- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Menthirist #6699 üzenetére
Ő már csak ilyen. Ez van. Ha csak itt mondaná a magáét, talán még lenne is hitele, de ahova beteszi a lábát mindenhol ez van. Nem kell foglalkozni vele. Csak azért nem megy rá az ignore, mert fura lenne látni a lyukakat a fórumban.
-
ettől még pl nálam nincs az az ég hogy bármilyen optikai meghajtót rakjak a gépbe
Nagyon maximum valami külső usb-s meghajtó.
Jack@l meg már megint vakon hadonászik. Arról nem is beszélve hogy itt ugyan nem mondható, hogy bármelyikünk is ne járt volna utána az SC-nek, nem csak azelőtt, mielőtt elsőnek adtunk volna pénzt, hanem azóta is, hogy további összegeket fizettünk. Szóval tipikusan azt hiszi, jól hangzót és frappánsat mondott, a valóságban meg csak hülyeséget.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
TESCO-Zsömle #6696 üzenetére
Hát nálunk pl semmilyen marketing sincs
-
TESCO-Zsömle
titán
-
duvi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #6694 üzenetére
Tudom, hogy - főleg ilyenkor - jobb helye is van a pénznek, de egy BR író/olvasó már nem a világ. Ehhez jön még egy kábel a TV-be és kész a házimozi
-
duvi
nagyúr
BGS rajongók figyelmébe ajánlom!!!
Battlestar Galactica - The Complete Series Blu-ray £19.99 Save: £140.00
Region: B
Sound Information: Dolby Digital
Number of Discs: 20
Main Language: English
Subtitle Languages: English, French, Spanish -
Laox
aktív tag
válasz
Menthirist #6689 üzenetére
Fenébe, lassan fél évtizede ezt teszem félévente, akkor majd fél év múlva, addig is sziasztok.
-
-
Laox
aktív tag
Sziasztok! Már több mint fél éve nem néztem a játékra, van valami infó az SQ42 megjelenésével kapcsolatban? Neadjisten esetleg már a játékmegjelenésével kapcsolatban is szivárogtattak valamit?
-
vaakuum
addikt
Mivel a szaktopikban átrongyoltak a kérdésemen, belövöm ide is, hogy nemsokára ennek ismeretében bátorkodjak...:
a skilleket mindet ki lehet majd nyitni, és csak azt kell eldönteni, hogy melyiket akarom magammal vinni?
Vagy csak keveset lehet kinyitni? Ez esetben később lehet újra setupolni a karaktert, vagy új karaktert kell kezdeni, ha más játékstílust akarok kipróbálni?
Egy skillből lehet vinni két változatot? Mondjuk kétfajta különböző turretet? -
duvi
nagyúr
válasz
vaakuum #6681 üzenetére
Köszöntünk New Yorkban csodás városában!
Ha végigtoltad a single történetet (kb.lvl 30-ig tart), vagy segítségre van szükséged, csak írj ránk - Discordon az off topic vagy itt - és jövünk! Ennek a játéknak a coop mód az igazi erőssége, amit nagyon jól eltaláltak. Csapatban sokkal több lehetőséged van és élvezetesebb, mint egyedül. Ha bejön a játék, akkor jóval több időd lesz a Divisionben, mint 60-70 óra
-
vaakuum
addikt
Na kipróbáltam én is az általatok GOTY-nek titulált [játékot].
Amíg nem lesz használható az SC fps része, addig bele tudok rakni biztos vagy 60-70 órát, az meg már annyira nem rossz. Gondolom mire kipróbálok vagy 3-4 buildet, az lesz ennyi idő. -
Szőrös
veterán
válasz
GypsFulvus2 #6675 üzenetére
Na megnéztem, átlag 500 kbs az adatforgalom (~63 kbyte/sec) néha van kiugró tüske szóval egy jófajta 1 megás net bőven elégséges hozzá.
PodMAN: magyar szerver nem lesz de szerintem legkésőbb béta végére már az EU-s google cloudot is használni fogják.
-
PodMAN
senior tag
Európai (hovatovább: magyar) szerverek kellenek majd.
-
PhilBrick
őstag
válasz
Az a ping miatt volt. Abbol kellene minel jobb.
Kiprobaltam az 1Mb-s mobilnetemmel a PU-t: nem volt sokkal rosszabb, mint egyebkent. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Nem lehet, mert gondolj bele, hogy akkor mennyit kéne forgalmaznia a szervernek több játékossal egyszerre. Itt is törekednek a minimalizációra. A ping a lényeg, meg a stabil szolgáltatás.
