Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Yllgrim
őstag
Szepsegverseny egy urhajonal annyira nem relevans nekem, most az a lenyeg hogy birja az uteseket, sokoldalu legyen, a kis csapat jol erezze magat rajta. Egy Constellation nagyon bejonne, kis vadasz, rover... Endeavour-ra meglatok mi megy ra, mert egy cutlass mar elfer rajta, Az eleg hatekonyan erositheti a vedelmet.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
mrfire
őstag
Tényleg nem vagyunk ugyanolyanok. A 300i szerintem elég ronda lett.
Nekem az ipari gépek nagyon bejönnek. Úgy néznek ki ahogy kell, és nem csak egy áramvonalas fényesre polírozott gép nézhet ki jól. Persze nem azt mondom, hogy villogni lehet egy Reclaimerrel vagy Orionnal (mármint az árán kívül), de tervezési szempontból a szerepükbe nagyon eltalálták a külsejüket, ezért tetszenek.
Nem is tudom külsőre van-e igazi kedvencem. Nálam is sokkal inkább a hajó képességei a meghatározók és azok miatt fogom becsülni. Régen tetszett az Avenger külsőre, de ahogy lassan rájöttem, hogy elég gyenge hajó lett belőle, már megkopott bennem a régi szépségének a képe.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
TESCO-Zsömle
félisten
Elégedjünk meg annyival, hogy lesz. Gépfejlesztés szempontjából ez már így is tökéletesen jó hír, nekünk meg van 1000+1 más SC-es dolog, amivel foglalkozhatunk, nem feltétlen kell pont ebbe elmélyülni, mikor nyakunkon az FPS modul meg a Retaliator meg péntektől free flight everything.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Yllgrim
őstag
Ezt kaptam na, most miert kerdezel tolem ilyeneket?
Reti majd nyaron repul, addig be tudjuk lakni.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #105 üzenetére
Itt nem kell offolni Irodai, milyen? Mihez ertesz? Vannak meg otthon ismerosok, dobj privit ha az jobb
-
veterán
válasz Drenadar #128 üzenetére
Mert a még nagyobb már drága
Nekem is kellene majd még egyet venni, majd ha meglesz az új vga (a mostanira túl drága lenne rádugni). Csak úgy a riftig De a fontossági sorrend: új vga, új ssd, és a végén egy monitor valamikor
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
77.PX_Drebil
aktív tag
-
vaakuum
addikt
válasz Drenadar #179 üzenetére
Nekem is csak Aurora van, és bár nagyon nyomasztó volt olvasni, hogy éppen ki milyen szuperebb hajót szerzett, azért egy kicsit vigasztal, amikor nem kell aggódni azon, hogy amibe sok-sok pénzt öltem, az nem olyan lesz végül, mint ahogy a -2-ik verzióban a számok mutatták.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
mrfire
őstag
válasz Drenadar #181 üzenetére
Pontosan.
Aurorával kezdeni hozzáad a karakter történetéhez. Aki nagyobb hajóval kezd amúgy sem kap igazi előnyt, pár hét alatt le lehet dolgozni, de azok elesnek a játékélménytől, amit az jelent, hogy 0-ról építkezzenek. Ha nem járt volna gyűjtői doboz a connie mellé, biztos nem vettem volna meg, illetve az AC miatt szerettem volna egy Hornetet, sz'al Freelancer lett volna esetleg, de most, hogy jön a REC rendszer már ez sem szempont. Az AMD kuponok miatt vettem még két hajót, mert jó ajánlatnak tartottam, de sz'tem én sem fogok többet költeni, és a Vanguardról is leteszek. Inkább keresek egy Borderlandsos Loot Chest gyűjtői dobozt az eBayen.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #179 üzenetére
Retin nem tetszik a dudor a fejen, mint egy tumor, az nagyon el lett cseszve, csunya, raadasul ha nem behuzhato akkor amikor belepsz a legkorbe vele repul le a fenebe az elso ket VTOL hajtomuvel egyutt, nincs az az anyag ami ott tartsa...
Belulrol majd ma este megnezem, a videok alapjan nekem hianyoznak azok a funkciok amik fun-ok, csupasz katonai cucc lett belole, tankold fel, ellenorizd hogy minden oke, juss el a celpontig, semmisitsd meg es gyere haza... Nagyon steril. Szep belulrol a videok alapjan, jol kidolgozott, ennek a funkcionak megfelel de semmi tobb.
Nekem pl azok a hidak jobban tetszenek, ahol elferunk paran, ott van az elektronika, radar rendszer, energia rendszer, kulon konzolok, van egy kicsit tobb hely, van egy asztal zsugazni, olyan Millenium Falconos vagy Serenity-s, nem pedig olyan funkcionalitas es semmi mas. Ezert tetszik peldaul a Connie meg a Carrack, ott jol nez ki a hid is, a hajo is, multifunkcionalis, nem viszel magaddal torpedokat, de viszel rovert, kis hajot, dronokat, azon erzed hogy ugy tobb mindenre jo, multifunkcionalis. Es igen (es-el nem kezdunk mondatot de en most igen ) szeretem a villogo szines kutyket amik meg funkcioval is rendelkeznek
Az nem baj ha nem megyunk ketten ket Retivel, Tominak is van, en meg tudok hozni mast, csak kell ra legenyseg, az lenyege az egesznek Ha lehet nem NPC-k A penzt mar beleraktam es gift-elni sem tudom oket, uh ebbol mar valamit kell venni a shop-bol
Ha most kezdenem, lehet Aurora-val megelegednek
Borderlands 2-hoz megveszem a par hianyzo DLC-t es tollhatjuk. Nekem jok a sima alap karik is, meg el sem kezdtem jatszani vele
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #193 üzenetére
Akkor egyedul neked lesz Retaliatorod Figyelj, megyek majd szivesen mokazni, uh egy legenysegi tagod mar van
Majd megalmodom mi legyen, meg jon par hajo ugyis
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #281 üzenetére
Hehe, olyanom nincs is Mi ez a punnyadas, azt ne mondjatok, mindenki dolgozik/tanul ezerrel...
-
vaakuum
addikt
válasz Drenadar #370 üzenetére
Félreértések elkerülése végett én sem igp-ben gondolkodok a jelen körülmények között, csak 290x-et már nem akarok venni a mostani áron, a 980 meg rohadt drága.
Várom, hogy mi lesz az újabb amd kártyák hatása...addig meg igp, mert nincs más játék, ami miatt vga-ra lenne szükségem. Illetve lehetne FC3-at játszani (a gyerek emlegeti) de nem vészes a kihagyás.
CSupán annyi van, hogy amikor látom a fórumon, hogy valami nagyobb patch volt, elindítom a játékot, és miután letöltötte a dolgait, mindig teszek egy próbát, hogy igp-vel lehet-e repülni. De nem lehet."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #432 üzenetére
Ha ratudod kotni fordulat szabalyozora, akkor nagyon nem tudod elrontani, 900 forint per darab az elegge barati. Nekem dragabbak vannak a gepemben Nem veszithetsz semmit, 2300Ft...
-
Diopapa
addikt
válasz Drenadar #434 üzenetére
Sok helyen ajánlott vétel, egyik ismerősöm vett és állítólag elég hangos. Ha jól tudom ebben az árkategóriában az Arctic F12-t szokták ajánlani. De nem vagyok venti expert.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Drenadar #432 üzenetére
2003-ban alapították a céget. Főhadiszállása Taiwan-ban, gyárai Kínában vannak.
(#433) Yllgrim: Ez sem igaz, mert sok venti nem szereti, ha leszabályozzák. Van amelyikbe a motor, van amelyikbe a csapágy kezd el morogni, ha nincs meg a kelló fordulat és ezek függhetnek az elhelyezkedéstől is.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
addikt
válasz Drenadar #437 üzenetére
sajnos a DB a valóságban nem az egyetlen tényező, ami meghatározza, hogy mennyire fogod hangosnak érezni. a zajának a frekvenciája és egyenetlensége is sokat számít
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Diopapa
addikt
válasz Drenadar #441 üzenetére
Halk, vagy nagy légszállítású? Amire 50k üzemóra van írva több év garival, az már nem annyira szar. A 700-as fordulatúak csöndesek, az 1500-1800-asok hangosak. Én csendesről cseréltem hangosra, tettem mellé egy Kaze Master II-t. Így ha kell csendes, ha kell hűt. Ha nem akarsz ilyennel szórakozni, az Arctic F12-ből van hőfokszabályozós, csak okosan kell elhelyezni a szenzort. Mondjuk én nem tennék a saját gépembe.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Diopapa
addikt
válasz Drenadar #443 üzenetére
Nekem Coolink Swif2 120P-t ajánlottam, azt tettem a gépbe, bevált, de 1800-as fordulaton durván hangos.
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #446 üzenetére
Ha dobsz priviben cimet, holnap feladok parat, 140-eseket, kell neki par nap mig odaer, en ugysem hasznalom oket, azt talald ki Fractal Design kell vagy Phanteks
Nekem csak bent allnak a szekrenyben, szoval...
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Drenadar #501 üzenetére
Kellett a hely a GTA-nak...
Anno azért vettem 256-os SSD-t, hogy legyen hely a játékoknak. A 15-25GB-osoknak van is, de ezek az új 50-100GB-osak már kívánnák az 512-est...
Mindent letéptem, de így is csak 15GB maradt szabadon, márpedig SSD-n ugye legalább 20%.
Bioshock:Infinite, Payday2, WoT, Star Citizen. Ezek voltak már csak fent. Töröltem, amit legkevésbé használok.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
vaakuum
addikt
válasz Drenadar #507 üzenetére
DE az nem a VGA sebességet fogja csökkenteni vagy a sávszélt a satából, vagymit? Nem nagyon értek hozzá, de mint ha azt olvastam volna, hogy azok a cuccok a sata csdatin működnek.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
mrfire
őstag
válasz Drenadar #535 üzenetére
Az a baj, hogy tavaly kidobtam a dobozát, mert nem hittem volna, hogy el akarom majd adni, így a csomagküldés nem jöhet szóba. A magyar helyszíni átvevő meg nem az ebayen fogja leütni. Emellett az ebay 15%-ot legombol, ami kb 10k ennél az árnál, iszonyat sok... Vaterán fent van.
Attól gémer leginkább, hogy 2ms-es szerintem, de emellett ilyen-olyan technológiák vannak beleépítve: [link] hogy észrevedd a teherautó mellett bujkáló embert...
Én csak a 3D miatt vettem meg anno, vehettem volna egy alap Samsung monitort is 80 ért, az volt a legolcsóbb, ami tudta a 3D visiont, de akkor már rádobtam 30k-t és jött ez, legalább van benne pár hasznos funkció. Akkor még nem is volt PS3-am de jó, hogy tudtam használni HDMI-vel is. Sz'al akkor jó volt, de most, hogy jön az Oculus nem fog kelleni, a sima gémer monitorsága miatt meg nem tartanám meg, akkor váltok inkább 2 IPS-esre az árából kis ráfizetéssel. -
veterán
válasz Drenadar #535 üzenetére
az ebay-nél problémás az utaztatása a cuccnak...
gamer pedig gondolom azért, mert 120-144 hz-es, és nem 60 mint a legtöbb monitor. Ergo effektíve látni a különbséget vele 60 fps felett.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
válasz Drenadar #542 üzenetére
Legalábbis remélhetőleg. De az biztos hogy több teendőt terveznek az állomások között, nem csak üres ingázást hogy irány ez az irány, aztán fél óra múlva kanyar.
mrfire: a vr és a 3d vision más dolog. 3d vision-nál ugyan van térérzet, de ugyanúgy csak egy fényképkeretben (monitor) látod amit látsz. ezt head trackinggel esetleg reaktívvá teheted a fejedre egy szintig, de ennyi. vr-ban van kép fölötted, mögötted, melletted... mindenfelé térhatású. Szóval olyat tehetsz amit más eszközzel nem: teljesen körbenézhetsz a világban csak a fejed mozgatásával. Ráadásul nem látod a valós világot körülötted. Ez mindenképp más. Szerintem jobb, de mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai.
lemosni nem fogja első pillanattól, ahhoz a riftnek is el kell terjednie, és azért azt nem kell hinni hogy hirtelen mindenkinek lesz egy otthon, megfelelő géppel. Ez azért még odébb van. Viszont a 3d vision sem terjedt el különösebben (okkal). Szerintem a riftnek jóval jobb esélyei vannak, de semmiképp sem a következő 2-3 évben jön a megváltás.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Drenadar #574 üzenetére
Ez természetesen számtalan dologtól függ. Pesten tömegközlekedni más mint pl miskolcon Igazából elsétálhatnék minden nap munkába (bár haza sétálni szoktam amúgy is), kb 25-30 perc lenne, míg villamossal kb 15-20. De egészségesebb sétálni Időt számtalan más módon is lehet spórolni, én pl most takarítónőn gondolkodom Egy-két hetente ha jön, akkor nekem sok órát spórol meg, olcsóbban mint amit a kocsi, és még munkát is adok egy embernek
Az autóval kapcsolatban csak az jut az eszembe amit keresztanyámék is mondtak. Nekik konstans 50-60 ezer forintos havi kiadás a kocsi pesten. Ha meg valami tönkremegy vagy vizsgáztatni kell vagy hasonlók, akkor jöhetnek az újabb tízezrek vagy akár százezrek. Őszintén szólva ha azt a 6 órát nézzük, az egy hónapban 24 óra. Ez azt jelenti hogy minden egyes megspórolt óráért kb 2500 Ft-ot fizetek. Az sem kevés. Mondom, különösen ha valami elromlik és javíttatni kell, no meg a szokásos amortizáció, az vásárlás első költsége, stb. Persze fizetni kell a bkv bérletet is (bár azt sok cég fizeti a dolgozójának). Ózd-Miskolc kb 60 km, busszal oda-vissza 1,5-1,5 óra és 2x 1120 Ft teljes áron utazva. Autóval 7 literes fogyasztással kb ugyanennyibe kerül, spórolok vele mondjuk összesen 40 percet, cserébe nem tudok aludni, olvasni vagy dolgozni út közben
Szóval nem gondolom hogy nekem, egyedül élve megyeszékhelyen különösebben hasznos lenne egy kocsi, cserébe kb 70-80 ezer forintot meg tudok spórolni minden hónapban. Ha valami okból nagyon kell egy kocsi, akkor meg lehet bérelni, igaz drágán, de mégis ott van mint lehetőség. Miskolcon speciel 13-15k két napra. De ezért fenntartani egy saját kocsit, nekem nagyon nem éri meg, viszont így elég sokat spórolok vele.
torz on borz: hát ha meghúzom (mert 8:45-kor otthon jövök rá hogy 9-től megbeszélésem van ), akkor 20 perc alatt be tudok kb érni. Hazafele ráérek, bemegyek boltokba, megveszem amit kell... így simán van 40-50 perc mire hazasétálok. De ennyi kell a napi 14+ óra ülés mellett A bérletet meg a cég fizeti (havi 7k lenne amúgy a kombinált felnőtt bérlet)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Drenadar #577 üzenetére
Havi 10-20 ezret nekem is megérne, de ez ugye marha kevés használattal jönne csak ki (mindazután hogy egy használt autóra kiadtam pár százezret + az átírás és egyéb költségek). És minek fizessek ki mindennel együtt mondjuk fél milliót, ha utána egy hónapra kb 50 liter benzint akarok használni (ez a kb 20k). Ez még vidéken oké, de pl pesten simán elpöfögsz egy-két hét alatt ennyit. És akkor még nem mentél haza vagy nagyobb távokra.
a szerelésről meg annyit, hogy a munkatársaim mindig mondogatják ha valamit épp javítani kellett a kocsin, itt 20k, ott 50...
Mondom, nem vitatom el az erényeit egy kocsinak, de nekem perpill anyagilag (és környezetvédelmileg) is jobban jön ki hogy nincs, és ezért még sok szabadidőt sem kell áldoznom. Sőt részben ez biztosítja a napi mozgásmennyiségemet is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Drenadar #655 üzenetére
És kösse fel a gatyát, akarom mondani a kártyát
amúgy remélem meg sem kell kérdezni hogy rendben rögzítve van-e a kártya Mert ezt nem biztos hogy egy új kártya megoldja, ha épp az alaplappal vagy a kártya rögzítéssel van a gond
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Drenadar #658 üzenetére
Nem is az a lenyeg hogy mozog.
Mondom maskepp. Ha siman bent van, a sajat sulya huzza lefele (ahogy szoktak a kartyak kicsit konyulni lefele), akkor kephibak jonnek, vagy el is dobja magat teljesen, szurke vagy fekete kep, kalap kabat, reset.
Ha megtamasztom valamivel alulrol, teljesen vizszintesen all, akkor teljesen jo.
Azert hittem azt eloszot hogy a slot a szar, mert mikor atraktam az alsoba, akkor a tapkabelek megtartottak kicsit felfele, ott jo volt egy ideig, aztan ott is elkezdett hulyulni, aztan vettem eszre, mikor nzitott oldallal teszteltem, hogy megint jott par kephiba, odanyultam a kartyahoz es elmult, elengedtem megint hibazgatott.
Az a sejtesem hogy a koltozeskor valami egy picit elnyekkent benne, talan egy forrasztas elengedett kicsit vagy ilyesmi.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Drenadar #694 üzenetére
Még én sem akarok, csak úgy év vége felé, SQ42 közeledtével - bár ha jobban belegondolok, akkor simán lehet az 2016 is
A mostanival az a baj, ha tudok repkedni, meg mászkálni a hangárban, de azért ahhoz nagyon gyengén fut, hogy multizzak, és sajnos szerintem az FPS is játszhatatlan lesz így De ahogy te is mondod, nem az alphára akarok fejleszteni, hanem majd a végleges játékra.
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest