Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

válasz setup #111642 üzenetére

:R
    Sok dologgal egyetértek, a maradékot meg nem ítélem el.

Nekem a legutóbbi nagy pofonok, pl a cities skylines vs cities skylines 2, vagy Kerbal Space Program vs 2, úgy hogy csak követtem őket.. Előző DLC-sen vagy anélkül szép karrier, jó játék, nagy fanbase, második rész kiadáskor játszhatatlan, javitások ígérgetve, be nam tartva, vagy félrevíve az egészet, és az egyiknél "a rossz, nem várt eredmények miatt" még az egész készítő stúdiót is bezárták azok akik az első részre alapozva megvették őket..
    Vagy persze az mikor egy(vagy csomó) megvehetős (DLC) cucc a sorban a játékban alapból benne lévő, de feloldható elé van sorolva átugorhatatlanul.

Utolsó jóféle, de már digitális játékvételem a BeamNG drive volt. 3000 forint volt kb, kb 2013-ban, alfában vettem, azóta meg minden évben úgy frissítik, olyannal, hogy érződik (és meglepő), hogy a csapat azért csinálja, mert szereti csinálni, és tudja jól, és nem a pénz kell nekik, másból elvannnak.

Mi itt elbánkódunk, a Cod-os, Fifás nép meg veszi évente az újat, teljes áron, úgy, hogy még játékbéli extra fizetések sem kizártak.

Új hozzászólás Aktív témák