Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bladex73
aktív tag
válasz
Diopapa
üzenetére
Én azt hiszem elég egyértelmű voltam. Ha ezzel nem értesz egyet én tiszteletben tartom, bár megnézném ahogy a cipőboltba kabátot kérsz.
Szerintem te kevered a saját szubjektív ízlésvilágod a tényekkel. Az autó lehet Zsiguli, vagy Škoda sok egyéb márkát is írhatnák. Azért mert neked a Škoda jobban bejön esetleg nem mondhatod a Zsigulira, hogy nem autó. A Star Trek egy gyűjtő fogalom is, ami utal arra milyen látványvilág, és stílus lesz benne nagy vonalakban. Mivel nem Han Solo volt benne, és Lolka Bolka szerintem ez egy Star Trek film. Az elején ki volt írva. Neked nem tetszik rendbe van. De mond azt, hogy nem Star Trek film mert ez nevetséges. Valami hihetőt írjál inkább pl. A régi történetek jobban bejönnek, A régi színészeket jobban szereted stb. Ennek van értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem te kevered a saját szubjektív ízlésvilágod a tényekkel. Az autó lehet Zsiguli, vagy Škoda sok egyéb márkát is írhatnák. Azért mert neked a Škoda jobban bejön esetleg nem mondhatod a Zsigulira, hogy nem autó. A Star Trek egy gyűjtő fogalom is, ami utal arra milyen látványvilág, és stílus lesz benne nagy vonalakban. Mivel nem Han Solo volt benne, és Lolka Bolka szerintem ez egy Star Trek film. Az elején ki volt írva. Neked nem tetszik rendbe van. De mond azt, hogy nem Star Trek film mert ez nevetséges. Valami hihetőt írjál inkább pl. A régi történetek jobban bejönnek, A régi színészeket jobban szereted stb. Ennek van értelme.
Drenadar