Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
Diopapa
üzenetére
Bevallom, vannak dolgaim. Van kialakult velemenyem sok mindenrol, de ha meggyoznek arrol miert nem helytallo, kepes vagyok beismerni ha hibaztam

Ellenben probaltam androidot par evig, microsoftot csak ha muszaj, teleonban nem, iOS-t csak nezegettem, baratnom szereti, de en a ceget nem igy eleg keves opcio maradt
Volt Z10-em, es azt nagyon szerettem, parktikus, gyors, megbizhato. Nem toltogetek le app-okat feleslegesen, Nexus 5-om marad arra hogy kutatasi projektekhez odaadjam a CPU-jat azt csoki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Volt Z10-em, es azt nagyon szerettem, parktikus, gyors, megbizhato. Nem toltogetek le app-okat feleslegesen, Nexus 5-om marad arra hogy kutatasi projektekhez odaadjam a CPU-jat azt csoki.
Drenadar