-
GypsFulvus2
őstag
Nem értek hozzá, de azt hinném, hogy brutál mennyiségú adatforgalomra van szükség a szerver és a kliens között. Emlékszem, pl. amikor még sokat versenyeztünk, hogy egy csomó "fantomütközés" történt, amikor a szerver szerint nem ott volt a hajónk, mint amit nálunk a kliens oldalon mutatott.
-
Szőrös
veterán
válasz
GypsFulvus2 #6673 üzenetére
386 kbs dsl de ilyen már úgysincs.
Viccet félretéve magához a játékhoz nem kell nagy sávszél, a lényeg, hogy jó legyen a latency. A játék mérete miatt kell a minél combosabb net.
-
GypsFulvus2
őstag
Inkább ide írom, az offba, nehogy Drenadar lecsapjon rám:
Szóval szerintetek mi az a minimális net sávszélesség, ami mellett még gond nélül lehet használni a PU-t? Ki milyen sávszél mellett tudja futtatni (és fut is hasznlhatóan)? Tudom, hogy jelenleg a ping a limitációs tényező, de biztosan van egy minimális sávszélesség is, ami kell a zökkenőmentes kommunikációhoz a kliens felé és vica versa.Azért kérdem, mert az Invitel most több lehetőséget is kínál, de a "komolyabb" (értsd: 50 vagy 100 Mb/s) sávszélességért iszonyatosan arcátlan árat szabnak. UPC használhatatlan ott, ahová költöztem, Digi meg nincs. Kartellező rohadékok, hogy mindenki korlátlan úr lehessen a saját körzetében... -
vaakuum
addikt
Ez talán még itt is off, de Jackalról ez a vicc jutott eszembe:
Szóval megy a vadász medvére vadászni, odaér a barlanghoz, hallja, hogy benn szuszog a medve. Bent sötét van, a medve veszélyes állat, így bemenni viszont nem mer hozzá. Így hát belövi a tárat a barlangba, gondolván, hogy jól kinyuvasztotta a medvét. A durrogásra felébred és kijön a medve, látja a vadászt a kiürült puskával, és így szól hozzá:
-Ejnye vadász, te agyon akartál engem lőni álmomban? Akkor én most téged széttéplek.
Vadász könyörög, hogy nem is úgy, csak véletlenül sült el a puska, és a barlang meg véletlenül pont ott volt...
-Mégiscsak csúnya dolog egy medve barlangjába lövöldözni, úgyhogy vagy széttéplek, vagy itt most cumizni fogsz!
Mit tehet a vadász, elszórakoztatja a medvét... az életben hagyja, visszamegy aludni.
Másnap jön a vadász (szent elhatározással a bosszúra), de már nem vadászpuskával, hanem gépágyúval. Megsorozza a barlangot, beleereszt egy 500-as tárat.
Medve kiballag, ott találja a vadászt a füstölgő csövű gépágyúval...
-Vadász, hagyjuk a kellemetlen magyarázkodást, tudod mi az ára a próbálkozásodnak... cumi, vagy széttépjelek?
Vadászunk ismét életben marad, de szívében még hevesebben forr az indulat. Harmadnap így RPG-vel tér vissza. Belő a barlangba, hatalmas robbanás, füst, lángok... a füle cseng, így nem is hallja, hogy brummogva cammog ki a medve, aki mikor meglátja vadászt, megérti a lényeget:
- Vadász, vadász, fogadjunk hogy te copni jársz ide... -
GypsFulvus2
őstag
válasz
Menthirist #6667 üzenetére
-
-
Drenadar
Topikgazda
Most tényleg... mi ebben olyan nehéz?
-
Szőrös
veterán
válasz
GypsFulvus2 #6664 üzenetére
Ő az aki kutyán lovagol és kardból kést csinál?
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Menthirist #6663 üzenetére
Abdul-Hamid al-Musztafa ibn Benghazi.
-
válasz
GypsFulvus2 #6662 üzenetére
A szergej?
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Menthirist #6661 üzenetére
Csak megmérjük, a dúsítást más végzi, a pincében.
-
válasz
GypsFulvus2 #6660 üzenetére
szóval már uránt és tóriumot dúsítasz gonosz professzorként?
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Gróf... #6659 üzenetére
Ha van még XP-s fotósopp, akkor elvileg mehetne.
A detektor vezérlőszoftvere XP-s, nem frissíthető, nem adtak ki hozzá újabb oprendszerhez upgradet. Amúgy nem szoktunk utólagos képjavítást alkalmazni, max egy kicsit kontrasztosítunk irfannal, ha szükséges.
Menthirist: Amúgy tud 30 kV-ot is, igen, csak azt ritkán használom. Olyan nagy gyorsítófeszkó csak a nagy rendszámú elemekhez (pl. Pt-fémek, U, Th) kell.
-
Gróf...
aktív tag
Lopott fotósopp megy rajta?
-
törölt tag
válasz
GypsFulvus2 #6653 üzenetére
Kemeny cucc, tisztara olyan mint egy Nasa kozponti iranyoto terminalja
Nem ertek hozza, de nagyon lecso!
Jo kis kepek, meg nem lattam ilyesmit amire emlekeznek!
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Menthirist #6656 üzenetére
Hülye!
-
válasz
GypsFulvus2 #6655 üzenetére
csak szekállak
impresszív.
szerk: akkor a jövő "feljössz megnézni a bélyeggyűjteményem" kifejezése a "feljössz megnézni a pásztázó elektron mikroszkópomat" lesz?
Őrületes magas labda a nőnek, hogy mit is kell ennyire nagyítani
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Menthirist #6654 üzenetére
Lehet hamis színes képeket csinálni, pl. elemtérképeknél. Csak ezzel a régi verdával nagyjából 6 órán keresztül tartana 1 db, kb. 0,5x0,5 mm-es kép elkészítése. Ugye itt bármilyen detektort használsz, mindig a relatív, vagy abszolut intenzitást méred, amiből ugye grayscale-t generál. A legutolsó kép katódlumineszcens detektorral készült, azal a kristály belső szerkezetét látod, viszont annak a felbontása nem túl jó; ezért homályos. A többi kép az eredeti méretben pengeéles, csak ugye a 4-15 Mb-os képeket le kellett butítani 8 Mpx-re, hogy a prohardver engedje feltölteni őket. Nagy méretben, az eredetiek sokkal szebbek.
Újonnan egy ilyen gép 40-120 milla között van, a tudásától függően. Egy igazi profi mikroszonda viszont akár 2 millió euro is lehet. Viszont egy ismerősön nemrég vett a Vaterán egy ehhez nagyon hasonló, idős, használt készüléket másfél millió forintért.
Decemberbe segítek majd neki üzembe helyezni, meg bekalibrálni.
-
válasz
GypsFulvus2 #6653 üzenetére
Szinesre nem tellett?
Meg kicsit homályoska
Meg tud az 30 kV-ot is nem?
Na jó, csak okoskodom
Gondolom a fél várost el kellene érte adni amúgyNice
-
Drenadar
Topikgazda
Rupsz:
Milyen tervek nyárra? -
vaakuum
addikt
válasz
PhilBrick #6650 üzenetére
Úgy általában agyaltam, hogy akkor várhatóan most majd a többmagos procikkal próbálnak kompenzálni, tehát akkor szükség szerűen ebbe az irányba kell haladniuk.
Mondjuk nagyon nincs értelme előre gondolkodnom, mert az új technológiás procik akkor ugyan úgy többszázezres tételek lesznek, mint most a legújabbak
De talán majd egy 5820k-nak hátha lentebb megy az ára jövőre. -
PhilBrick
őstag
válasz
vaakuum #6649 üzenetére
A cikk alapján a megjelenés egy év múlva esedékes. Mégis mennyire akarsz előre tervezni?
A Moore-törvény mostanában már nehezen megvalósítható, hatalmas fejlődés erősen kétséges a generációváltásokkor. -
vaakuum
addikt
most láttam [EZTET-E], és hát elgondolkodtam, mi vár a jelenlegi foglalatokra. a 2011V3-nak ezek szerint már megvan az utódja, tehát a 4+ magos cuccoknál valszeg a 2066 lábú foglalat lesz az intel irány? Vagy ez csak az igp nélküli procikra vonatkozik majd? Nekem ez még eléggé homályos.
-
válasz
vaakuum #6646 üzenetére
Sean Tracy elmondása szerint a cryengine alapból elég jól skálázódik sok magra, és ez most is így van. Tehát tud több magot használni, 4+, tehát akár 8-10-et is. Ennek nyomát látom, azért minden magom terhelve van vagy 50%-ig, az másik dolog hogy most egy mag van eldugulva általában. Én azért várnék a cserével a netkód utánig, mivel a 3570k nem lassú proci, másrészt baromi sokan i5-tel tolják a játékot nem i7-tel, szóval mennie kell, szerintem később derül majd ki hogy mennyire limitáló tényező.
-
Szőrös
veterán
Milyen igaz...
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
TESCO-Zsömle #6642 üzenetére
nah nemár, kérem szépen...
Az hogy J@ckal mennyire ért és mihez és mennyire értelmes ne legyen már ON. -
PhilBrick
őstag
Ontopik (#43839) TESCO-Zsömle
Nálam nincs probléma.
