Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Team GoTY mar behuzta, Ultimate edision

Gyere majd ha lesz kedved, szerintem sokan ra fognak cuppani

-
törölt tag
Starfield RELEASE DATE REVEALEDNovember 2021

-
törölt tag
Koszi hogy felhivtad ra a figyelmet, abszolut a radaromon van, szoljatok ha vannak ujdonsagok!

-
törölt tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Sor nem kell iden, borozunk meg whisky
Ja, meg roze-froccs 
-
törölt tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Aham, jelentkezest csak a facebookon keresztul tudunk elfogadni, elofizeteses gmail-es email cimmel, fenykeppel, szemelyes adatok kitoltve

Juli kozepe, lassan meg is telik a letszam, dobok majd egy privit

-
törölt tag
Reggelente kisse nehezkesen indulok el meloba, nem tudom ki hogy van vele...

-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Nagyon helyes

Akkor le is guritok egy sorocsket ennek oromere

-
törölt tag
Ugy latom itt mindenkit bananoztak

-
törölt tag
Be lehet szorpozni rendesen a jatekban?
Megnezem majd a videokat, az a pakk sapis eleg laza

-
törölt tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
XB271 HU, azt vedd, tuti monitor.
-
törölt tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ha atugrasz kiprobalhatod magad is

-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Kiraly, ugy nez ki holnap is havazik igy nem tudok bemenni melozni, megnezem magamnak

-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Xur-tol vegyetek meg a fegyvert!!!

-
törölt tag
Graf beallitasokra felhivnam a figyelmet

Hat ez kolosszalis!!!!!!!!!111!!1!
A zene a fomenuben a Bulldozerbol megy

-
törölt tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
A soreidet en allom, azok utan amikkel megleptel a nyaron

Szorosnek is igertem hasonlot

-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Jelen

-
törölt tag
Ugy nez ki raerek

-
törölt tag
December 16-en 19.00-tol akinek van kedve kis eves-ivashoz az alabbi helyen utkozunk.
-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére

-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Az egy jo kis moka hajo lesz, masra nem nagyon lesz jo, talan versenyezni, bar mostanaban mar eleg eros a felhozatal ott is.
Egy jo Bounty Hunter hajora vagyok, mint a Scimitar. Addig marad a kavefozes meg a takaritas gergo ladikjan

-
törölt tag
December 16-an este lesz roffenes valahol a belvarosban, foglalok asztalt 10 fore opcionak nyitva hagyok meg 5-t ha lesz ra igeny. Sapisnak logok egy csomo piaval

Holnap kiteszem a helyet es az idopontot, szombat, nyugis kellemes idotoltes, eves, ivas, ha van otletetek irjatok meg meg ma hogy kielemezzuk.
Elso korben a Dzsungel-t gondolom, de van igeny "csendesebb" helyre szoval olyat ajanljatok ahol jo a kaja, boseges az ital felhozatal es nem tul hangos, az sem baj ha normalisan megkozelitheto

-
törölt tag
Este remelem lesztek, haladni kell a sztorival

Gergo, az ugralasok menni fognak, a kovetkezo palyan is kell majd a skill
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Most jottem at, nagyon frankon nez ki

-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Nagyon eltalaltak ezt a jatekot, feltem a szabadidomet

-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Nalam nagyon kezd az lenni, itt allok a Farm-on, es hallgatom a zenet meg nezelodok
Direkt nem sietek a sztori moddal, aztan ha beindul a grind... 
-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Nagyon baba ez a jatek, mar regota vartam, neki is allok es rakok bele most rendesen idot

-
törölt tag
Nem ugy jott ki a lepes. A fo mozgatorugoja hogy Mo-ra menjek hogy csinaljak utlevelet, menet kozben sikerult ezt elintezni itt a konzulatuson, am most meg utlevel hijan akkor megyek amikor megjon

Decemberben eselyes vagy januarban, a kerdes erdekel-e meg valakit a dolog vagy sem

December eselyes, akkor mennek 4-5 napra, szoval ott eleg sok minden beleferhet, a karacsonyi ajandekokat mar megvette mindenki addigra, szoval...
-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Ja, en majd csak keso este leszek, sok minden lesz az nap, lehet csak szerdan kezdek, de oda meg lehet lecsap ram valami "betegseg"

-
törölt tag
Jo kis jatek lesz az biztos

Jon sok jo kis moka, Wolfenstein 2 utni fog, lassan haladok az Old Blood-al, meg meg BF2, CoD... jajjjajajaj
-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Jol van, Te ossze-vissza torod magad a Rift-el

A lenyeg h lement az ara, most mar tartalmakat kell tolni izombol es akkor venni is fogjak. Kell hogy terjedjen, akkor lesz jovoje a dolognak.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez jo, meglatjuk segiti-e a terjedest. Mondjuk egy ev utan felere esett az ara

-
törölt tag
Johetnek az otletek, ahol lehet enni is, inni is, nem uvolt a zene es tudunk dumalni, mondjuk vasarnap estig, hetfon meg foglalom a helyet ^^

(#6982) PBrick : Citcon meg elcseszett idoben lesz sajnos, azt csak ugy tudnam megnezni ha elotte hozok egy csajt egy orara, furdes, citcon, aztan lemenek es keritenek egy par masikat levezetesnek a bulizosok kozul

A fene, akkor megint a Kiraly utcaba foglalok szallast

-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Te is mindig csak ennel

-
törölt tag
Okt 28, BP, dzsungrl cafe, akit erdekel, irjon

-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Mar kuldtem par ujabb delikvenst is hogy jelentkezzenek be nalad
Hozzam is johettek, vegul is vannak igen olcso repjegyek oda vissza, repterrol meg elhozlak az nem gond 
Bristol-ba gyertek es szoljatok elotte valo nap hogy az agyat megcsinaljam

-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Le, inkabb gyurj es csajozz be

-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Azt mondtad ma nem veszel, szoval nem nezzuk meg

-
törölt tag
Elite eleg jo cucc, Duvi-val mentunk vasarnap este par kort, harcoltunk is szepen

Azert le tudja ultetni egy nagyobb kavarodas a gepet par pillanatra, majd szepen beallitom/finomhangolom.
-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Robo Recall elegge adja, meglatod majd, Eve-t mentem par meccset, azt hiszem az is a kedvencek kozott van, porgos, jo, bar a touch-al iranyitani szokni kell. Elite meg apam siras, szoval azert benne ulni a hajoban es ugy menni a rendszerek kozott.... Most megyek vissza es kiprobalok valami harcot is

-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Jol tetted, en tegnap probaltam ki (mar csut megjott, hosszu...
es elegge adja, a szemuvegem zavar mert nyomja az orromat uh ki kell talalni valamit erre, lencse vagy mutet, meg nem tudom, kitalalom.Robo Recall-t probaltam meg az Eve-t touchal, eleg sokat kell gyakorolni, de az erzes az nagyon beteg

Ma jon Elite

ps: kiprobaltam szemuveg nelkul es minden franko igy is, bar szerintem igy hamar elfarad a szemem. Kiderul

-
törölt tag
Akar, irok Shed-nek, hatha van kedve belefolyni a szervezesbe ^^
-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Helyes, ha haladsz elore is akkor minden a helyen
Kellene majd inni osszel nem gondolod? 
November magassagaban vagy CitizenCon kornyeken

-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Nem rossz dolog a sok munka, meg mindig iOS fejlesztes?
-
törölt tag
Sosem lesz kesz ez a jatek

Mi van legenyek, mi ez a csend?

-
törölt tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
23-25C lesz
pia lesz, a balcsi sem mey sehova, kaja es jo programok 
-
törölt tag
Hail Hydra!

Jon a Vega, banyaszat kifullad hamarosan es lesz eleg kartya, 3.0 meg odebb van, talan jovore.
-
törölt tag
Megegyszer kiteszem, megkernek mindenkit, azokat is akik mar irtak, hogy dobjatok egy privatot aki jonne hogy lassuk mekkora kecot vegyunk ki

Ha nyar akkor buli, Star Citizen Hungary talalkozo.
Julius 15-16, FelsőörsA program egyszeru, eszunk, iszunk, uszunk es amihez kedvunk van.
Szallas helyben megoldott, ismet egy hazikot fogunk lefoglalni, a koltsegeket szetdobjuk a jelenlevok kozott.Aki jonne, irjon privatban
rupsz
-
törölt tag
Hozok finomsagokat, meg vinnek is, Korrbikam 24kg-ig fer a taskaba, csak ket tangat hozok meg par cicifix-et, lesz hely

Ja, meg sok zsetont

ps: a jelszo: Ramika
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
fap-fap

-
törölt tag
Eleg jol megcsinaltak ismet ezt a jatekot, meg nem haladtam sokat, olyan 10-15 ora van benne, akarcsak a Witcher 3, ez is GOTY lesz

Apropo nyaron Julius 15-16, Balaton, jelentkezeseket majd elkezdem osszeirni, meg ne irjatok ram, szolok majd
Akit erdekel, lehet tervezni, 4 fo (Team GOTY) mar vn plusz egy-ket helyi srac 
-
törölt tag
Super kis bundli!
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nincs. Varj meg par evet es akkor nezz korbe ujra.
-
törölt tag
Veszel egy jo 1440p-s monitort mondjuk mint az enyim (Acer) attol fuggoen Freesync-eset akarsz vagy G-Sync-eset, veszel hozza parban VGA-kat es elvagy vele par evig. Acernek ez most egy jo sorozata. A panelra kell figyelni hogy ne legyen pixelhibas, felrakod 165Hz-re es ennyi, mindent mast allit maganak.
Jatekra az adaptiv sync egy alom, megy ala egy I7 ami meg is hajtja a kartyat es ennyi. SLI-CF et el kell felejteni, nem igazan van ra support, banyaszni, munkagepekbe max. Ha meg fel akarsz mennyi 4K-ra megteheted, az adaptiv sync miatt foyekony lesz a keped.
The Division minden maxon nalam 80-100 FPS, 4K-n 55-65 FPS, csodalatos. Overwatch kiakad 165FPS-en, DOOM is 1440p-ben, szoval egy TI vagy egy Volta mar boven eleg lesz akar majd 4K-ra is, huzogatod a merceket, a felesleges dolgokat kikapcsolod ugyis es mindjart 60+ FPS.
Ha nem tetszik az Acer, vannak mas gyartok is, vehetsz 34"-osat, Widescreen-el, vehetsz hajlitott kepeset.. Vannak lehetosegek, par evre jo leszel az tuti, Acer Predatort ismerem mert hasznalom, jatekra is meg filmezesre is, meg egyeb munkakra is.
Steam Sale egy atveres, kulcsos boltok olcsobbak sokszor, szoval ja, csak aki innen akarja megvenni nem mashonnan, annak jo.
-
törölt tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Gari hogy van ra? Ha javitas es nincs csak egy szerviz europaban akkor az hetek mire megcsinaljak
Mint a Lenovo-t Angliabol szepen elviszik Nemetorszagba, 3-4 het also hangon, koszi 
-
törölt tag
Bant Drenadarnak

-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Acer Predator ami nalam van nagyon jol adja, 165Hz-es, gyonyoru kepe van, nezz szet monitoros topikban, a mainstream meg 1080-ban van vagy most valtott fel.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Onnantol hogy vegleges a szabvany a 4K 120Hz, szamolj egy evet mire elkezdenek jonni az elso monitorok, az elso jobbak a masodik ev masodik feleben, szoval meg 2 ev legalabb mire lesz egy jo monitor, mostani VGA-k is elegek, mert sok baromsagot alapbol kikapcsolsz, GSync meg Freesync meg szepen folyekonnya teszi a kepet.
Vegyel Te is szepen egy 1080-at vagy majd egy Ti-t, vagy Vegakat es adj neki. 1440p meg jo darabig siraly lesz, nekem van 2 is, egy G meg egy Free-sync-es, elegge jovo allo

-
törölt tag
Nem porog a topik, hova tuntetek?

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alkoholista nevelde
- Motoros topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sztem itt is elverunk par 100 orat, gyere csak 

Amugy is kutyaharapast szorevel
A szallasom a kozelben van par sarokra, 2 szobas + nappali, akar ott is lehet folytatni igeny eseten ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)