Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Inkább pár olyan lehetne, amit mondjuk egy topiknyitónak el tudnék képzelni, hogy fegyvereknél mi mire jó, milyen szetteket javasoltok, fejlődésre vagy gyors terjeszkedés vagy gyors fejlődés. Vagy mi mire van hatással.
Én is eddig tök buta módon azt hittem, hogy ha minél több a food egy bolygón, annál gyorsabban nő a népesség. A számokat nézve nagyon nem. A lényeg, hogy ne nulla vagy minuszos legyen az érték és nőni fog a populáció. Rengeteg infó gyűlt már itt össze. De tényleg nehéz egy általános javaslatot írni, mert akkor az a játékot is minősítené. Ez pedig pont nem egy szimpla stratégia. Én a fegyverekkel szívtam. Még az elején csak torpedóra mentem, de aztán csodálkoztam, hogy volt, akit nem is sebzett. Akkor megismerkedtem a Point-defense jóságával. Bár így veszítek DPS-t, de nyerek védelmet. Vagy ilyen a gazdasági kérdés. Nem kell minden bányát felhúzni. Én az elején a mineral és energy bányákra mentem. Mineral építéshez, energy pedig az üzemeltetési költségekhez. Mert a bányák, outpost-ok pénzigényesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest