Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• setup

tag

válasz ledgeri #111641 üzenetére

Én ezt úgy éltem meg, hogy régen lehetett venni kész szoftvereket, amik között néha volt hibás és az nagyon ciki volt a készítőnek, ha kiderült, hogy hibás.
    Utána kezdték, hogy íme itt az internet és ha nem kell majd a lemez és le lehet tölteni, akkor az növeli a profitot még azonos bevétel mellett is, több pénzük lesz a stúdióknak és jobb játékok lesznek. Jobb lett? Nem.
    Elkezdtek hibás programokat árulni, majd utólag kijavítani. Kitalálták, hogy az patch.

Aztán már ki sem tesztelték, kitalálták, hogy nyílt nap és a játékosok tesztelték a még ki sem adott szoftvert.
    Utána nem elég, hogy hibás volt és teszteletlen már be sem fejezték. Eladták a hibás program első felét teszteletlenül teljes áron. A másik felét elnevezték DLC-nek.

Én valahol itt szálltam ki, szakadtam el/le évekre, amikor azon kaptam magam, hogy nem is keresem a friss címeket. Ha volt is bármi, ami nem csak a korábbi grafikai szintet haladta meg, de játékélményt is adott azt is megmérgezték a bug-ok és aki szóvá tette az megkapta, hogy vegyen konzolt és elterjedtek a konzolok.

Jöttek a teszteletlen, hibás, csonka és konzolport szoftverek teljes áron. Itt vége is lett volna részemről teljesen és végleg, annyira pocsék volt minden, de aztán jött a VR.

A VR az azért elég kemény volt (nekem) elsőre, de olyan magasra is tette a lécet, hogy annak utána egy ilyen „hagyományos” csőjáték már egyszerűen fenn sem tudja tartani a figyelmem pár percig sem.
    Vannak ezek az év legjobb játékai listák. Néha letöltök virágboltból ezek közül mostani címeket. Csak kíváncsiságból megnézem a TV-n. Nulla új ötlet, állandó átkötő videók. Perceken át (nekem) túl egyszerű és bárgyú, aztán egy ponton (nekem) túl nehéz, de ha lejjebb veszem utána pláne túl egyszerű lesz. Se megtervezve nincs, se bill+egérre hangolva nincs.
    Ha nehezebbre állítva hagyom, akkor jön az adott részek kényszerből ismétlése, miközben a játékélmény is közel nulla de legalább még unalmas is az ismétlések miatt és még az átugorhatatlan átkötő "videók" is fokozzák az izgalmakat, hát én nem tudom, hogy ezekért ki ad pénzt. Én nem, de aki ebbe nőtt bele az nyilván igen.
    Talán valami olyasmi van most, hogy nem kell az ötlet, csak valami történet. Ilyen interaktív meséket készítenek csillivilli grafikával és hogy piciknek vagy fiatal felnőtteknek azt az dönti el, hogy mennyire véres.
    A másik fele meg az olyan program ami arra játszik, hogy a szoftveren belül költs pénzt, ha ismétlés nélkül akarsz haladni. Na, azokban pláne esélyem sincs , mert én elvből nem adok pénzt ilyesmikért, ismételni meg nem fogom, mert unalmas. A Diablo volt az utolsó ilyen ismételgetős vacak, amitől végleg kiégtem ettől, hogy ugyanazt told végig százszor.
    Hát én ezek helyett inkább megnézek már valami sorozatot. A másik meg, hogy 20-30-40 ezer forintokat ilyen vackokért kérni szerintem rablás.
    A legtöbbet 1-2 ezerért kéne adni annyira gyengék szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák