Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Remélem igazad lesz, jó lenne a végletekig elvinni a kicsikét, hogy a lehető legjátsszhatóbb szintre hozzuk majd a játékokat, ha tényleg megy majd folyamatosan az FSR és még picike OC is bejáttszana az dobhat valamicskét a várható teljesítményen.
A "brutál húzás"-t a folyamatos FSR-re értettem nem arra hogy a turbót lelövik, bocs ha kicsit össezfolyt volna az egész.
Meg tudlak érteni bár az én laposom mentes az ilyen szarságoktól, a haverok laptopjai majd' őrületbe kergettek az egésznapos gamepartik alatt és nem csak engem, őket magukat is. Végül magam cipeltem keresztül pár országon magyarig az egyiket, ahol szakihoz vittem hogy megoldjuk.
Egyébként ami az ultrabookokat illeti, arra amiről beszélsz igenis van megoldás.
Két lehetőség van:
1. Elviszed egy szakihoz aki megkeni komolyabb anyaggal (folyékony fém, vékony szarokon már csak ez segít) és utána menni fog telejes órajelen nem fog mászkálni game alatt, mert nem melegszik túl.
2. win alól kilövöd a proci turbót 99%-ra állítással, ez is telejsen megoldja a dolgot.
Az undervolt már nem megy inteles gépek esetén 10.gentől mert tiltva van.
Ami a ryzeneket illeti jellemzően ott is gebasz van a ryzen masterrel, kevesebbszer sikerül mint igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Apple MacBook Pro 16 (2019) i7, 32GB RAM, 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 64GB I 1TBSSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P52 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo Legion 5--15IRX10 83LY005PHV i7 32gb 1TB RTX 5060 8GB 165Hz 3 év prémium care gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs