- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee888
tag
válasz
ericdrawen74
üzenetére
megnézem, de találtam egy videót, amin nagyon jól látszik a jelenség. [link] A videóban kb 3:15-től látszik jól, ahogy mész kb 20 méterre rajzolja ki a füvet folyamatosan, ahogy halad a karakter, de Chat gpt-t is kérdeztem róla, jól elmegyarázta, hogy engine limitáció. Ezért szerettem volna, hogy van-e valami hasznos mod vagy ini szerkesztés, amit valaki próbálta-e már és működik esetleg.
-
Zolee888
tag
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Feltüntettem mostmár ott is. Processzor: AMD Ryzen 7 9800X3D, Vga: MSI GAMING TRIO OC PLUS GeForce RTX 5070 Ti 16GB, Ram: CORSAIR 32GB Venegance DDR5 6000MHz CL30 KIT
-
r4zer0919
tag
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Az a funkció már gyárilag bekapcsolásra került a driverben, még 2023 végén ha jól tudom.
De most manuálisan is kapcsoltam ki-be, erre-arra ugyanaz.
Másnál nem jelentkezik ilyen fajta probléma az Akila bolygón?
Vagy esetleg van valami mod, ami ezt enyhítheti vagy eltüntetheti? -
NemMo
őstag
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Nem rossz értékek. Én azért kíváncsi vagyok a premium tulajok véleményére is mielőtt megveszem. Áh, kit hülyítek, szinte biztos, hogy megveszem
-
tibaimp
nagyúr
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Bőven. Valami ~135GB körül telepít + day 1 patch ~15GB.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Torold le a Windows foldert!

-
GAbre
veterán
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Igen tudom mit tudnak kb a vízhűtések.
Mellesleg 65 foknál van az első lépcsőfok amikor elkezd szeletelni a boostból.És 90-nél megszűnik minden boost. (De azt hiszem ez biosz függő)
Azért mondom,hogy mi értelme van,mert 1részt ez a boost órajelből még ha vissza is vesz hőfok miatt 100mhz-et.
Mit veszítesz?
Max 2 fpst!
Értem én,ha már vettél cpu-hoz,akkor rá lehet kötni gpu-ra is.
És ami talán a legnagyobb/egyetlen előnye az a halk,és élettartama nő.
De még ha húztad volna 2100ig valami olyan értékre,amit léggel nem lehet elérni.
Mert 1 jó léghűtéssel 65 alatt marad,vagy a legtöbb kártyán undervolt-olva 1950mhz környéki gyári órajelen is tud 65 fok alatt maradni.
De itt az árat nem értem:400k ráment vízre.Jó persze cpunak kell,mert kb ugyanúgy 250w-ra képes felmenni,mint gpu.
"Véleményem szerint":
100k-ért vettél volna cpu aio-t.És maradék 300-at ráköltöd,hogy 3080ti vagy 3090-re.
Fps-forintra jobban jössz ki,Gar is megmarad.(+ nem 8gb vram a szűk keresztmetszet)
Nincs bajom épített vízzel,ha már lúd és van pénzed 3080 vagy nagyobb gpu-ra,de ezek alatt feleslegesnek tartom ezt,mert azért a pénzért több fps-t kapsz.
De ez persze csak az én véleményem,mindenki úgy rak össze-költ,ahogy akar.
És nem mondom,hogy rossz a vas,csak sztem lehetett volna ebből a pénzből jobb is.
Persze épített víz nem olcsó,de pont az ára miatt mondanám luxuscikknek,amit a legfelső kategóriába raknék,ajánlok.De legalább víz már adott,hogyha 4090re vagy valamire vetemednél.
-
Pálinka
csendes tag
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Nekem 3060 Ti-om van.
A tuning progiban GPU Temp target-nél lehet beállítani milyen hőfoknál vegye vissza a teljesítményt. alapból 83C de ki lehet tolni 90C-ra.
Bár elnézve a CPU hőfokot inkább arra tennék komolyabb hűtést. -
sittes79
addikt
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Vicces lenne ha 60 fok felett vissza venne, legyen az inkabb 90 fok szvsz.

-
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Pofátlan árak vannak, de ez csak rosszabb lesz, én már többször fontolgattam, hogy abbahagyom, de eddig nem sikerült.

Tibaimp: thx bro.

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
ericdrawen74
üzenetére
vagy 09.06. után tudod megvenni külön, de feltételezem a 0day dolgok miatt kell a prémium

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
ericdrawen74
üzenetére
igen.
-
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Én konkrétan soha nem számoltam utána (amiről nem tudok, az nem fáj
), de bőven 7 számjegyű a dolog nálam is, amit maga a gép teljesítménye nem teljesen indokol, de én nagy hangsúlyt fektettem a látványra és az egy gombnyomásos rgb/fan/víz szinkronizálásra, emellett arra, hogy az egész gép és a teljes station olyan színekbe pompázzon, melyek épp a képernyőn láthatóak. 
-
GAbre
veterán
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Pc általánosságban több embert mozgat elvileg,szóval még is értem.
Hát VGA árábòl ítélve bánya alatt vetted.
Igen durca masina meg főleg ára.
Ezen kívül 2 dolgot nem értek:
Minek 70ti-ra víz.
Persze halk meg stb.De amennyi pénz ment vízre lehetett volna jó hűtésű talán 3090et vagy kisebb gpu-t.
Illetve,hogy intelnek nem látom nagyon értelmét,borsos ára van zabál is.De axem a max fpst talán ott hozza, még am5ös géphez is talán.Nem követem,ezt a réteget,meg intelt.
De persze ki mire használja stb.
Ha már mondták ár -èrtèket,sztem ez már tényleg a fullos költés.
De jó játékot kívánok,remélem jó FPSel tudod (tudjuk)majd nyomni.
Ez az a gép amihez nem igazán kéne hozzá nyúlni még 1-2 generációig.vagy ha igen a víz elvileg kiszolgál még 1-2 generációt. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Bölcs ember ezért nem számol, csak fizet.
-
Phobion
addikt
válasz
ericdrawen74
üzenetére
"vége: 1862328ft +-"
Hát igen, sajnos ezért döntöttem konzol mellett.
De grat hozzá!
-
nubreed
nagyúr
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Ez nagyon jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest