Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jah... a 30 napból a karaktergenerálás kapásból elvitt egy harmadot
A pénz értéke meg a legrosszabb pengős időket idézi, azt hittem amikor megcsináltam egy küldit és kaptam 180 ezer ISK-t, akkor már én vagyok a király. Aztán néztem, hogy a PLEX most 1.15-1.2 milliárd ISK körül járkál 
-
válasz
Menthirist
üzenetére
Bár ahogy látom, a 30 napos PLEX-ért azért farmolni kell bőven, vagy veheted havonta 20 eurónként.
-
válasz
Menthirist
üzenetére
Már a karakterszerkesztőért megérte

-
-
ttamashu
aktív tag
(ex-)EVE-eseket kérdezném, hogy ez tényleg, ennyire le van akciózva, vagy hozzá lehet jutni máskor is jó áron?
Ki szeretném próbálni, még PU beindulása előtt (mert ha már fut úgyse fogom
). Ez meg jó lehetőségnek tűnik. -
Yllgrim
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Helyes, jo kis ventis kartya
Nekem 38C a max amit most ki tudok csiholni
Fel ora Dying Light alatt.Decemberben meg nem tudom mi lesz, most masik melot keresek, bar ha bejelentem hogy van mar lefoglalt szabadsagom, azt el szoktak fogadni

Oktober 3 este 18, Budapest, Dzsungel Cafe, ezt ismerem es szeretem

Barmilyen otlet johet a helyre, nem kotelezo ez, nekem minden jo, aztan decemberre is lehet valami

-
Yllgrim
őstag
válasz
Drenadar
üzenetére
Csak halkan jegyzem meg, szerezz be egy baratnot, vagy egy kutyat

Epito jellegu otlet, akar valaki 3-an pesten oszekoccanni, dumalni, megismerni egymast, ilyenek, akkor a szabimat ugy tervezem
Lehetne az elso PRE SC LIBA talalkozo. Van a korut menten par jo kajalda ahol engem erdekelne egy ilyen 
Ezzel lehetne mutatni az RSI fele hogy ez egy elo, lelegzo magyar kozosseg, nem csak valami digitalis adathalmaz.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
én is szoktam fent lenni de általában sehol senki... aztán megunom és X.
-
ttamashu
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Akkor te jobban bírod mint én, elmentem az első hordozóig, aztán addigra meg is untam

sok volt már szárazföldön ez meg csak egy víziwot... -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Be, csak sokra nem megy a T3-asával, ha hozol mellé egy North Carolina-t...
BTW én fent vagyok az SC TS-en, illetve aki szeretne jönni, annak ott a P-M-H klán TS-e. A cím és a jelszó is publikus.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
En is benne vagyok, malibutomi neven vagyok ott is. Amugy asszem szkaszba be tudunk menni tiertol fuggetlenul.
-
Szőrös
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem az SC ts-en szoktatok lógni ? Egyébként az itteni nevem a nickem csak egyben.

-
TESCO-Zsömle
titán
Adj egy nevet, aztán kapod a TS-címet.
Nem sokat hajózok, mert egyedül nem szeretek már. Azoknak az időknek a napi 70-80 csatás WoT-korszakkal együtt vége...
Nekem ugyan T4 a legkisebb hajóm, de abból van 3, illetve ha leakciózzák karácsonykor a slot-okat, akkor a Clemson-t tuti visszaveszem poénból.

-
Szőrös
veterán
Tomi, Zsömi látom Ti is toljátok WoWS-t, ha gondoljátok valamikor szakaszban is nyomulhatunk bár én még "kicsi" vagyok ottan, csak T3-as japcsi cirkálóm van meg destroyer. De azért igyekszem feljebb jutni.
Bár kérdéses meddig bírom mert wg WoT-nál már rég kiverte a biztosítékot.
-
Malibutomi
nagyúr
DUH
Visszakuldtem a kartyat az OCUK-hez hogy zorog aventi, erre most jott az email, hogy leteszteltek es minden venti mukodik. Gyorsan felhivtam oket, hogy nem az a baj hogy nem mukodik, hanem hogy zorog. Remelem fogjak hallani, es nemkapom igy vissza...grr. Mondjuk annyira nem zavaro, de ha mar uj, akkor mukodjon ugy ahogy kell neki. -
válasz
Gróf...
üzenetére
az easyshop kiesik, nekik nincs, a mentornet most el sem indul ami nem túl bíztató, a microstore meg elvileg tart raktáron, aztán lehet hogy mégsem, ahogy az easyshop esetén is úgy volt hogy van. Rákérdeztem az Aqua-nál és az iPon-nál, egyikőjüknél sincs, és belátható időn belül nem is lesz. Nem tudom hogy készlethiány-e vagy más az ok, de nem vártam meg, már úton van a német Fractal Design-tól a házam.
-
Gróf...
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Az árgép három boltot is hoz. Nem értem miért bojkottálják!?!?
Én is szemet vetettem a dobozra. "Olyan szép üres!"
Volt már rá példa, hogy a németektől hozattam valamit amit itthon nem akartak forgalmazni. -
válasz
Menthirist
üzenetére
már csomagolják a cuccot
érkezés várhatóan következő szerda és szombat között.Yllgrim: FrozenQ T-Virus Reverse Reservoir
VideoRégi cucc, de cool

-
válasz
Menthirist
üzenetére
rendeltem amazonról define S-t
Franc se fog várni novemberig 
-
Malibutomi
nagyúr
Sajnos beutott a kaki a 390-el, az egyik venti elkezdett zorogni, ugyhogy kertem egy cseret. Maradok ugyanilyennel, mert maga a hutese nagyon allat. Remelem hamat jon a cseredarab.
-
Malibutomi
nagyúr
Nalam a fullhd azota nem relevans hogy van VSR a driverben. azota mindent felskalazva tolok.
Egyebkent a 390-en most teszteltem, hangarban 60-80fps very highon, 1440-re skalazva szinte ugyanennyi.
Arccorp-on 40-50fps 1080-1440p, 3200x1800 25-30fps.Ja es ez a Powercolor 390 gyari ventivel 65 fok korul van jatekok alatt, ugyhogy siman levehetem full halkra a ventit, meg akkor is huvos marad.
Vicces hogy abban a teszben az avg fps a 390-re 30, nekem meg nem megy le 50 ala sem

-
de ez irreleváns. Várhatóan úgyis az árat fogod nézni. Az egyik legolcsóbb 390 Nitro pedig egy hajszálnyival hangosabb csak mint a Gainward Phantom 970, miközben a hőfok sem különbözik tőle, sőt terhelve hűvösebb. Szóval továbbra is tartom, hogy nincs akkora különbség a custom hűtős 390/390X-ek és a legtöbb 970/980 között hőmérséklet és hangerő terén, és pláne nem igaz ez az "egyértelműen halkabb és hűvösebb". Nem, nem az.
a 390 bizonyos appoknál 980 szinten van, miközben halkabb, hűvösebb és olcsóbb is lehet.Amúgy a Define S lemondva, a bolt csak novemberre tudna beszerezni. Úgyhogy perpill még nem lesz házcsere...
-
gondolhatod milyen következtetéseket lehet levonni egy olyan tesztből, ahol a 770 leelőzi a 390-est
Vegyen akkor 770-eset, olcsóbb mint a 390 
"Ezer féle hűtés van ugyanarra a GPUra. Egyik 30dB a másik 50dB ugyanakkora terhelés mellett."
Pontosan ezért épp ekkora baromság azt mondani hogy a radeonok hangosak és melegek. Mert gyártótól és hűtéstől függ, a radeonokat is simán lehet 70-75 fok között tartani a referencia 970/980 terhelt hangereje körül. Tehát ha azt mondjuk a radeonok hangosak, akkor a referencia 970 is az
Tehát a teljesítmény/ár/fogyasztás/hőmérséklet/hangerő kombóból a fogyasztás egyedül a nagy különbség, de a fogyasztásnak pont a hőmérséklet és hangerő vonzata lenne a probléma, ami mint látható, nem probléma. Ergo a fogyasztáskülönbség csak áramdíjban látszik leginkább, az pedig elhanyagolható. De legalább a 970-nek az async compute képessége gyenge (és majd a pascalok lesznek ebben várhatóan jók). Lásd új prohardver cikk. -
PodMAN
senior tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Ez alapján Star Citizenre jobb JELENLEG az nV.
A Guru3d cikkben milyen már, hogy GPU alapján rakják sorrendbe a dolgokat? Ezer féle hűtés van ugyanarra a GPUra. Egyik 30dB a másik 50dB ugyanakkora terhelés mellett. Ezt inkorrekt szerintem. Ne hasonlítsunk egy STRIX vagy TwinFrozrV hűtést egy tuningos EVGA kártya hangerőhöz.
-
amúgy hangban és hőfokban, de teljesítményben sincs a 970 a 390 felett. Fogyasztásban igen, de a fogyasztással egyedül a hőmérséklet és a hang szokott a gond lenni (nem az a pár forint extra az áramban), ez pedig normális hűtéssel kordában tartható.
Tehát árban, teljesítményben, hőmérsékletben és hangerőben nem jobb a 970 mint egy normális 390. Sőt, a 390 néha ugyanúgy a 980-at szorongatja mint a 390X. -
PodMAN
senior tag
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
FullHD-ra nem hiszem hogy a 8GB vram feltétlenül kelleni fog. Habár ha monitorból hamarabb jönnek az olcsó 4k-s modellek, oda már kelleni fog ez igaz.
Nem mondom, hogy a 390 rossz, mert tényleg van benne potenciál, főleg Mantle alatt, de nekem a hang a fétisem, úgyhogy sorry hogy beleugattam
-
Nathan Boggs
senior tag
-
PodMAN
senior tag
Nathan:
Van valami kimondott oka, hogy az R9 390-et választottad? Egy GTX970 nem gyorsabb? Mert fogyasztásban, hangban egyértelműen jobbak és az ára teljesen ugyanannyi. Főleg egy szuper csendes Fractal Define házba betenni ezeket az ordibálós, fűtős kártyákat és nem tenném. Ehhez inkább egy jól szellőző ház kéne. -
-
Gróf...
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Honnan vettél DEFINE S-t?
-
dimre70
tag
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
-
válasz
Yllgrim
üzenetére
Miért, azon kívül hogy egy hullámhosszra kerüljek a hardverrel és megnyissam a szívcsakrámat előtte, mi lényegi előnyöm lenne belőle?
A procimat hűtéslimit miatt nem tudom jelenleg húzni, a ramjaim meg nem sokban teljesítenek másban mint neked sok óra állítgatás után
Lehet hogy nem epic tuning az enyém, és nincs századfokra hangolva a rendszer, de te egyenesen azt mondtad hogy nem is igazi tuning 
Én meg sosem iszok, ha másnap dolgozok. Mégha amúgy vagy 2-3 üveg bor kellene hogy egyáltalán spicces legyek. Elv

-
Yllgrim
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
Nem erted, feladom

Tomi, jol teszed, jo kis ketyere az
En mar nem veszek semmit csak aprosagokat, megigerem 
-
válasz
Yllgrim
üzenetére
Baszki, de itt nem azt mutatod hogy mennyivel jobb a 10-12-11-31 2T mint a picit kisebb vagy nagyobb időzítés, hanem hogy felhúztad a ramot 1600-ról 2133-ra
Ez nem az értékek óvatos finomhangolása, hanem csak simán egy nagyobb sebesség, amibe belökted a ramot, ahogy én is az enyémet
Ebből fakad hogy lehet hogy a 2080 Mhz-es ramom menne 2100-on, de ott 1-2% lenne a különbség (de nem 1600-hoz hasonlítom, mert a gyári egygombos tuning ezt lőtte be)
Szóval még mindig nem látom azt az 1-2%-nál nagyobb különbséget, amit órákon át való sakkozással és újabb órákon át való teszteléssel megszerezhetnék ahhoz képest, ami most van
30 giga read-et/write-ot és 55-ös latency-t 0 óra befektetéssel is hozok
Kicsit alacsonyabb a latency-d, de kb ennyi
Meg nekem különböző félék is a ramok.Amúgy nem Intel Burn Test-et nyomok, hanem OCCT-t.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Yllgrim
üzenetére
2000 fordulat volt max, de csinalok alacsonyabb ventiprofilt, tolem lehet 70-75 fokos. Igy sem hangos, de minek porogjon. Desktop lekapcsolja a ventiket amugy.
(#2045) nowan
Azt eladtam meg a telen, varva az uj kartyakra, de aztan visszaterek erre, tobbet nem koltok a csikszelessegvaltas elott. -
Yllgrim
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Huuuu, nagyon faintos!