Kulcsszavak: vélemény, seglyuk, kiváncsi. -
vaakuum
addikt
Lehet volt róla szó korábban, de nekem nem rémlik a közelmúltból, úgyhogy ismét bedobom: Mi a jelenlegi tapasztalat a magok kihasználásával? Ok, hogy szar a netkód, de akik nagyon benne vannak, esetleg tudnának mondani némi támpontot, ha figyelik, hogy a magok hogyan dolgoznak a játék alatt.
Szerintetek ez a játék lesz olyan a végére, hogy a négy magot rendesen kihasználja, és esetleg kellemesen profitál a több magból? Nem flameháborút akarok, csak komolyan érdekel, hogy ha a közeljövőben fejlesztésre adom a fejem, gondolkodjak-e 4-nél több magos prociban? Csak mert a mostani 4 magosom szűk keresztmetszet tud lenni multi játékban még 4.5-ön is. -
GypsFulvus2
őstag
Én ennek egy generációval korábbi változatát használom, i7 2600K-val, amit 4,2 Ghz-re húztam. 74 fok volt a max, amire felmelegedett, de ezt is csak szintetikus tesztek alatt. Zajszintje közepesnek mondható (nálam az öreg tápom ventije a fő zajforrás, az elnyom minden mást). A memóriára nem lóg rá, de a procihoz közelebbi foglalat használata esetén a venti és a memória között csak kb. 1 mm szabad távolság marad (a profilomban látható MSI alaplappal). Ha tehát magas profilú memóriát használsz, és mind a 4 slotot kihasználod, akkor a memória letakarja kb. venti alsó 15-20%-át, de még éppenhogy elfér mellette.
-
-
Szőrös
veterán
válasz
Drenadar #6635 üzenetére
Nem néztem teszteket. A túl izmos nem tudom kinél mit jelent, nem akartam batár nagy hűtővel szenvedni és ennél sokkal többet se akartam már rá költeni viszont a gyári hűtőt már le akartam cserélni mert baromi hangos volt.
A hűtőt betettem, a ramot nem zavarja pont kellő távolságra van tőle.
Boincal tesztelem most, éppen seti-s feladatok futnak (cpu+gpu is). Jó 20 fokkal hűvösebb a proci és lényegesen kevesebb a zaj. Gyakorlatilag alig hallatszik most valami. Nekem ez elég. -
Szőrös
veterán
válasz
Menthirist #6630 üzenetére
Óbazzetényleg jó hogy mondod a cpu hűtő 4 pines
Okos vagy Sapkás.
Na akkor be is rendelem. -
-
Szőrös
veterán
Hi, kérdésem lenne proci hűtővel kapcsolatban. Még mindig a gyári Intel hűtőm van (nem röhög) de most már nagyon kehes szóval cserélni kéne.
Kinéztem ezt a cuccot (pont van is raktáron). Jókat írnak róla, nem is túl nehéz viszont ez 4 tűs pwm-es nekem a lapom meg 3 tűs. Gondolom ez nem probléma max nem müxik a pwm vezérlés. Jól gondolom?
Esetleg valaki tud vmi jobb cuccot? -
vaakuum
addikt
válasz
#45997568 #6602 üzenetére
Szerintem ha az Riftnek kijön a hadonászós irányítója, az önmagában tudja ezt pótolni.
Persze az érzékenysége kérdéses lesz, de szerintem egyetlen ilyen irányítóegységgel meg lehet oldani a 6Dof-ot.
Mondjuk ez azzal járhat, hogy az embernek a könyöke lehet csak alátámasztva, és az is néha mozogni fog, de simán működhet.
Ha meg a két eszközre külön lesz választva a tengelyeknek a csavarása illetve a tengelyek mentén történő tologatás, akkor mindkét könyök stabil maradhat irányítás közben. Csak akkor félek a gombok száma lesz kevés. -
válasz
Menthirist #6626 üzenetére
Bár lehet hogy beleértették a COD MW remake csapatát is, bár oda azért sok dolog készen volt már, szóval még ha számolunk is rá mondjuk 200 főt, még mindig 8-1000 főnél járunk.
-
nah végeztem az új COD-dal. Ami nagy szó, mivel az előző kb 2-3-at pár(tíz) perc után töröltem. Ez most végre korrekt volt. Nem mondom hogy fantasztikus, nem építettem ki a társaimmal sem különösebb érzelmi kapcsolatot így igazából hidegen hagyott amikor hullani kezdtek (márpedig kezdtek, annyira sablonos volt a vége
). Ettől függetlenül abszolút vállalható volt, sőt megkockáztatom emlékezetes. Bár a fejem fogtam milyen könnyen győztük le Kotch-ot, igaz az még nem a vége a játéknak.
