-3 hetente tuti. Hétköznap délelőttökön és esténként fullosan kihalt szokott lenni. 
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Euro 4-es.
-
blasko92
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
Elvileg ez is androidos fejegység. Igazából f.ngom sincs hogy vannak ezek.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Kicsit elúsztam, most sikerült rendeznem a gondolatokat.
Ezekre kell odafigyelni a szokásos; sehol ne rohadjon (küszöb, sárvédőívek), ne füstöljön se hidegen se melegen, ne folyon sehol az olaj se a szervó, klíma hűtsön, az ülés fűtsön (nem szereti ha rátérdelnek az ülőlapra mert megszakad a fűtőszál és oda a fűtés) és lehetőleg ne 3 darabból legyen összerakva-n kívül:
- a fék hűtése alulméretezett elöl ezért könnyen hullámosodik a fék. Legalább 90-100-ról fékezz egy erősebbet folyamatosan, ha szitál a kormány akkor cserés az első két tárcsa + betétek (új tárcsa új betétek különben a használt betét félrekoptatja az új tárcsát). Ha hullámos a trácsa nem tragédia csak cserés, ami jó alkualap, egy komplett szett csak előre kb 90k (gyári).
A felszabályozás nem játszik, mert kb öt komolyabb fékezés után újra hullámos lesz. Érdemes odafigyelni a fékhűtésre. Pl nagyobb fékezés után ne állj a féken (vagy legalább a kézit használd) mert ahol a betét hozzáér a trácsához nem tud hűlni és a pontszerű hősokktól könnyen vetemedik.- a keretnélküli ablak szép de az üveg megvezetése nem bírja ha az ablaknál fogva csukják be az ajtót. Ha az üveg ránézésre nem egészségesen áll, vagy picit lötyög ha megfofod, ne adj isten a vízvető ott nem passzentosan áll akkor az újabb hiba. Ez okozhat beázást (ajtó alja ne rohadjon!!!). Nem tragédia de jó alkualap.
- a futómű strapabíró de érdemes alánézni/átnézetni. A stabilizátor felfüggesztőket, a kutyacsontokat érdemes szemügyre venni mert ezek fáradnak el elősször. A lengőkaron megjelenő rozsda előfordul, nem kell tőle megijedni az nem tragédia de ismét egy jó alkualap.
- a kerékcsapágy még hajlamos idő előtt tönkremenni de azt hallod menet közben ha sz@r, érdemes kicsit lehúzott ablakkal is menni közepesen lassú tempóval és fülelni.
- a difi vizsgálatról beszéltünk, koppra kitkert kormánynál körözöl, ha úgy megy mintha a kézi be lenne húzva akkor hagyd ott azonnal. Egy új c. diff többszázezres tétel, bontottan meg kitudja mit veszel és az se olcsó móka.
és a végére a vitamin:
- sajnos van benne kettőstönegű lendkerék (DMF), ha leállításkor csattanva áll le a motor akkor az nem sok jót ígér. A gyári DMF csere új kuplunggal elég horror de szerencsére van hozzá egytömegű kiváltó szett (SMF), ami szintén drága cserébe tartós és hibamentes további üzemeltetést ad (a váltási érzet kicsit rosszabb lesz). Ennek fennállása egy igen komoly alkualapot képez tekintve, hogy a gyári DMF (kuplunggal) 380k, míg a SMF kiváltó szett (kuplunggal) kb 200k.
Kb ezek a sarokpontok ennél a modellnél. További alkualap a közelgő vezérléscsere (kb 200k) tényének említése (gyertyák, szíjak, görgők, vízpumpa cseréje).
mod:
Kulcsszavak miatt:
#legacy #outback #bp
-
outsiders
aktív tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Gumikat nézd meg, ha félre van kopva az gáz, ha tengelyenként más típus gáz, ha más méretek vannak az is gáz

-
TheMarci
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Bocsánat, hogy csak így beírok, read only módban figyelem csak a topikot, a linkelt kocsi hozta meg a Subaru szeretetet, így mindig jó erről olvasni.
Szóval ismerősömé volt 140k km-ig, én is használtam egy ideig, addig bőven volt rá vigyázva, és karban tartva, utána is egy normális embernek lett eladva, de arról már nem tudok semmi biztosat mondani. -
válasz
stickermajom
üzenetére
ne lelkesedjenek, hanem dolgozzanak (persze a legjobb lenne a kettőt együtt). remélem azért átnézik majd becsülettel. én is gondolkodom, hogy őket kérdezzem meg a fényszóró-magasságállításról, a duna autó árai horrorak.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Most mobilrol nyomom de nem tunik rossznak.
+ Tobbiek:
Jaja szetkaptak mint bohoc a biciklit. Reggel 7-re vittem 10-re kesz is volt pedig 1 ember dolgozott csak rajta.
Ja es a macskas illatosito Teszko alsopolcos nem tul tartos de megtetszett, igy jott velem.

-
Petester
senior tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Mikor a váltó miatt vittem volna, ami hosszabb vizsgálatot igényelt, 2 hétre kaptam időpontot, de szerintem egy átvizsgálásra 2-3 napra előre tudnak időpontot adni. Mikor először mentem hozzájuk, hogy nézzék át az autót, milyen karbantartásra lehet számolni, akkor szerdán hívtam őket, péntekre fogadtak.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Elég rég voltam ott de akkor kb 1 hetes várólista volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- 5600 MHZ-es 16GB-os DDR5 notebook memória - számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hallom hozzátok is odaért a tél.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)