Jol hasithat, a hutes mennyire zajos?
Nagyon szep cuccok ezek, azt a mindenit, tenyleg hardver fetisem van

Elarulom, azok a masik topikokban nem nagyon reklamozzak hogy siman felszaladnak a Ti-k rohogve 80C-ra, profil beallitastol fuggoen, egyedul a Palit tolta mint a meszes, de az egy uber cucc, a tobbi ratyi, hangos, zajos, nehez es meleg, G1 volt a legrosszabb a 3 kozul ami nalam jart, csak hat na, Habugi megosztott velem egy jo kis videot az ottani vitakrol, bnagyon el tud durranni az agyam a sok korlatolt gyengeelmejun...
De ez valami gyonyoru

-
PhilBrick
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Csinos darab. Most egy 290X-et cseréltél 390-re?
-
Yllgrim
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
Az Intel Burn teszt kb olyan mint a Kombustor, terheli olyan szinten az eszkozt ahogy egy jatek/alkalmazas sem fogja, szoval ja, hasznos

Memoriaval volt egy tesztem, ime, azert van a ketto kozott kulonbseg. Nem kell agyonhajtani, hanem szepen finoman beallitani, most mar ha almombol felkeltene, beallitom a lapon 0-rol amit kell, nem is mentem a beallitasokat...
Anno AMD-s topikban ugy teszteltuk a prickat hogy stabil-e az PC, hogy lefutattunk egy Vantage tesztet, ha lement rendesen, akkor nincs gond, vagy a Heaven a masik, ha stabil a procituning akkor lemegy szepen. Meg fogsz lepodni bevallt I7-en is.
szerk: itt a lenyeg azon van, hogy egy hullamhosszra kerulj az eszkozzel es erezd hol a gond es tudd korigalni, javitani, fejleszteni. Az hogy most nyerek mondjuk 30-40%-ot az mar csak a bonusz. Eleg sok megoldast igy talaltam, voodoo magic, na meg a tapasztaltabbaktol ellesek egy csomo mindent

-
válasz
Yllgrim
üzenetére
és ez hány százalékkal volt a ram afelett, amit mondjuk egy órával korábban hoztál ki? Mekkora értékelhető és észlelhető különbséget hozott a pár órás munkád?

Nálam a burn tesztek nem voltak teljesen stabilak 4.6-on 1.25-ön, csak 1.27-en, de ezt 3 óra burn teszt során 85 fok körül bírta. Ergo 4.6 fölé nagyobb venti kellene, alatta meg kisebb órajel. Letudva.
-
Yllgrim
őstag
Nem neztem meg anno, de most nekiesek, teljesen itt erzem magam...
-
Yllgrim
őstag
válasz
ttamashu
üzenetére
Elkovettem azt a "hibat" hogy "szemelyeskedtem", az uj Unreal engine VR demojaval kapcsolatban, az egyik kiekelkedo forumlakonak azt irtam ugy nagyjabol: "ha kiprobalnad valamelyik VR cuccot akkor sikerulne aterezned mirol is van, ha vak vagy agyhalott vagy, akkor meg ugyis mind1.". Na most allitasa szerint mar tobbszor probalta es a korabbi demok tetszettek neki, ebben az esetben viszont en nem ertettem meg hogy miert a ha utani reszen akadt fent, hiszen ezek szerint az nem vonatkozott ra... Vegul is neki irtam egy felteteles mondatot aminek logikai bonyolultsaga kifogott rajta es mivel nem sikerult a sajat csapdajaba berantania a valaszaban ezert elszaladt modiert vagy valamelyik haverja, vagy mindegyik egyszerre... Nem erdekel.
Hagytam magam lerantani a hulyek szintjere es legyoztek a rutinjukkal (altalanositottam kedves olvaso modi!)
Szoval kaptam egy figyelmeztetest ezert (lehet ezert is kapok, pedig NEV NELKUL IRTAM ES A TOPIKOT SEM LINKELTEM IDE!)
Ennyi...
Ezekrol a nagy formatumu forumlakokrol mindig Hofi jut az eszembe: "gyerekkoromban ilyenek legeltettem
VeszpremPest megyeben" -
Yllgrim
őstag
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Nincs mit.

Epp elolvastam a Gephaz figyelmezteteset... ohhh, yeah, najsz.... Nem jellemzem, mert meg kivagnak a vegen, pedig velemenyem az van, de valaszolni azt nem lehet

Csinaljatok meg azt a forumot az SC.hu-n, legyen valami backup

-
Yllgrim
őstag
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Yllgrim
üzenetére
Szerintem ráér még az SSD, ez a plusz 20k, az SSD meg 30, mert 250-esnél nem akarnék kisebbet. Szóval azt majd később beszerzem, egyelőre örülök majd, ha jól megy a játék
Hjajj, csak hogy adom be bnőnek...
Mondjuk beígértem, hogy jövőre megyek vele külföldre nyaralni, amivel évek óta nyaggat, szóval így talán nem lesz gond, csak sikerüljön azt is összehoznom 
-
Yllgrim
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
Tuning, de olyan "gagyi", nem bantasbol, csak az nem finomhangolas, hanem mindenre tolljunk ra egy kicsit azt jo lesz alapon megy

En csak a memoriaimmal (R.I.P) szorakoztam par orat hogy megtalaljam a legoptimalisabb beallitasokat
1.65V 10-12-11-31 2T.Peldaul nalam igy nez ki kitesztelve a lepcso:
4.6GHz 1.175V-on stabil, 4.7Ghz 1.21V, 4.8GHz 1.24V 4.9GHz 1.275V, itt lemennek a benchmarkok meg jatszok, ilyenek, ezekhez kepest mindig adok ra meg 1-2 tizedet hogy tuti eleg legyen, megnezem majd 5.0GHz-et most hogy mar viz van rajta

(#2033) nowan: Vegul is...
Nathan, kerdezz ra meg egyszer mas topikokban a veglegesre, ha nem akarod huzni, akkor tenyleg nem kell, allitgatja az magat es akkor a 20-asbol mehet SSD. En konnyen dumalok mit vegyel
A lenyeg hogy te tudd mit szeretnel 
Ha nem akarod bontogatni, szerelgetni akkor H-s lap, sima proci, SSD es kesz van. Igy sem kell baxtatni par evig.
-
PhilBrick
őstag
válasz
Yllgrim
üzenetére
Mindig mondjuk neki, hogy vegyen egy kicsit jobb dolgokat, lassan egy százassal túllépi az eredeti keretét.

Jobb videókártya kellett, ssd kell ez viszont most annyira nem egyértelmű.
A sima I7-4790 is elég lesz neki évekig mindenre. Még a következő videókártyáját sem fogja kihajtani valószínűleg. Miért fizesse most egy ssd árát azért a lehetséges teljesítménytöbbletért, amire csak évek múlva lehet szüksége!? -
válasz
Yllgrim
üzenetére
Miért ne lenne tuning
Az alap 4.0 (turbó 4.4) most stabil 4.6-on megy folyamatosan, az 1866-os ramok 2040-en, a CineBench 8.68-ról 9.92-re gyorsult. Lehet hogy itt-ott lehetne még szerezni 1-2%-ot, majd megnézem a Define S-ben más hűtéssel, de ez az Ashura azért nem bírja a végletekig. Ettől függetlenül jó 10-15%-ot a legtöbb cpu tesztben hoztam.A mugen meg jobb mint az ashura-m, szóval kezdetnek mindenképp jó tuningra is. Ne felejtsd el, nem csak az a tuning, ha valaki 35k-s bordával, épített vízzel vagy nitrogénnel van felszerelve.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
Az nem tuning
Kezdesnek jo, de erdemes a beallitasokat egyesevel atnezni, es okoskaban beallitgatni 
NATHAN
Ha tudod, SSD-t told el 1-2 honappal, ha eddig anelkul toltad akkor meg annyit kibirsz, egy jo HDD is tollja rendesen, ezert van nekem WD Black.
Azt a Mugen-t azert egy nem tuningos konfigra...

