Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vaakuum
üzenetére
2 pack = 2 darab. neked egy, meg mondjuk a haverodnak. Left 4 dead 2-ből volt 4 pack (mivel 4 fős csapatban lehet menni benne), ergo egész baráti körödnek megveheted egyszerre.
Közben nézem a hsz-eket... 150 óra játékidő... 250 óra játékidő... 550 óra játékidő... 1200 (!!!!) óra játékidő... omg. Felírtam a listámra

-
vaakuum
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
help pls!

[Mi lehet a különbség a
Buy 7dtd 22,9 € és a
Buy 7dtd 2-pack 36,99€ között?]
Nem bírok rájönni. Hová kell kattintani, hogy további információt kapjak?(#5296) torz on borz
DE a VR billzet használható lehet arra is, hogy szemüvegben az ember elengedve mindent, egy ALT-TAB-ot nyomjon, és ténykedjen minden tobábbi gond nélkül. Szóval én ezt nem egy program specifikus dolognak gondolnám, hanem egy általánosságban is használható megoldásnak. -
Szőrös
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
Szerintem a "VR billentyűzet" kihagyható.
Ha már van VR kesztyű akkor azzal az adott alkalmazás interface elemeit lehet bökdösni.
Másrészt meg ott a hangvezérlés amivel akár parancsokat is lehetne kiadni valamint üzenetet is lehetne küldeni pl chatre persze ehhez kell egy jó hangfelismerő sw ami több nyelven is tud. -
-
vaakuum
addikt
Apropó, ment itt keményen a division, gondolom akkor elfér egy kérdés egy másik játékról is: a 7 days to die játékkal találkozott valaki testközelből? A grafikája milyen a valóságban? Csak met a youtubos videókon szerintem mindenki erősen leskálázza, így annyira nem élvezhető, de ha a valóságban szép, akkor lehet, hogy érdekelne...
-
vaakuum
addikt
válasz
PoeDameron
üzenetére
VR billzet kellene, meg hozzá kesztyű, amik szintén világítanak pozicionáló ledekkel. A billzet a négy sarkán, a kesztyű meg a körmokön, és ezeket a kamera felismeri, és félig átlátszóban bevetíti neked minden játék felületére, ha mondjuk megnyomsz egy erre beállított gombot az egéren vagy a joystickon.
Tehát ha billzethez akarsz nyúlni egérről-joyról, megnyomod az erre bindelt gombot, és bevetíti neked a képet a sisakba..pont úgy és oda, ahol az a valóságban van. Ezt vetíti mondjuk 5 másodpercig, de ha nem kezdesz el gépeléni, akkor elveszi a képet, hogy ne zavarja a játékot. -
csiak
tag
nagyon izgalmas napra ébrendtünk

-
Nah mivel ráértem és sci-fi sorozatra vágytam, így végül betoltam mind a 10 rész expanse-t, ami a végére számomra egy középszerű sorozattá "nőtt" fel. Nem igazán csigáz fel hogy mikor lesz folytatás, de ha lesz, majd ilyen tipikus vacsi mellé betoljuk sorozatnak elmegy majd

-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Hat vannak ilyen beallitottsagu guildek is, most mar erteni velek par dolgot

Amugy Mo-on hamarabb jatszak a Filmet mint itt, mar 25-etol, kemeny

-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
PoeDameron
üzenetére
Nem tudom, én most se nagyon nézek rá se a billentyűzetre, se az egérre. Csak tudom, hogy hol kell lenniük és mivel nincs senki, aki átpakolja, ameddig nem nézek oda, ezért ott is van
szóval szerintem akkor sem kell semmi, ha nincs a joyon egy rakat gomb, mint Menthiristnél 
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem tudom hogyan csinálják meg, de a vakon nyomkodás az szerintem a VR-hőskorszak sajátja kell maradjon, mert a jövőben egyszerűen ki kell találniuk valamit arra, hogy a virtuális valóságot hogyan kapcsolják össze a bonyolultabb irányítást igénylő fizikai valóságával.
WoW- Engem az indulásakor kötött le, 3 hónapig a kontinensen kalandoztam napi szinten sok órában, elképesztő újdonság volt az a hatalmas terület. Viszont azóta szabályosan hányok tőle, rühellem a grafikáját, meg úgy mindent, megcsömörlöttem.
Kicsit a Witcher 3-al is ez az érzésem, de még azért erősen küzdök vele. Elvileg az SC mellett ez lett volna életem játéka, és ezer dolog felbasz benne. Annyira jó volt a Witcher 1, hogy értéke volt az ezüstkardnak, nagyon rikta jószág volt az, a páncél még ritkább, az egyedi fegyverek még sokkal ritkábbak. Az hogy egy fejlettebb ezüstkardot megkaptam az maga volt a csoda. Most meg mi van? Nem tudok kijönni egy barlangból anélkül, hogy ne vágott volna hozzám a szörny egy minimum egyedi páncél-fegyver tervrajzot, vagy egy komplett páncélt-fegyvert. Semminek nincs itt értéke. Annyira de annyira el lett cseszve. Szerintem egyszerűen nem jutott idő kidolgozni ezt a rendszert a környezet megvalósítása mellett, és össze lett csapva. Nah, elég a Witcher 3 szapulásából. De azért Witcher 1 marad a király.

-
-
törölt tag
Film jon hamarosan, meg is veszem ra a jegyet elso ejszakai eloadasra

Majus 30-an este elso vetitesre jegy megveve

-
törölt tag
Szerdara megvan a program, imadom a farkasokat, most megyek jatszok veluk

WoW-ban Stormscale - Horda oldal (eddig 2-en tolljuk, ha valakinek van kedve oregesen jojjon, nem eroszak)
"Run with the pack!", Durotan
Ide elmegyek egyszer az is tuti

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
PoeDameron
üzenetére
Ez legfeljebb egy kötött szimulátorban lehetne megoldás, ahol a beviteli eszközöket fixen bele lehetne dolgozni a virtuális valóságba. Egy ilyen helyen még a kezedet se kéne letapogatni, mert ha a fizikai valóság egybeesik a szemed által látott virtuálissal, akkor az agyad összerakja a dolgot és nagyjából mindenképpen oda fogsz nyúlni, ahova kell. Ahogy a lábad is meg tudod fogni csukott szemmel.
De pl játékok alatt nem szeretnél enyhén lefele pillantva botkormányt meg egeret látni a semmi közepén lebegni egy szakadék szélén állva. Szóval ez így ebben a formában felejtő. Vakon kell megtalálnod a dolgokat.
A másik lehetőség a full-VR, de az meg fizikai okokból esélytelen. Ugye kell egy nagy szoba, kábelek, stb, de pl "sima" szimulátoroknál felejtő az egész, mert nem fogod két órán át magad elé tartani a karjaidat és a virtuális beviteli-akármikkel fogni a virtuális kormányt. Ott is marad a HMD-zés, vagyis a mozgásteret nem, csak a látóteret szélesíted ki.
-
törölt tag
Tegnap repultem par orat az X-55-el, meg kell finomitani a beallitasokon, de eleg jo cucc, Voice Attack-ot berakom melle es ugy mar eleg konnyu lesz vele haladni.
Gondolkodom a Rift-en, mert az eleg sokat dob a lathatosagon harc kozben, na meg hat megiscsak bekerulsz a jatekba.
szerk: szokas szerint senki sem online, DZ meg tele Roguekkal, jo a buli.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Lehet hülyeség, de olyan klaviatúra és joy kellene VR-ra, amit felismer a szemüveg, és látni engedi a kapcsolókat. Technikai részleteken nem agyaltam túl sokat, de abból indulok ki, hogy itt a nagyobb szimulátorok és a VR szemüveg kiüti egymást, miközben inkább fokozniuk kellene egymás hatásait. Tehát ezt a jövőben valahogy össze kell hangolniuk.
Nathannak pedig köszi szépen a fordításokat.

Expanse Menthiristnek:
Szerintem nem árt letölteni a könyvet, és beleolvasni az első epizódba. Nem tovább, hogy ne legyen sok spoiler. Ennyit megér, mert az eléggé összerakja a dolgokat amik a sorozatban kicsit kuszák. Én úgy 4-5 epizód után néztem rá a könyvre, mert össze-vissza kavarogtak a fejemben az űrhajónevek, helyszínek, szereplők, egyáltalán a Föld-Mars-kisbolygó kolóniák konfliktus, és nagyon szépen letisztázta, hogy mi az alaphelyzet, és hogy a szereplők kik is, mit is csinálnak, illetve mibe keverednek tulajdonképpen. Ha ezt nem teszed, akkor is beindul a sorozat 3-4 rész után.
-
csiak
tag
Minket meg az nem veszélyeztet lassan, hogy rupsz-al együtt tudjunk játszani bármilyen játékban

-
macy
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Még jó, hogy nem fenyeget az a veszély, hogy lesz valaha VR szemcsim

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
üzenetére
Ha már HOTAS, a botos topicban felmerült a kérdés, hogy mennyire is lesznek ezek jók VR-szemüveg mellé. Mármint ott nem akarja majd senki le-levenni a fejéről a ketyerét, hogy megnézze melyik gomb mit kapcsolt és hogy, ilyen szempontból a nagy StarCitizen HOTAS élből kiesik az OLED érintőpanel miatt, mert azt még érzésre se fogod tudni belőni. Viszont úgy tűnik érkezőben a ruszkiknál is egy rendes gázkaros megoldás Gladiator Plus néven. A 3D mockup elég ígéretes.Nagy, elkülönülő, könnyen kitapintható gombok, karok és tekerők:
Az ára viszont horror lesz. A sima botkormányaik is 300-400$ között mozognak, ami már majdnem komplett Warthog ár.
-
duvi
nagyúr
válasz
Menthirist
üzenetére
"film = sorozat?" Igen.
-
csiak
tag
Ki mondta, hogy idén StarWars nélkül maradunk?

-
-
törölt tag
En mondtam h adjatok otleteket

-
törölt tag
Guild Wars 2 megvan, nekem az is belefer, Mesmer

Korrbak, a grafika az regi, nem vitas
A hangulata az amiert anno beleraktam par evet 
-
duvi
nagyúr
válasz
üzenetére
- Szerintem nagyon sok időt igényelne és eléggé széttöredezné a csapatot, ha párhuzamosan több játékot tolnánk. Divisionben jön a raid, DZ-ben meg elég jól műxik a 2 csapatos módszet. Szerda este is öten voltunk bent.
- Azért bedobok pár ötletet: Guild Wars 2 és The Elder Scroll Online. Ezek B2P játékok és nem igényelnek havidíjat, mint a WoW. -
Drenadar
Topikgazda
csúcs hogy random emberkékkel milyen nehéz... most 2x próbáltam meg a lincoln tunnelt. mindkétszer az első mobokon nem jutottunk túl.
(#5249) rupsz: régebbi játékot nem találtál? Nekem nincs fent, nincs aktív előfizetésem sem, és régen is max 40-es szintig jutottam pappal...

-
törölt tag
Na, nezek valami uj jatekot ahol akar tobben is tudnank egyutt csapatni, nem csak 4-en, dobaljatok be otleteket
Persz a The Division is megy tovabb, am az egyuttmokodest nagyobb jatekos allomanyra is ki lehetne boviteni 
Hozzateszem barmelyik jatek mellett dontunk (ha erdekel barkit is a dolog) akkor sem HC modban erdemes haladni, hanem mindenkinek a sajat tempojaban.
Versenyzok:
World of Warcraft - Akarmelyik oldal, szervert ki kell talalni (szerintem a Horda a legjobb
) (van egy rakat karim, Alliance - Paladin, Horda - Paladin -el vagyok csak hajlando jatszani, max Ork Warrior
)Nem nagyon talaltam mast igy hirtelen, ha van erdeklodes es otlet, irjuk

