Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
Én használtam. Sőt, most hogy lefejlesztették a BT-n vezérlőn keresztüli élesztést igazi konzol feeling.
Persze nem lehet megkerülni a lóerő kérdését. Attól függ mit akarsz játszani rajta. 720p-be nagyon sok minden elmegy... 1080-ba is, bár én régebbi címekkel használtam (JRPG-k)...Az, hogy Deckyloaderr-el pár gombnyomásra oda tudod varázsolni a gamefaq-t, ha esetleg a beépített Steames guide-ok nem lennének jók, egy jó feature.
Meg amúgy maga az egész kényelmes. Power on, folytatod ahol abba hagytad, mint egy konzol. Néha a grafikát feláldozom a kényelem oltárán

Röviden, imho TV-re kötve is teljesen jó. Csak hát realitások terén. Ebbe nem egy 4090 dorombol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Projektor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Interactive Brokers társalgó
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen videókártyát?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8470P - i5-3320M I 4GB I 180GB SSD I Cam I 14" HD I Garancia!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Cucuska2