- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-03-05 12:14 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
-
Patuz
csendes tag
-
MrTwister
őstag
Azaz Divinity: Original Sin Source Hunter DLC ááááááá ez a sok dlc, ez a sok kliens, most fiju vagyok vagy lyány?
Na szóval nem, nem steamről származik, de attól még jó a kulcs és cserélem gog-osra, persze ha az enchanted edition-ben benne lesz akkor tárgytalan a dolog. 
-
lezerkard
csendes tag
-
eami
veterán
-
ZsZso
Közösségépítő
-
eami
veterán
-
ATM_automata
őstag
-
Anonymusxx
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Csapoati
nagyúr
-
Sawdelow
csendes tag
-
flanki
aktív tag
Érdekelne ha még megvan!?

Cserére!
Galactic Civilizations II: Ultimate Edition
One Way Heroics
Really Big Sky
Alpha Prime
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
Dead Space Origin Key Origin
Eets Munchies Steam Key
Gotham City Impostors: Professional Kit
Neighbours From Hell Compilation
Serious Sam HD: The First Encounter
Take On Helicopters
UFO: Afterlight
Bridge Constructor Medieval
Grand Ages: Rome - Gold Edition
Imperium Romanum - Gold Edition
Truffle Saga
Shiny the firefly
Sacred Citadel
Sanctum
Gun Monkeys
Canyon Capers
Star Wolfes 3
ivil War -
ayo
veterán
-
tipuka
addikt
-
pigster
senior tag
-
Aptka120
csendes tag
-
Aptka120
csendes tag
-
Assimilator
őstag
-
zsolt200
tag
-
genndy
addikt
-
Ace owner
addikt
-
Hunbeast87
senior tag
-
eami
veterán
-
scofield1290
tag
scofield1290 nevű felhasználó átvert. Előre küldtem neki csgo cuccokat, kaptam cserébe egy teljes játék helyett 3 nap guest passt amit máshol ingyen osztogatnak. Azóta nem válaszol steamen.
steam: http://steamcommunity.com/id/scofield9669/
hardverapro: scoifeld1290
Csak úgy üzleteljetek vele ha ő küldi előre.Jó erről is tudni
Mivel 1x sem üzleteltem ezzel az illetővel emlékezetem szerint ! és az üzenetek között sem találom az illetőt mivel még 1 db PÜ-t sem töröltem amióta regeltem itt PH-n ! Kicsit érdekes számomra ez a dolog.[link] ----> Erről meg ha nem tudod a részleteket akkor nemkellene beleugatni mindenbe szerintem.
"mivel megsem várta hogy leirjam neki hogy megveszem a cs 1.6 giftet csak hogy ne maradjon rajta ne legyen vesztesége" és mire leirtam neki törölt steamről" szal sztem nincs miről beszélnünk ! -
Shepherdke
tag
-
bigyo108
aktív tag
-
Silancer
csendes tag
-
tomsolo
addikt
-
marcusa
addikt
-
Ace owner
addikt
-
Heavyrain
őstag
-
Heavyrain
őstag
-
doc
nagyúr
-
Scareface
csendes tag
-
Alien83
senior tag
-
Heavyrain
őstag
-
Csapoati
nagyúr
-
dorrme
csendes tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
tipuka
addikt
-
yarsley
aktív tag
Ha valaki kirakna ide egy listát az eladó játékairól,mindegyik mellett egy árral,na az már tényleg elítélendő lenne.
Nem ertek egyet. Szerintem sokkal roszabb, hogy eladok TF2/dota 2 kulcsot kernek, mert penzt nem kerhetnek. Akinek veletlenul van par annak jo, mindenki masnak felesleges plusz koroket jelent ez a tiltas.
Jah es a Hardverapron eleg szigoru szabalyok vannak, hogy mit kinalsz eladasra, itt meg azert szabadabban megy minden. -
szami777
addikt
-
Joci93
senior tag
-
Prof
addikt
-
morvaigaben
tag
-
morvaigaben
tag
-
shadow1901
senior tag
Mert gift csak Steamen van?
Minecraft hivatalos
Amit ad, az mind Steames, akkor most csinált volna új témát, amit bezárnak, hogy tegye fel itt a kérdését. -
Heavyrain
őstag
-
Prof
addikt
Nekem a Zeno Clash 2 kene a HB weekly non BTA-bol.
Ezek kozul vmelyikre:
Magicka (gift)
Hacker Evolution Duality +4 DLC (keys)
Sniper Elite Ghost Warrior (key)
Spacechem (key)
Sanctum collection
Orcs Must Die GOTY
Serious Sam 3 BFE
Cities in Motion 2
Magicka+2DLCMegusztam lol most tradeltem el killing floor giftet

Alabbiak vannak meg cserere:
Steam
Skyrim (gift)
Audiosurf (gift)
Bindings of Isaac (gift)Origin
Mirrors Edge
Dead Space
Burnout Paradise: The Ultimate Box
PopulousDesura
Eryi's action
The Last Knight
Roaming Fortress
One Finger Death Punch
Project Night
Face Noir
Finding Teddy
Jazz Trump's Journey
ReflexTovabbra is erdekel: Witcher 2, Skyrim, Ridge Racer Unbounded, CoJ: Gunslinger, Far Cry 3, Gas Guzzler Extreme, Machinarium, Renegade Ops, Sniper Elite V2, Shadow Warrior, Metro LL
De mindent meghallgatok. -
pityeszka
őstag
-
kervantas
aktív tag
-
maddionmax
senior tag
-
1 among many
tag
-
Tiroy
csendes tag
-
RefeeZ
tag
-
ChrisG
tag
-
ChrisG
tag
-
viktor82
őstag
-
scofield1290
tag
-
bigyo108
aktív tag
-
dejaris
addikt
-
goldman94
csendes tag
-
d3lete
aktív tag
-
szami777
addikt
-
cskamacska
addikt
-
Mate
nagyúr
-
.tnm
addikt
-
PeL
addikt
-
PoniLoW
csendes tag
-
dejaris
addikt
-
Heavyrain
őstag
Tévedtem,csak 336. Itt van,ha valaki utánna szeretne olvasni
-
Arkennys
addikt
-
Heavyrain
őstag
-
D1Rect
félisten
-
Heavyrain
őstag
-
Cheesus
senior tag
-
Cheesus
senior tag
-
morvaigaben
tag
-
Siera
senior tag
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 512GB (Graphite) - Karcmentes, újszerű állapot
- ASUS Vivobook X1704VA Intel Core 5 120U 16GB RAM 512GB SSD ÚJ ÁLLAPOT GARANCIA 2029-IG!
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 13.gen FHD+ FÓLIÁS TÖRÉSGARANCIÁVAL!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na szóval nem, nem steamről származik, de attól még jó a kulcs és cserélem gog-osra, persze ha az enchanted edition-ben benne lesz akkor tárgytalan a dolog. 
.

ivil War

Mivel 1x sem üzleteltem ezzel az illetővel emlékezetem szerint ! és az üzenetek között sem találom az illetőt mivel még 1 db PÜ-t sem töröltem amióta regeltem itt PH-n ! Kicsit érdekes számomra ez a dolog.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)