Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Menthirist #39 üzenetére
és a romboló?
szerintem az összes nagyon szép a retaliator is
ui: te eretnek
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Menthirist #43 üzenetére
nem vagyunk ugyanolyanok szerencsére...
de a hornet? az egy szögletes valami... meg az ipari gépek... hááát
a 300i az tényleg "szép"
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Menthirist #45 üzenetére
én majd akkor mondok véleményt a retaliatorrol ha végre körbejárhatom majd a hangárban!
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Menthirist #52 üzenetére
Heroes of the storm.
Gyere -
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #71 üzenetére
Hát akkor várjuk ezeket.
Jó lenne ha a retaliator is tudna repülni
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Menthirist #122 üzenetére
Nekem 540 pro van ezzel sem volt semmi gond :-P max az ára
-
Drenadar
Topikgazda
válasz 77.PX_Drebil #127 üzenetére
Miért pont akkora monitor?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz 77.PX_Drebil #133 üzenetére
Érdemes olyan monitort venni? Ahhoz kell egy durva gép is ami nem döglik meg alatta...
-
Drenadar
Topikgazda
Mi nem tetszik benne? a külseje? vagy hogy nincs benne jackuzzi, moziterem és egy sqashpálya?
nekem tetszik... sztem gyönyörű hajó, de akkor ezekszerint nem fogunk együtt repkedni kettő ilyennel.
És ne keresgélj másik hajót hanem várj... lesznek még újak. amik ki tudja mikor kerülnek be a játékbaAurorát nézted már? olcsó hajó, minden igényt kielégít
-
Drenadar
Topikgazda
sokkal nyomasztóbb belegondolni mennyi pénzt költöttünk bele nyugi.
Aurora jó lesz kezdő hajónak, vannak akik úgy gondolják, hogy jobb úgy kezdeni egy játékot hogy elejétől...
És van akit meg elkap a hangulat és mindent akarnak magukévá tudni.Én többet biztos nem költök már rá, és beolvasztani sem fogok semmit.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Malibutomi #236 üzenetére
Ez a szinteszt ez valami büntetés is lehetne. Ti hol látjátok hogy mennyi hibatok volt? Ha a score az akkor nekem 131 :-D az jó?
:-D -
Drenadar
Topikgazda
válasz GypsFulvus2 #266 üzenetére
gondoltam hogy én is itthon megnézem megint... betöltődött az oldal, megláttam és nevettem egyet, hogy áh nincs az az isten!
-
Drenadar
Topikgazda
VGA-t akartam venni, de lehet ebből SSD lesz, mert én a 256gigáson sem férek el (frusztrál hogy csak 70 giga rajta a szabad hely azok után hogy takarítottam rajta...)
m.2 foglalatos megéri? vannak tapasztalatok ezzel kapcs?
VGA ráér még...
-
Drenadar
Topikgazda
http://m.logout.hu/tema/star_citizen_chris_roberts_nagy_visszaterese/hsz_25574-25574.html
Zsömi: értsd amit írok.
Te írtad hogy majd 10 év múlva egy AMD CPU igpje elég lesz.Én erre írom hogy nekem az egyből pl kizárva, mert csak Intel. Intelnel is vannak eziranyú fejlesztése, és ki tudja mi lesz 10 év múlva.
Amúgy csak igp - Ben gondolkodni egy ilyen játéknál félelmetes...
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Malibutomi #388 üzenetére
Miért nálad mi történik?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Malibutomi #390 üzenetére
Gratulálok. Minket meg itthagytok.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #403 üzenetére
Nekem telefonon nagyon gáz, és ez abból adódik hogy imperiumba ugye sok funkció folyamatos lenyomást igényelt plusz használta a játék az f1-12-őt.
Es ezek kaptak külön gombot.
Nagyon káosz volt elsőre... -
Drenadar
Topikgazda
tudom rossz topic.
de lehetséges, hogy ennyiért ez jó ventilátor?
https://www.pcx.hu/termek/xilence-coo-xpf120-r-ventil-tor-094840Mindenki dicséri, én corsairt vettem volna, de így belegondolva 3db kellene , és ebből 3 olcsóbb mint a corsairből 1...
-
Drenadar
Topikgazda
Oké köszi nektek... de akkor mit vegyek, hogy az tényleg halk legyen?
-
Drenadar
Topikgazda
-
Drenadar
Topikgazda
nekem asszem 12-es, de lehet 14-eseket is tud fogadni...
Bitfenix Shinobi ház de lehet csak 12-es... nekem az is elég lenne ha olyan 800-1000-es fordulattal pörgetné magát és tolná át a levegőt a házon..
http://www.bitfenix.com/global/en/products/chassis/shinobi/
E szerint fentre jó neki 2x 14-es is
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
Gyerekek itt mi folyik?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #500 üzenetére
és ezt hogy sikerült? vagy inkább miért?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #504 üzenetére
wotot nem törölted le a rákba?
én is fogok új ssdt venni, de majd olyan alaplapra dugható csodát(m.2) (nem kell kábelekkel szenvedni)
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #508 üzenetére
és minek strongholdra menni? :|
egy kérdés amúgy: neked okoz még bármi örömet a WOT? Játékélményt?
jelenleg meg jah az SC-t én se nagyon indítom el, majd ha történik is valami...
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
"Az a baj, hogy az SC-ben is, mint minden MMO-ban lesznek unalmasabb részek. "
Mint minden mmoban viszont itt csak nem az lesz, mint a wowban... fuss el ide... majd vissza... és persze ezzel elmegy vagy 30 perc.
Itt az SCben remélem hogy az unatkozás is izgi lesz! akármennyire is abszurd.
Kitalálod mit szállítasz hova, kibe kötsz bele, miből lesz pénzed, stb -
Drenadar
Topikgazda
válasz ttamashu #545 üzenetére
óvatosan kell bánni itt ebben a játékban az NPC-kkel...
más mmoban ha leőlsz egy ellenséges egységet, általában kiesik belőle egy kis pénz, vagy egy tárgy...
ha itt is ez lesz az nagyon kiábrándító lesz...igen is ha jön egy csomó kalóz, akkor többen bénításra fogunk játszani, és ha itt is csak egy kis pénz és egy két tárgy pl fegyver marad meg... és páncélok, egyéb felszerelés, hajó tehát minden ami ott van elpárolog akkor én nagyon morcos leszek, mert akkor ez nem egy lélegző univerzum lesz, hanem egy wow in space.
azt akartam mondani hogy ha itt "reálisabb" lesz és meg lehet oldani az npc támadásokat okosba, akkor itt egy két ilyentől meggazdagszik az ember
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Menthirist #547 üzenetére
amennyire nem érdekelt az OR már kezd érdekelni... lehet az majd jobban megéri mint egy nagyobb monitor
-
Drenadar
Topikgazda
Reakció a (#26622) Menthirist postjára:
Sokat lehet spórolni kocsival is. legfőképpen IDŐT, ami nagyon sokat ér. szerintem.
Olyan durva hatalmas eltérések vannak néha a tömegközlekedéses idő és a személygépkocsis között, hogy az durva.Előző munkahely:
BKV 55 perc (két busz, egy busz + 2 metróval ez még több).
Kocsival 20 perc.Ha megnézzük ez egy hét alatt 70*5 perc > 350perc ami ugye majdnem +6 óra szabadidő egy héten. Azért ez durva nem? (plusz olcsóbb a benzin mint a bkv bérlet és nem kell senkihez sem dörgölőzni, futni a busz után és szívni más testkipárolgásait).
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Menthirist #575 üzenetére
ha olyan melóhelyet találok ahova tudok sétálni, akkor annak én is örülnék (volt hogy napi 40 percet sétáltam csak oda, de jól esett (kivéve mikor majdnem térdig érő hó volt, és a vasúti hidat nem nagyon takarítják amin átsétáltam )
Ha a kocsi havi 60 ezerbe kerülne nekem akkor eszem ágában se lenne kocsit venni...
havi 15-20 ezret ér meg nekem a kocsiÉs bízom benne hogy igaz a mondás hogy a toyota sokáig autó, kevés szervizigénnyel...
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Menthirist #578 üzenetére
Én igyekszem ésszerű határok közé szorítani. Van mikor nagyon jól esik a kocsi használat, de nem mindenhova ezzel megyek PL ha belvárosba kell bemenni 10x is átgondolom hogy kell e ez nekem? általában NEM!
Jó ha van.Anyagilag én sem állok jól és pontosan látom hogy elég sok járulékos vonzat van, de ez van. Most éppen nincs barátnő ami nagyon vinné a pénzt (olyan nem is kell ) és az SCre se fogok többet költeni...
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Menthirist #600 üzenetére
poros!
de szép...
én 3 monitort szeretnék majd egyszer, de lehet inkább egy nagyobb tvt? vagy egy OR? vagy inkább semmit se
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Crypto Trade
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Társasjáték topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest