Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
Nem birtam ki, el kellett mennem porogni egyet es hat iszonyat jo moka

-
NoLF
veterán
-
NoLF
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
értem, akkor érdemes elgondolkodni egy webaston ha ilyen helyen laksz és nem megoldható a garázs - az alapjáraton ketyegtetés tesz a lehető legrosszabbat a motornak.
-
NoLF
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
miért pöfög sokat indulás előtt?
-
NoLF
veterán
nyilván nehezen elérhetőek az ilyen fogyasztások egy RENDES motorral ellátott példánnyal, ezzel nem lehetetlen. egyébként a nagy átlag vegyes az 7,5 de egy 1,6 tonnás 4kerekes batárral azt sem sokallom (főként városi használat)
mióta a dpf ki lett pakolva (katalizátort kapott) azóta egész értelmesen megy is a dög egyébként. ütött-kopott, recseg-ropog, hiányzik ez-az belőle, de szeretem

-
NoLF
veterán
na meglett a rekordfogyi rátankolással számolva, mostmár bizton állíthatom, hogy pont egy litert téved a computer
5,6-ot írt, 6,6 lett a valóság, én ilyen időben ezzel elégedett vagyok nem kicsit. persze a nagy átlag nem ennyi, de most kicsit több volt az országút, mint a pesti dugózás 
25k km után a motor egyelőre még nem akar megdögleni, hajtom amíg megy. 2009 outback 2.0D a forgalmi szerint már EURO-5 motorral, valószínűleg a világ összes kilométerével (2016os behozatala ellőtt az olasz szervizkönyvben már bőven 200 fölött járt, 16 augusztusban 142vel műszakiztatták, jelenleg 236ot mutat az óra
)hamarosan megy szervizbe a kerékcsapágy, valamint az első futómű/toronycsapágy kopogása miatt.
-
NoLF
veterán
általános úthibákon, a legkisebben is, leginkább keresztbordákon, folyamatosan bubog. Kétszer átt lett nézve a teljes futómű, csak hátul cseréltek stabpálca szilentet, mert semmi másnak nincs baja (az első átvizsgáláskor az első alsó lengőkarokban lettek szilentek cserélve)
-
NoLF
veterán
köszi! olyan csodás, hogy az összes hozzáértő full a világ másik végén van hozzám képest... de legalább a Sebikio közel van a munkahelyemhez

@MasterMark: neked is köszönöm!
(egyébként cserélt, Euro5 motoros 2009es outback az áldozat, tudom tudom, mea culpa. DPF már kivéve, katalizátorral helyettesítve. osztómű meleg állapotban olyat üt mint Piedone, gondolom ez sem lesz olcsó mulatság
) -
NoLF
veterán
a biztos hogy fura, mert nem üt, nem lóg semmi, de elég betyár hangja van, mostmár mindkét oldalon...
valamint a bal első kerékcsapágy is elkezdett búgni. milyen márkákat ajánlotok? Kayaba, Japanparts? vagy vany más alternatíva ami nem ököráron van, de a minősége elfogadható?
-
NoLF
veterán
válasz
_Smooth
üzenetére
köszi!
olaj, szűrők plusz ékszíj szerintem ez tök reális, lehet én is oda viszem legközelebb mert a seibikoval kicsit tele van a zsákom... harmadjára sem sikerült megoldaniuk a kopogást az első futómű felől, ráadásul másodjára képesek voltak azt mondani, hogy a hátsó stabpálca szilentet kellett cserélni és biztos azt hallottam
(2009 Outback)teljesen nyilvánvaló, hogy egy métert nem mentek az autóval mert úgy kotyog mostmár, hogy ihaj - meg lett már rángatva minden oldalról, de a futóműben elvileg nincs probléma. akkor vajon mi lehet? toronycsapágy? kormánymű? babámf@sza?
-
NoLF
veterán
őszintén sajnos nagyon mellément a projekt mert úgy volt hogy megyek ausztriába a hegyekbe dolgozni, de visszamondták... 5 napom volt szerezni valamit amiben megbízok, ezt sikerült (tudom tudom, sosevegyél ilyet dízel, ez van).
azóta a verdára semmi szükségem, de persze megszerettem. köszi a tippeket, megnézem. (seibiko legalább megszilentezte a lengőkarokat, nem úgy mint az első sarki szerviz, aki azonnal cserélni akartatta az egészet, de beszerezni nem tudták volna
)
azt hiszem a sperr kicsit okafogyott ennél a verdánál
de a bontó érdekel, mert a jobb oldali tükrömet leverték. -
NoLF
veterán
Sziasztok, 2009-es outback van a tulajdonomban (igen, diesel, igen, motorcsere megvolt, igen, tudom hogy szar de ez van, ugyhogy ezeket a koroket kerlek hagyjuk
)
hatramenetben kitekert kormanynal kis sebesseggel, valamint eloremenetben is utest erzek a hatso hajtasnal.
seibiko-nal voltam szervizeltetni nemreg (dpf kiiktatas mert persze beszart, meg altalanos revizio stb) azt mondtak, hogy nem veszes, es a diffiolaj csere keresemre is azt mondtak higy ha meg nem volt megbontva, ne szarakodjak vele.ez igy rendben van szerintetek? Mi baja lehet? Van egy olyan erzesem hogy a seibikonal nem igazan neztek erre ra, mert eleg szepen kalapal a hatso hajtas…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Wuthering Waves
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- iPad topik
- További aktív témák...
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(2009 Outback)
de a bontó érdekel, mert a jobb oldali tükrömet leverték.