Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
pdw_ph
tag
Egy gyors vélemény, kb. 3 óra használat után:
Összeszerelés korrekt, teljesen kényelmes a fogása (B gomb nem ragad
).
Ellenben a ventillátor fullba nyomta a kretént, egész addig amíg a béta OS-t fel nem raktam. Azóta csendes, bár AAA játékot nem próbáltam (és nem is tervezek, van rendes gépem arra a célra).Aperture pl. játszhatatlan (ez jelenleg ismert bug), Dead Cells sem indult el amíg nem kapcsoltam be a Compatibility Layert (pedig utóbbi natív Linuxos...), szóval a szoftver az literálisan béta. (Amúgy a stable branch-el sem mentek ezek.)
Kicsit gagyi feelinget kelt, hogy se A dedikált deck game, se egy (egyszerűbb) verified játék nem ment alapból, de próbáltam kb. 6 más játékot mellettük és azok mindegyike pöpec volt.
A UI jó arra amire való. A desktop módot nem próbáltam, hidegen hagy (kb. 10 éven át használtam Slackware/Gentoo-t, úgyhogy nem a Linux miatt).
Majd ha utaznom kell utánajárok, hogy hogy lehet Netflix / .mkv-ket lejátszani, de egyelőre jó az alap.Melegedni melegszik itt-ott, de nem tűnik vészesnek, illetve az akksidőről sem tudok egyelőre nyilatkozni.
Model No.: 1010 van a dobozon/gépen, gondolom ez valami első szériás, mert redditen említenek már 2xxx-el kezdődőeket is.Akit érdekel 1626515723 az epoch reserve time-om, május 16-án este jött a mail, 2 napra rá lett GLS tracking és ma, 23-án délelött jött meg (azaz majd kerek 1 hét alatt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 15,6" Laptop táskák eladóak (DELL, Lenovo, HP stb...)
- P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Fujitsu LifeBook E5410 (made in Japan) i5-10.gen használt laptop garanciával
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS érintő i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
Cucuska2