Hagyd az SSD-t most, vedd meg a K-s es Z-s cuccokat, mert azt cserelni szopas, de kesobb betenni egy SSD-t egyszerubb, ha le van matricazva a gep, szarj ra, az alkatreszekre ugyis van gari egyesevel...
-
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
egy korrektebb hűtőventi kell rá és kész a tuning gép. A Mugen Max jó lesz nagyon. Ha olyan a proci (ez ugye random), simán jön nálad is a 4.6-4.7
Az SSD meg bármikor hasznos, amikor hirtelen kell elérni egy file-t. Nem csak az a lényeg hogy hány megával tud streamelni fel adatot, hanem hogy bármelyik file bármelyik részét ugyanannyi idő alatt éri el, és ez is tized annyi idő mint vinyó esetén. Tehát nagyon rövid idő alatt eléri az adatokat és nagyon nagy tempóval is képes felolvasni azt.
Nekem 120-ason van a rendszer, az bőven elég pár programmal együtt is, és van még úgy is 45 giga szabadon hogy extra gigákat hagytam overprovision-ra.
A 250-es meg játékra van, ha csak az sc fog ráférni, akkor csak az, ha más is, akkor más is

-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
számít.
Gyorsabban éri el a fileokat, gyorsabban indul minden, ami lemezműveletet igényel.Pl ha van mellette egy játék, akkor nem mindegy milyen gyorsan tölti be a pályákat

Ezért érdemes nagy ssdt venni, vagy akár többet is... én tervezem hogy veszek az SC-nek egy másik ~250GB-ost. Mert a mostanin már alig van hely... 32giga... :|
Furcsa hogy az alaplapra dugható m.2-es foglalatú ssdk sokkal drágábbak mint a tokozottak... vajon mié?
(most kényelmesebb lenne nekem olyan, mert a mostani ssd-m is csak úgy lóg a levegőben
) -
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Na jó, meggyőztetek

Amgy a rendszer az SSD-n csak az indulás miatt fontos, vagy az indítás után is számít, hogy ott van?
-
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
A tuning kb egy gombnyomás volt nálam
A gép beállította magát 600 MHz-el feljebb
Annyi hogy lentebb vettem a Vcore-t, mert túlságosan felvette. -
Drenadar
Topikgazda
Megnéztem a versenyt az új VGA-val.
Teljesen más az irányítása így hogy nem 10fps van, hanem szép folyamatos a kép, könnyebb a játék...
Viszont a Delta az nem túl jó versenyzésre.Arc corp... ez is szép full grafikán, de valahogy nem teljesen kidolgozott, a ládák ismétlődnek a sikátorokban, és a pocsolyákban max az épületek tükröződnek, a kivetítők nem, de ahol pl igen ott se az a kép mint éppen a kivetítőn... érdekes.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Viszont lesz egy tuti geped, en is igy hagyom, most beraktam az uj memoriakat, szep sargan vilagitanak, ennyi, itt mar csak VGA csere lesz meg SSD-k ha kellenek majd.
Nincs Endeavour a heten, kapjak be...
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Yllgrim
üzenetére
De a tuninghoz még annyira sem értek, mint alapvetően a gépekhez
Megnézem persze, hogy úgy mennyivel ugrana meg az ár, mert azért szükség lehet rá, akkor meg utána tudok nézni, de ha sokkal több, akkor szerintem maradok ennél, így is 300 volt a határ, amit kitoltam 350-re, és még azt se sikerült tartanom
És akkor még a monitorom nincs is 
Egy húszassal lenne több :\ Ami 2-3 évért nem nagy ár, de most nagyon fáj már a szívem

-
Yllgrim
őstag
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Jonak nez ki, nekem is ASrock lapom van, szerintem jok, latom tuningolni nem akarsz, azert H-s lap meg a nem K-s proci. Nagy hiba

En a tuning alatt finomhangolast ertek, ahol a rendszert szepen be lehet loni (a routeremre ez nem igaz, de azt is tuningoltam hogy jobban birja a ki-be kodolast) ha ramennel a Z-s lapra meg a K-s procira azzal ugy 2-3 evvel ki lehet tolni a cserejuket, level 4.0-rol 4.8-ig mindet fel lehet tolni, nalam is 4.6-on megy most es nagyon furge.
-
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Yllgrim
üzenetére
Hátha valamiről lebeszéltek közben

ASROCK H97M Pro4
INTEL Core i7-4790 3.60GHz 1150 BOX
HyperX 8GB Savage DDR3 1600MHz CL9
SAPPHIRE 11244-00-20G R9 390 8GB GDDR5 NITRO
WD Black 1TB 7200rpm 64MB SATA3
FRACTAL DESIGN Define R5
CORSAIR RM Series 650W
SCYTHE Mugen MAX
És a biztonság miatt csak jövő hónapban megyek vásárolni, úgyhogy akkor majd kiderül, hogy belefér-e még az SSD, vagy tényleg későbbre marad.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
inkább most legyen több, mint miután összeraktad kevés!

-
Yllgrim
őstag
válasz
Drenadar
üzenetére
Hat a gepben is lekaphattad volna igazan, hogy erezzem a kepen keresztul a cuccot... 
Szep kis ketyere, azert lojj majd egyet a gepben is

#2016) Nathan Boggs: Na meselj, mi lett a vege, ne csigazz
Es az OFF topik off-ja az SC tema...
szoval hagyd simaban 
Kollegamat mar befertoztem, rendeli az uj gepet meg a viz cuccokat, most okitom mit hogyan csinaljon

-
-
Yllgrim
őstag
Na hol vannak a kepek az uj eszkozokrol, tessek szepen feltolni par kepet hadd gyonyorkodjunk

-
Yllgrim
őstag
válasz
vaakuum
üzenetére
Egyre jobb technologiak lesznek, mos hogy tudnak rajzolni ami a csovon kifer a kovetkezo huzas a VR es a fotorealisztikussag megkozelitese. Kivancsi leszek az uj generaciok majd mire lesznek kepesek, eleg komoly valtozasokon mennek at a GPU-k, gyartastechnologia is valtozik, jo kis evek johetnenk meg rank, aztan ki tudja...

-
vaakuum
addikt
-
Yllgrim
őstag
Ez a Vanguard, amennyire erdekelt mar annyira nem erdekel... Nehez lesz igy valami ertelmeset talalni...

-
-
Yllgrim
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
Azert nem vittek el a Fractalomat sem, egyik kollegamnak odaadtam ingyen...

-
válasz
Yllgrim
üzenetére
Nem, direkt F14-et akarok előre, legyen mindhárom ugyanolyan
Az F14 amúgyis Arctic Cooling
Más venti nekem is van szarásig, most felszabadul két beQuiet Pure Wings 2, van már így is 200-asom kettő, meg legalább egy 120-as... Bár az eredeti ventiket visszarakom a 690-be, majd elpasszolom valamennyiért, elvégre kb 2 éves ha van, és 26k körül van újonnan
Kutya baja
De postán nem nagyon fogok majd feladni, mert nem könnyű 
-
Yllgrim
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
Nagyon derek, nekem van egy, de neked surgos...
Igaz ez Phanteks-es nem Fractalos, bar is van meg 1 valahol, bar az nem uj, ment kb egy evet asszem... 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A pénz értéke meg a legrosszabb pengős időket idézi, azt hittem amikor megcsináltam egy küldit és kaptam 180 ezer ISK-t, akkor már én vagyok a király. Aztán néztem, hogy a PLEX most 1.15-1.2 milliárd ISK körül járkál 

Helyes, jo kis ventis kartya