-
duvi
nagyúr
válasz
Menthirist
üzenetére
Ha nem jön be a film, maradj a könyvnél. Az úgy is több és jobb, mint a film. Nekem a film is teszik de a könyv után vannak fenntartásaim (pl. Holden karaktere teljesen más lett és elég gyengére sikerült). Amennyiben a könyv se jönne, be akkor tudok még ajánlani pár jó címet
Pl. a Vének háborúja könyvsorozatot. -
ttamashu
aktív tag
válasz
PoeDameron
üzenetére
Volt néhány elektromosunk, aztán lett egy benyós, és elektromos többet nem lesz...
-
törölt tag
The Expanse - scifi TVshow of the Year + books
Megvan az uj GotY! 
Korrbak, szedd mar ossze magad

-
válasz
üzenetére
hát én kérek elnézést hogy szeretem a minőségi színészetet. Ennél még komolyan mondom a Defiance-ban is jobban játszottak az emberek, ott legalább le tudtam olvasni az arcukról hogy most félnek, fáj valami vagy örülnek
Thomas Jane nem lenne rossz színész, a Mist-ben is bírtam, de itt ezzel a hajával meg azzal a nevetséges kalappal... Konkrétan fáj. De a legrosszabb a világfájdalmas Holden (Steven Strait).
Eddig az egyetlen valamire való karakter Naomi.Megnézek még majd 2-3 részt (úgyis kivettem a hétfőt is szabinak), de ha nem javul, lehet nem fogom erőltetni.
vr: felbontásban úgyis valahol 16k x 16k per szem lesz majd az optimális, addig is elég jó a 2160x1200. Kipróbálva hatalmas élmény a DK2 is, ami csak 1920x1080, a cv1-nél pedig ráadásul nem zavaró már az SDE sem (pixelek közti hézag), szóval nem lennél perpill sokkal előrébb ha 1440p lenne (csak nem bírnád kihajtani). Ez majd a következő generációban fog fejlődni, amikor már lesz stabil foveális renderelés (csak ott renderel élesen ahova nézel, a többi helyen butít), és kap mondjuk két 4k-s kijelzőt. Viszont ez pupillakövetés nélkül még SOK évig megvalósíthatatlan lenne.
-
törölt tag
válasz
Drenadar
üzenetére
Ez nagyon jo, kitalalom melyiket veszem meg ezt vagy az OR-t aztan adok neki
Legalabb lenne 1440p-s felbontas 
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Menthirist
üzenetére
az első résszel én is megpróbálkoztam, asszem én végig se néztem. De lehet adok neki még egy esélyt, és megnézek 3 részt.
Most jelenleg a The100 jobban leköt
-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Toled nem vartunk mast, ugy kb mindenkinek bejon csak neked nem
De nem baj, amig Te szenvedsz mi elvezzuk, jo hetveget! 
-
hát srácok az első két rész alapján ez elég gyengus. a látvány egész jó (sorozathoz képest, bár láttam már jobban kivitelezett green screen-t a syfy-tól), a színészek nagyon B kategóriásak, egyiknek-másiknak a játékától pedig csikartam az arcom. A történet meg eddig semmi különös.
-
-
csiak
tag
Duvi ez a sorozat kurtajó... asszem meg is nézem az első évadot egyben! Thx!!
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
ttamashu
üzenetére
Vagyis még nem próbáltad.
Mindenképpen megveszem, mert van róla megfelelő ajánló, és nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy az összes akksis cucc ebben a témában kalap szar. 2 év garancia is van rá, plusz visszaviszem ha nem vagyok vele elégedett, jogom van hozzá, punktum. 
Nathan, nagyon szépen köszi a fordítást, most nézem!
kapitális csatahajóknál
Lesz egy másik mód is, ami még nincs jóváhagyva, de ebben azt szeretnék, hogy egy holografikus kijelzőn megadhassuk, hogy hova menjen a hajó, milyen útvonalon és a repülésirányító rendszer a megadott adatok alapján odaviszi a hajót, de ez természetesen bármikor megszakítható lenne
Nah ezt pont így képzeltem. Ez másként nem is működhet, ha kapitány az ember. Csatahajóval real time stratégiát játszunk majd kapitányi pozícióból szerintem. Így lesz teljes a játék. Egyszerre szimulátor, fps, stratégia.
-
ttamashu
aktív tag
válasz
PoeDameron
üzenetére
Akksis elég gagyi - már amelyiket földi halandó hajlandó & képes megfizetni.
-
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Menthirist
üzenetére
és honnan kapok ilyet?
mikor lehet választani? 
-
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
üzenetére
:-D 40 ezer forintocska akkumulátorral együtt. Az istenit. De megörültem a 26 000 forintos verziónak, aztán telefonáltam hogy mi a különbség a két termék között, aminek ugyanaz a neve: hát az akkumulátor. Nem érdekel, megveszem. Kicsit meg is nyugodtam. Akkor talán mégsem kell búcsúznom az élettől.
-
törölt tag
válasz
PoeDameron
üzenetére
Kacsa-kecske, hidd el, bevalt

