Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Remélem igazad lesz, jó lenne a végletekig elvinni a kicsikét, hogy a lehető legjátsszhatóbb szintre hozzuk majd a játékokat, ha tényleg megy majd folyamatosan az FSR és még picike OC is bejáttszana az dobhat valamicskét a várható teljesítményen.
A "brutál húzás"-t a folyamatos FSR-re értettem nem arra hogy a turbót lelövik, bocs ha kicsit össezfolyt volna az egész.
Meg tudlak érteni bár az én laposom mentes az ilyen szarságoktól, a haverok laptopjai majd' őrületbe kergettek az egésznapos gamepartik alatt és nem csak engem, őket magukat is. Végül magam cipeltem keresztül pár országon magyarig az egyiket, ahol szakihoz vittem hogy megoldjuk.
Egyébként ami az ultrabookokat illeti, arra amiről beszélsz igenis van megoldás.
Két lehetőség van:
1. Elviszed egy szakihoz aki megkeni komolyabb anyaggal (folyékony fém, vékony szarokon már csak ez segít) és utána menni fog telejes órajelen nem fog mászkálni game alatt, mert nem melegszik túl.
2. win alól kilövöd a proci turbót 99%-ra állítással, ez is telejsen megoldja a dolgot.
Az undervolt már nem megy inteles gépek esetén 10.gentől mert tiltva van.
Ami a ryzeneket illeti jellemzően ott is gebasz van a ryzen masterrel, kevesebbszer sikerül mint igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest