Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
válasz
NomadND1
üzenetére
Nem értem, ez mitől háború indítás? Ez a véleményem. Beléptem Odyssey alfában és tényleg ez van. Így is hamarabb áll össze koherens egésszé mint az SC, de aki nem látja, hogy ez mennyire kompromisszumos valami, az vak. Ott van a több km-es Coriolis és akkor az "állomás bejárása" azt jelenti, hogy van néhány szobád meg 5 lépcső benne és kész. és mivel az ED-ben van pár fajta állomás különböző LZ-vel, feltételezhetően most sem lesz több fajta. Közben esetleg ha nem esel át a padlón (ilyen kb 3 éve volt velem), akkor nézd meg SC-ben most milyenek a leszálló helyek.Az, meg hogy mennyi ideje fejlesztik tény, nézz körül a Frontier fórumaiban. Mondhatsz bármit Chrisről, ő nem ment el a backerek pénzéből hullámvasút parkot fejleszteni...
-
Diopapa
addikt
válasz
PoeDameron
üzenetére
Valóban.. és elég jó.

-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Igen, ez is eszembe jutott..
Ez már durva.. 
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Hehe, pont ugyan így gondoltam...
-
Diopapa
addikt
De az is érdekes, hogy a filmben Holden sokkal balfaszabb mint a könyvben.
@(#4134) Menthirist:
Érdkes, hogy a Watch Dogsot említetted, végig nagyon olyan érzésem volt, hogy ezt már láttam valahol (a WD-ben). Az mocap egy része tuti ugyan azon sem lennék meglepődve, ha az engine is ua lenne, legalábbis pont ugyan úgy micro shutteringel időnként mint az annak ellenére, hogy sok fps-em van.
Jah és milyen bugba futottam bele egyből? Hogy nem lehet lőni a fegyverrel...
Rediten néztem, sokaknak előjön ez a hiba, egy játék restart megoldja.. De akkor is vicces 
-
Diopapa
addikt
válasz
PoeDameron
üzenetére
Arról nem beszélve, hogy milyen sok mindent kivágnak a sorozatból ami könyvben van és még is sikerül időnként unalmassá tenni...

-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Nem tudom, de eleve a filmben a gyereket 3-5 évvel idősebbek mint a könyvben.. Nagyon nem mindegy.. Hol a Greyjoy-os szál? Hol van Lady Mormont? De mondhatnám Boltont is, a könyvben sokkal többet szerepel, ott teljesen egyértelmű az "átállása", itt meg jah, fogadd el.. De egy csomó apró részlet amitől zseniális a történet mert minden logikusan és aprólékosan van felépítve le van kerekítve, csonkolva, egyszerűsítve, silányítva.
-
Diopapa
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
Könnyebb, mert a film "vezet", tolja feléd a történéseket a saját sebességével. A könyvet könnyebb átlapozni a magyarázat részhez, visszaolvasni ha valami elsikkadt, plusz a saját olvasási / felfogási sebességed alapján haladsz vele. Szóval könnyebb jah.
szerk: Feltételezve, hogy a GOT olvasók között nincs szövegértési nehézségekkel küzködő.
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Kár, hogy egy rakás karakter kimarad a sorozatból, sőt, egész történetszálak is, egy rakás egyszerűsítés van, a belső vívódások / monológok simán ki vannak baszva az ablakon stb.. Ami meg meg van valósítva időnként az is röhejes (pl Királyvár ostroma) nem olyan monumentális mint a könyv. (Mondjuk ez valahol érthető) Kb mint ha Jimi Hendrixet Kis Grofó dolgozná fel. Tényleg más a kettő és nem jó értelemben...
-
Diopapa
addikt
válasz
PoeDameron
üzenetére
Mondjuk mert mindenféle sznobizmust félretéve is sokkal részletesebb, "élőbb" a könyv és könnyebb is megérteni.
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Nagyon sok olyan cucc van ami jó lenne meg van benne potenciál, de nem lesz belőle az új okostelefon.. Ha érted..
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Pedig.. Nem nagyon közösségi, macerás, drága és nincs rá content... Szerintem ez az OR-re és a 3D TV-re is áll..
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Szerintem ha mobillal hasonlítod össze, félrevezeted magad.. Nokia.. ugye egy olyan hiánypótló termékkel jött, amire marha nagy igény volt (lett), a smartphone szintén.. A VR inkább a tévés piacra emlékeztet engem.. ugye CRT-ről "nagy" lcd-re "plazmára" váltani marha látványos dolog volt, most itt vannak a hajlított tévék meg a 3d-s tévék, egyiktől sem rengett meg a föld.. Félek az OR lesz a VR piac 3d-s tévéje.
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Csak arra utaltam, hogy tömegek kellenek, ha akarsz sw-t a hw-d mögé, ők 350$-it se nagyon köhögnek ki, 600-at meg pláne.. Nézd meg miért nem készül szinte repszim.. Nincs mögé ember.. Miért van alig joystick.. ugyan az.. sw nélkül az OR egy rohadt drága levélnehezék. Nem látom, honnan jönne a tartalom. iFace3D alkalmazást amiben 3d-ben tudom böködni az ismerősöket nem tartalom a szememben. Meglátjuk 1 év múlva.
szer: Arra meg sztem ne számíts, hogy a VR fogja a játékokat megreformálni konzolon.. Azok akik SC-ben meg ED-ben is egyből külső nézetért sírnak nem fogják a Tömb Radírt FPS módban játszani.
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Igaz nincs sok kinectes ismerősöm (főleg causalok), de mind rohadt mód élvezi.. Nemtom, én nem akartam sose tv előtt ugrálni (túl sok tv tornát láttam gyerekkoromban
) Szóval ez pont 6-7x kerül annyiba és nem közösségi élmény.. Meg ugye nem a HC-k a többség, hanem a causalok. Na mind1, szvsz ebből kurva nagy bukta lesz. -
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Ezt a min hw igényt nem teljesen értem, pl kétlem, hogy pl egy Minecraft ledadogna nálam 280x-en.. De amikor az emberek többségének (nyugaton is) az 10$-os egér / bill. a plafon perifériák terén, akkor is nagyot kellett volna mutatni az OR-nek 350$-ért, hogy meggyőzzék az átlag Joe-t. Ennyiért egyszerűen nem látom, hogy hogyan menne.. A Kinectért sem adott a kutya sem 100$-t, láthattuk mi lett az XO kapcsán is, pedig az MS elég betonfejű cég, még is beadta a derekát. Egyébként pont konzolon nem látom a VR jövőjét, részben a causalok, részben a rengeteg nézdahátam játék miatt.
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
A Sony PC-s vonalon gondolom nem játszik, szóval nem alternatíva.. Én csak azt mondom, hogy az alap koncepció, amivel eddig fűtötték az embereket, hamis volt.
-
Diopapa
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
"Szerintem nincs ez az ár elszállva ahhoz képest, ami a csomagban van. A 300$-os ár volt felelőtlenül optimista. "
Az most mindegy, hogy szerinted el van-e szállva vagy nem. Az egész OR hype train arra épült, hogy lesz egy olcsó VR, ami a tömegek számára elérhető. Közben sem az OR, sem a hozzá passzoló PC sem olcsó. Ha látod az összefüggést, hanem lesz belőle tömegtermék, a kutya sem fog rá fejleszteni, szóval az egész OR hype egy baszott nagy hazugság volt.. Mondjuk én szemüvegesként pont leszarom mert a fejlesztőknek nem sikerült meggyőzni, hogy fasza lesz szemüvegben is..
@(#3963) Volfram42: Zéró magyar lokalizációval, az amerikai tartalom töredékével, amerikai áron.. Biztos kurva nagy meló lehetett feloldalni, hogy a .hu területről is elérhető legyen...

-
Diopapa
addikt
Mondjuk nem értem, miért "kell" farmolni.. Ezt a mentalitást sosem tudtam magamévá tenni. Nem havidíjas a játék, miért kell grindelni akaratod ellenére, ha nincs kedved? Majd jön a pénz meg stat meg repu meg minden szépen idővel, bármit is csinálsz. Nekem még mindig csak 35m assestem van, pedig a kezdetektől játszom, de eszemben sincs nyomatni a kamionozást vagy bármit.. (Arra az ETS2-t tartom) Repkedek, kicsit felfedezek, csinálok pár küldetést, a Horizons óta meg random bolygókra szállok és és rohadtul élvezem
Főleg a méretek miatt.. 1 órát keresgélek a felszínen amikor észreveszem, hogy még csak 12km-t távolodtam el a leszállási ponttól.. Nagyon durva 
-
Diopapa
addikt
válasz
bladex73
üzenetére
Ezt így nem állítanám, hogy jobban tetszik a régi. De volt egy rakás sorozat, sok (sztem gyenge) film, de egyikben sem az akción és a látványon volt a hangsúly. Ha lecserélnéd a neveket meg a jellegzetes hajókat akkor bármilyen random scifi lehetne. Bár az is igaz, hogy általánosságban van bajom amit már jó ideje scifi filmkészítés terén művel Hollywood..
-
Diopapa
addikt
válasz
PoeDameron
üzenetére
Ez a TOS-ban van (60-as évek vége). Csak hogy tudd kontextusba helyezni, nálunk Prix kapitány "Utazás a kotyogós kávéfőzőn" kalandja mentek...
Nem nagyobb baromság mint Mac-en írni egy vírust, amit egyenesen az idegenek központi hajójára viszel és ott áttöltöd wireless kapcsolaton keresztül.. 
-
Diopapa
addikt
válasz
Yllgrim
üzenetére
Félre ne értsd, nekem tök8 ki mit használ, meggyőzni meg nem akarlak semmiről (nincs részvényem egyik cégben sem) csak az ilyen sommás véleményeken szoktam mosolyogni pl "Windowst nem", pedig kb 0 percig volt a kezedben..
Én is mondtam a Trabant után 15 éve, hogy keleti blokkos autót sose, oszt' most még is Skodám van.
Egy bizonyos kor után beláttam, hogy az ilyen általánosító kategorizálások nem vezetnek sehova, vannak jó és rossz eszközök, kb ennyi. 
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Tegnap bementünk vaandul swarmba, egészen ledöbbentő volt a 60 fps.. Egészen elszoktam tőle

-
Diopapa
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
usb legacy-t engedélyezd ha van ps2-es billed, utána jó lesz.
-
Diopapa
addikt
válasz
PoeDameron
üzenetére
Lényeg, hogy az EVA ruhádban legyen elég levegő, meg vigyél magaddal americanert... Én bízok benned..

-
Diopapa
addikt
válasz
PoeDameron
üzenetére
..vagy kezded Aurorában és abban is halsz meg egy Bengal elleni támadás közben...

-
Diopapa
addikt
válasz
PoeDameron
üzenetére

-
Diopapa
addikt
válasz
PoeDameron
üzenetére
Nem tudom most mi volt a gond, de ha úgy érzed, hogy alaptalan, ne légy rest, jelezd a megfelelő topikban.
-
Diopapa
addikt
válasz
PoeDameron
üzenetére
Nem tudni milyen lesz az SC, buildről buildre változik szinte, az 1.3 gpu limites volt nálam, a 2.0 meg cpu limites, ráadásul 1 szálon szétbünteti az i5-öt..
Az AMD 1 szálon meg sírva könyörögve megváltásért, semmiképp sem javaslom. Inkább használtan valami i5-öt szvsz.. -
Diopapa
addikt
válasz
PoeDameron
üzenetére

-
Diopapa
addikt
A season 1 második felében és a season 2 első felében (2016 Q3-4, 2017 Q1 környéke) jönnek a multicrews dolgok, ezzel együtt a corpok/orgok/alliancek, de azt monda DB, hogy nem úgy akarják ahogy a többi mmo-ban van. Ezt nem tudom mit akar jelenteni. BTW nekem tetszik, hogy "single", nekem az Elite mindig is ilyen volt. "Egyedül a végtelenben"..

-
Diopapa
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
CPU benchmark szerint meg nem... De tök 8 is, az enyém nem K-s, 4.1 körül próbáltam maxon, de nem cibáltam a bajszát.
-
Diopapa
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Tegnap néztem PTU-ben elég proci limites lett az SC... 3.9-re húzott 3550-en az egyik magot 100%-on pörgeti, a többi 30-70% között van. Lehet nekem is erősebb kell? o.O
-
Diopapa
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A második után sem?
-
Diopapa
addikt
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Hamar lefarmolják a pénzes site-okat azért. Low-ban több a pénz, de azt csak nagyon óvatosan. (Nem is nagyon javaslom) Keress ritkán lakott rendszereket, ott több esélyed van.
-
Diopapa
addikt
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Pedig nem rossz játék alapvetően, ha valaki a theme park mmo-kat, a sztori egész jó 1-2 classnál.
-
Diopapa
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Legjobb..

-
Diopapa
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Mondom, pittyenés csak akkor van, ha pl az alaplap és a cpu rendben elindul. (ezek kellenek a hangjezéshez)
-
Diopapa
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
CMOS reset megvolt esetleg? Nem hinném hogy számít, de ki tudja.. Pittyenni meg nem pittyen, ha az alaplap v. a cpu nem "áll fel".
-
Diopapa
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Nem tudok másra gondolni, mint hogy beteg a kártya. Nekem 550w-os tápom van és simán elviszi a 280x-et, pedig az többet fogyaszt.
-
Diopapa
addikt
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Mennyire régi a deszka?
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Erről mindig az az Eddie Murphy-s film jut az eszembe, ahol egy névazonosság miatt szenátor lesz..

-
Diopapa
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jah, főleg egy kicsit ritkább fegyver mennyibe kerül.. A GM6 Gepárd 15k dodóról indul..
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Kaspersky stílusban?
Nekem amúgy tetszene, ha lenne "gyalog" csomag. -
Diopapa
addikt
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Ha hallanál ts-en tudnád, hogy engem sem idegesítenek nagyon a bugok, pl hogy nem lehet menüpontra kattintani, csak ha kilépsz a lobbyból és visszalépsz, vagy fordítva van a fejeden a sisak, vagy nem működik az egész / billentyű csak ha újraindítod az egészet, de mivel 2013-ban SG-ben ígérték az ALFA állapotú játékhoz az EU-s AC szervereket és még most sincsenek, had' tegyem már szóvá.. .)
-
Diopapa
addikt
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Akkor biztos egy közös hallucinációban szenvedünk napok óta, akik ts-en közösen próbálunk összehozni egy játékot. Nagyon érdekes egy ember vagy te, téged úgy néz ki, semmi sem zavar az sc fejlesztése körül, csak az én kritikai észrevételeim. Néha komolyan elgondolkodom, hogy a te világodban tényleg minden ennyire rózsaszín, vagy csak engem szivatsz vele, úgy döntöttem, elhiszem, hogy tényleg ennyire elégedett vagy. Jó lehet neked.

-
Diopapa
addikt
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Pedig pontosan ezt teszik. Mivel még mindig 150-160-as pinggel játszunk (amikor épp játszunk, mostanában nem lehet). Szóval nem, nem bővítették megfelelően a szerverparkot és nem, nincsenek EU-s szerverek továbbra sem. Már az elején ígértek pl az ausztráloknak valami lokális AC szervert, mert nekik meg pláne horror az USA-t elérni. A másik, hogy pl akit konkrétan azért rángattam bele annak idején, mert hogy "elfogy az alfa slot és nem tudod idejekorán kipróbálni", az most joggal mondja rám, hogy segget csináltam a számból. Nem látom az ésszerűséget, csak a spórolást. Az strech goalokat meg köszi, nem kell bemutatni, hogyan működik.
Remélem ugyan ilyen megértőek lesztek akkor is, ha a 45 missionös kampányból lesz 10, vagy mondjuk az is egy mission lesz, hogy ki kell menni az idrisen a wc-re. Viszont azok nagyon részletesek lesznek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Diopapa
addikt
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Miért zavarnak ennyire? Nem a goalok zavarnak, hanem hogy szarnak rá. Engem már csak ilyen hülyén neveltek, hogy ne ígérjek meg minden szart, de amit igen, próbáljam betartani. Az AC pass kapcsán is írtam, hogy tök jó, hogy már nem számít, csak baromira nem erről volt szó. Elite-nél pl lifetime pass-t vettem még a bétában. Ha holnap bejelentenék, hogy pl erre meg erre nem vonatkozik, ugyan úgy morcos lennék. Ahhoz meg nagy grat, hogy valaki féltkenységnek meg nem is tudom minek nevezik itt néhányan azt, ha valaki számon kéri az ígéreteket..
Annyit vágtok ugye, hogy pl az egyik m-et arra kalapozták (strech goal), hogy "kiterjesszék" az alfások körét (hogy bírják a szerverek) egy másiknál meg hogy legyen az alfa alatt rendes EU szerverpark, hogy játszható legyen. Az utóbbi pár napban elég jól kiderült, hogy egyik sem valósult meg...
-
Diopapa
addikt
válasz
Yllgrim
üzenetére
Jó a második ingatlanos hirdetés..
Elég profik a külső fotók, hogy nem látszik a panorámába belógó olajvezeték, meg hogy gyakorlatilag mindkét oldalról a szádba építkezett a két szomszéd..

-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Még Duke Nukem 3D-t próbáltam vele, meg a Win95-öt promózták akkoriban...
Emlékszem milyen sokáig harcoltam ellene, hogy "operációs rendszer"-nek hívják..
Számomra csak egy DOS GUI volt mindig is.. -
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Muszáj lesz valahogyan kipróbálni, nem tudom elképzelni, utoljára több mint 20 éve volt a fejemen ilyesmi..

-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Ugye fejeden a bili, a 3d meg "körbeölel". Nem tudom próbáltál-e régebbi VR sisakot, ott ugye csak előtted volt a kijelző, körülötte fekete keret. Itt az OR-nél az a nagy szám elvileg, hogy a perifériás látásodnál is kép van. Namost ez szemüveggel nem tudom mennyire összeegyeztethető.
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Akár mint mondanak, nehezen hiszem el. Hiszen az egésznek az lenne a lényege, hogy "körben" is térélmény van. A szemüveg miatt ez eleve kilőve.
-
Diopapa
addikt
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Ha nem te oltod el, tán' te gyújtod fel?

-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Szerintem sem szar, egy havernak megy levegővel 5.1-en és elég állat ...
De csak a saját tapasztalataimról tudok beszélni... Régi 5.6+-os AMD-ről váltottam (azon botrány volt a gta4) q9550-re (8800gtx maradt) és a 10 fps-ből lett folyamatos játékmenet. OFC a patchek is nagyon sokat javítottak. -
Diopapa
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Np
Amikor eladtam a 8800gtx-et, a GTA4-el demóztam, hogy lám, még ezt is ilyen jól viszi.. 
-
Diopapa
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
"Nálam a GTA 4 szaggatott nem is tudom hány generációval későbbi diszkrét vga-n"
Erre írtam,csak nem volt kedvem széttördelni. Egyébként Q9550 volt
Szerettem volna eloszlatni a homályt, hogy a "diszkrét vga"-val volt a gond. -
Diopapa
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
4 magos gépen néhány patch után gyönyörűen futott nálam 8800GTX-en, sosem GPU kellett neki, hanem CPU.
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
A kiemelteket nem én írtam
Viszont egyetértek abban, hogy a gamer noti hangos, baromi hamar tönkremegy és pfejj amúgy is
Igazából érvényes az, hogy minél több mindenre jó valami, annál kevésbé jó igazán egy dologra.
Értem én a költségvetési részét, nem vesz az ember külön Dell Precisiont melóra meg valami hülye Alienware-t a vonatra / koleszba meg bivaj pc-t otthonra, de az igazi akkor is ez lenne 
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Nekem is van 3 notim, egy 11-es meg 2 db 15.6-os, még is azt mondom, hogy kényszer. Munkahelyen, itthon van asztali, utazni meg kocsival vagy biciklivel. Akárhogy csavarod, a notebook erős kompromisszum. De egyébként nem is értem, pont te, akinek az asztali gépéhez mechanikus billentyűzete van, te mondod ezt.

-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
"Előny" helyett inkább a "szükség" szót használnám. Kb mint amikor a kis Fabia kombimmal bútort cipeltem. Lehet vele, de nem kívánom senkinek és nem is arra való.
-
Diopapa
addikt
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
"Neki mindenképpen laptop kell a munkája miatt, főleg arra is kell neki a gép (bár arra szinte mindegy, hogy milyen szerintem, mert egy videólejátszót, meg 2 word ablakot azért csak tudjon kezelni egyszerre minden probléma nélkül egy mai gép).
Viszont ami nem az elsődleges cél, ugyanakkor fontos az is, hogy bizonyos játékok is menjenek rajta, pl. a Mass Effect 4 is. "Ez nagyon aranyos volt

Lefordítom autósra. "Szóval a barátnőmnek kéne egy kis cuki autó, főleg a munkája miatt, a sarki boltba akar vele leginkább leugrani, (bár arra szinte mindegy, minden mai autó tudja). Nem elsődleges cél, de fontos az is, hogy az autópályán stabilan tartsa a 220-230 km/h-t."

-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
A CIG-re ofc.
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Első patkányok a süllyedő hajóról

-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Most akkor melyik? Mert ha az első mondatod igaz, akkor Orion és Reclaimer lenne akkor is, ha nem lennének ott a csodaemberek nem?
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Oks, de inkább ne legyen ott mint hogy sz*r p2w legyen az egész. Nem hiszem el, hogy más nem tud normálisan dolgozni csak ezek a "felkapott" emberek.
-
Diopapa
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
W3-nál konkrétan ha ATI-d van, vedd le driverből a tesszelációt 8x-osra és csodák csodája a grafika marad ugyan olyan szép, a játék meg hasítani fog..

-
Diopapa
addikt
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Valami Falloutos postapoc film jó lenne pedig.
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Nem vót' jó? A régieket láttad?
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Ennyiből pedig tényleg jó elolvasni a novellákat / regényeket, mert nagyon sok minden lejön Geralt motivációjáról (vagy annak hiányáról), a hátteréről, (születés ilyesmi) a Witcher iskolákról és a világról is. Számomra sokkal "életszagúbb" mint pl a DA világa. De lehet, hogy csak a rengeteg háttérinfó miatt. Nem tudom, milyen lenne, ha igazából csak a 3. résszel játszottam volna. A 3-al btw nem vagyok teljesen kibékülve, képileg pl az állandó orkán erejű szél (A nagy fák is úgy hajlonganak mint a fűszálak), a butított játékmentet (a főzetek elég központi részét képezik a világnak, itt meg le lett az egész silányítva Diablo szintű mana / hp poti szintre.
Mindenesetre végig fogom küzdeni magát, mert hát Witcher, meg tetszik így is, csak könnyen sokkal jobb játék lehetett volna.. Ami még zavar, hogy "muszáj" volt kicsit sandboxosabbra venni a területeket, de így meg beleléptek a szokásos mmo betegségbe, hogy az egész túl kicsi, makett-szerű lett. Pl egy random faluban állsz, kijelölöd a szomszéd falut a térképen, erre közli, hogy 87 lépés. kb 25 mp átfutni. Nemá... No meg az ember lakta területek közvetlen közelében, látótávban mindenhol ott vannak a szörnyek. Ez mennyire életszerű? Arról nem beszélve, hogy mindenhol hemzsegnek ezek. Sapkowsky baromira nem így írta / álmodta meg ezt.... -
Diopapa
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Az jó, mert azokat is ő szerezte.
De szerintem pl ez sem rossz 
A Witcherhez... (Nem neked szól elsősorban) A Witchernél -mint mások is írták- már egy érett, öreg személyiséget kell eljátszani. Szerintem ez is szerepjáték, ha nem te formálod a karaktert. A könyvek ismeretében sok minden érthetőbb azt hiszem. Nem mondanám rosszabbnak vagy jobbnak mint a teljesen nulláról kezdett karaktert mint az ME esetében, csak más. Bár itt is át lehet importálni az elsőből a másodikba és a másodikból a harmadikba a karaktert, túl sok jelentősége nincs. De tévedés azt hinni, Geralt nem változik vagy hogy nincs jellemfejlődése. De lehet csak azért tekintek rá másként, mert olvastam néhány Witcher könyvet.
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Skyrim OST-t ki ne felejtsd... Jeremy Soule egy zseni.
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Hjah, kihagytam fél évet, most megint örültem, hogy Mun köri pályára tudtam állni
K*rva jó az a játék 
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Ha összedobsz valamit, remélem prezentálod itt a nagyérdeműnek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az AMD 1 szálon meg sírva könyörögve megváltásért, semmiképp sem javaslom. Inkább használtan valami i5-öt szvsz..