-
PoeDameron
aktív tag
válasz
üzenetére
:-D Nem is rossz ötlet. Azért most mégis valami akkumulátoros fűkaszában gondolkodom, mert ezt a benzines játékot én nem fogom vállalni, ez már most garantált. Jellemzően fater szokta nyírni a füvet, most átvállaltam, de ezt én így nem csinálom. Diszkréten akarok tevékenykedni, pláne utcafronton. Olyan nagy kérés ez az élettől? Nem olyan nagy kérés. De most ha kiderül, hogy nincs normális elektromos fűkasza 30 000 forint alatt, akkor felkötöm magam, mert belegondolva a jövőbe, nem fogom ezzel a következő 40 évemben szívatni magam tavasztól őszig. Így nincs értelme az életemnek. Megírom búcsúlevélben, hogy a fűnyírás miatt történt.

Tessék itt van egy tökéletes. Olcsó is. 10-szer halkabb, mint a miénk. Mi a trükkje? Hogy ezeknek a motorja beszarik, meg gyengék, meg mindenféle ilyen dolgot lehet olvasgatni róluk. De rohadjak meg, ha nem veszek egy ilyet két héten belül.
-
törölt tag
válasz
PoeDameron
üzenetére
Anyam erre kacsakat tart, csendes, lenyir mindent, amit nem megeszi a kecske. Na meg ha eleri az eloirt "km"-t akkor finom is, kozben ad tojast-tejet

-
PoeDameron
aktív tag
Utcafronton nyírtam a füvet 30 percen keresztül a motoros fűkaszánkkal. Ez egy kerregő iszonyatosan hangos cucc, ami az egész környéket felveri természetesen, és nyilván az összes szomszéd azért könyörög, hogy kapcsoljam már ki. Borzasztó volt megélni ezt lelkileg. Nekem kellemetlen , a gaznak is kellemetlen, a szomszédoknak is kellemetlen, sokáig tart, fárasztó, és két hetente meg kell csinálni legalább. Ez egy olyan trauma, hogy most itt ülök a fotelben kávézgatva leszedált állapotban, mintha valami frontvonalról érkeztem volna. Szégyellem, hogy felvertem a környék csendjét.
Dilemma: Ha halk lenne a szerkezet, vagy legalább fele ilyen hangos, akkor nyugodt lennék. Erre csak elektromos cuccok képesek. Amik állítólag szarok. Vagyis nem fogunk venni elektromos kütyüt, hanem ezzel a motoros-benzines elképesztő sárkánnyal kell nekem egész nyáron produkálni magam. BAZMEG!
(köszönöm, hogy megoszthattam veletek)
-
én meg csak simán master of orion-ozok
ez van
MoO GOTY 
-
csiak
tag
En meg beteg vagyok 2 napja... sietek meggyógyulni! Addig meg hajrá mindenkinek!
-
törölt tag
Tudom, jol eltuntem, nem a hawaii pizza a hibas (picit csak) hanem ez a RAID-ek tombositese, VM-ek epitese, terminalon szuttyoges... Majd holnap leszek, ha (!) kesz minden

-
törölt tag
Meglatjuk, most elmerultem A VAS-ban
Kozben mindenfele alakok elvonjak a figyelmemet masik topikokban a forumon, ezert is csak orankent egyszer nezek fel 3 percre max 
Mr Torvalds-ot biztos megverem majd Berlinben a kovetkezo Linuxcon-on, kepes fuggoseget okozni masoknak

-
törölt tag
Ja, igy van, a penz jojjon csak befele az az elet rendje

Kiszerkesztettem a dolgot, de most megcsinalom a "Vas"-at itthon, pakolom fel a VM-eket is du, kabelezek kicsit, aztan csinalok sajat jatszoszobat nekunk, akar TS szerver is mehet, SFTP meg ilyenek, chat-es cucc (app-ot nezek majd vagy a sapkas ir egyet
)Na jo, berakom off-ba (ki tudja ki jar meg ide
)Ja, a sztori a vasarlasrol, elegge rofl

Tegnap kitalaltam, veszek office 2013-at ha olcso, talaltam is 18£-ert EBay-en, behuztam. Jon is az email a kulccsal meg meg az image fajlokat letolthetem google.docs-rol. Mondom ez furi, miert nem adott MS linket a srac, de lekezdtem leszedni, aztan vegul rakerestem MS-nel, leszedtem onnan az image fajl-t, felraktam, kulcs be, MS szerint remek, hatradolok google-s image ment a kukaba.
Par oraval kesobb jon email EBay-tol, hogy az elado accountjat feltortek, onnan jott a kulcs es most mindent visszacsinalnak, jon a refund is ha kerem. Felhivattam magam, nyitottak egy ticketet, egy oraval kesobb visszajott a zseton, igy megmaradt a penz is meg a legit kulcs is

Sirok komolyan

Azt az image file-t leszedem most mar a poen kedveert, berakom egy izolalt VM-re es megnezem mit csinal, gondolom tele van rakkelto cuccal

szerk: ezert (is) nem tartok ilyen szemetet (barmilyen MS termek) altalanos felhasznalasra csak jatek.
Ugyanitt Checkpoint FW-t keresek okosban

-
törölt tag
Engem annyira nem zavarnak ezek a valtozasok, annyit nem gyartok. Cucc esik dogivel, ha jar(na)tok estenkent akkor lehetne szedegetni DZ-ben pl most is. Amugy epp tegnap jart azon az agyam, hogy eleg sok cucc esik, lehetne ezzel kezdeni valamit es tessek

Itt ez a kis szerverterem tetszik, otthonra jo lenne

-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Menthirist
üzenetére
Nem biztos hogy utána már élvezhetetlen lesz a játék csupán kicsit nehezebb.
-
-
-
duvi
nagyúr
válasz
Menthirist
üzenetére
Várjuk ki a végét. Mi lesz a játékosok tömeges reakciója? Ha tömegesen tiltakoznak, vagy hagyják ott a játékot, akkor úgy is változtatni fognak a jelenlegi elképzeléseken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ráadásul a rendezés, fotózás, forgatókönyv és a színészi játék is ott van a topon
Bár az HBO mindig is minőségi sorozatokat készített.
szóval szerintem akkor sem kell semmi, ha nincs a joyon egy rakat gomb, mint Menthiristnél

Pedig gyűjteni akartam némi crafting tőkét.
Máskor szólj fel ubinak, hogy haveroknak is dobhatnának valami jót