Ami miatt viszont itt felhozom, az az hogy volt benne űrcsata, nem is kevés. És ugyan voltak benne élvezetes pillanatok, ahogy az ember szlalomozik az aszteroidák között, a pálya mérete (kb mint a 32 bites arena commanderben volt), a nem létező repülési modell (jó, csúszni csúszott a hajó ha megfordultál, de simán lehetett rükvercet tolni, ütközni az aszteroidákba, jobbra-balra-le-fel menni mintha csak valami ágyús kamerát vezetne az ember. Elég nehezen sikerült megszokni olyan szintre, hogy ne szívjak vele baromira. Szóval ez van amikor normál fps felfogásba akarnak űrcsatát beleheggeszteni.
Ami pedig a fejlesztőcsapat méretét és fejlesztési időt illeti... Ez volt az első olyan COD, ami már a 3 éves fejlesztési időt tölthette a játékra. Ahhoz hogy ezt sikerüljön is tartani, nem viccelek, tucatnyi csapat dolgozott a játékon. Nem számoltam, de vagy 20 perc után lőttem le a stáblistát, ahol csak a DIGIC-esek vagy 200-an voltak. Szóval a teljes stáblista, ha nem voltak ismétlődések akkor olyan 1000-1200 fő lehetett. Az is jól mutatja hogy vagy 50 csapattagnak született gyereke ezidő alatt (az ő neveiket is felsorolták). Szóval egy kb 8-10 órás single-ért plusz a multiért 3 év és vagy 1000 fő munkája kellett, egy már létező motorra építve
-
baszki több játékom van mint amennyivel játszani tudnék. Egyelőre elég a Civ 6
-
Szőrös
veterán
Ruuuuupsz még 1 hóóóóónaaaaaap.
-
törölt tag
November 19-re megvan a program
Delutan 5-kor kezdunk a Dzsungelcafe-ban, 8-ig a Bar reszen szocializalodunk, majd 8-kor atulunk az asztalunkhoz es lehet falatozni is
15 fore foglaltam az asztalt, igy maradt meg 2-3 szabad hely, illetve ha meg tobben jonnetek akkor gondolom azt is meg tudjuk oldani majd
Mindenki akkor jon amikor jo neki illetve oda tud erni, a nyugati palyaudvarhoz kozel van a hely, jo a tomegkozlekedes.
Jovore mar egy hivatalos SC meetinget is le fogunk szervezni, ahol megprobalunk majd hivatalos arcokat is elcsalogatni, de az meg a jovo zeneje
betettem ide is...
-
duvi
nagyúr
-
PodMAN
senior tag
BF1-el játszik valaki?
-
törölt tag
válasz
Menthirist #6606 üzenetére
Tegnap ment 4-5 orat folyamatosan, se roccenes, se semmi, 70-95FPS kozott vegig, atomstabil
Dren: sztem is jo lett, jot tettek az ujsonsagok, vegre megint jokat mokaztunk hosszu ido utan
-
törölt tag
válasz
-
törölt tag
válasz
mozi utan felrakok olyat is
-
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #6604 üzenetére
Adtam nekik, remelem elkeszul es szorakoztato lesz mint ez a ket zsenialis csoka es a filmjeik
A GOTY csapat ujraindult most hogy kijott az uj tapasz, a tegnapi korrol lemaradtam mert... szenvedtem a geppel, de hajnali 3-ra elkeszult, ma mar ment is elesben
2 in 1, Debian host alol Win10 VM jatekra
Jo par napba belekerult meg lemaradtam a reunion-rol is, de megerte
Itt egy kep hogy alakulnak a szamok, stabil, nem halt meg meg, 6 CPU "mag", 16GB RAM neki meg egy SSD es megy rendesen.
Ha valaki szeretni szivatni magat es erdeklik a reszletek, irjon es kuldom
-
törölt tag
Kickstarteres projekt
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- YouTube
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Dell Latitude 5310 /I5-10210u/8GB/256GB SSD/13.3" FHD garanciás
- Samsung 970 EVO Plus NVMe, 500 GB
- Dell Latitude 7420 Carbon I5-1145g7/16GB/256GB SSD/14" FHD magyar bill laptop
- TP-Link Archer C6U AC1200 Wireless MU-MIMO Gigabit Router
- Lenovo Thinkpad T14s Gen 2i i5-i5-1145G7/16GB/256GB SSD/14"FHD TOUCH MAGYAR bill. garanciás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest