- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laox
aktív tag
válasz
Drenadar #6778 üzenetére
Megmondom őszintén a játék iránt is elvesztettem az érdeklődésem, ennyit nekem nem éri meg várni semmire sem, főleg ilyen sok pénzt befektetve. Ha nem veszik meg az accot, akkor megmarad és majd kipróbálom ha megjelenik, végül is még csak 31 vagyok, remélem még legalább 40 évem van várni, de ha megveszik, akkor sokkal szívesebben látom a pénzt, mint egy 5 éve alpha állapotban lévő játékot. Odaadtam nekik a pénzt 2-3 éve, mert nagyon tetszett, amit ígértek, de azóta annyit csúsznak és annyit változtatgatnak örökké, hogy ha lenne rá alkalom, visszakérném, mert "nem ebben állapodtunk meg". De nem szeretném bomlasztani itt a lelkesedést, ez az én egyéni véleményem, ezért is adom el. Csak tegnap nem volt kedvem ilyen hosszasan kifejteni.
-
Laox
aktív tag
Üdv! Eladó account-ot lehet hirdetni ebben a fórumban? Laptopot vettem, ezen meg nem fut el a játék, meg amúgy sem játszanék vele.
-
Laox
aktív tag
válasz
Menthirist #6689 üzenetére
Fenébe, lassan fél évtizede ezt teszem félévente, akkor majd fél év múlva, addig is sziasztok.
-
Laox
aktív tag
Sziasztok! Már több mint fél éve nem néztem a játékra, van valami infó az SQ42 megjelenésével kapcsolatban? Neadjisten esetleg már a játékmegjelenésével kapcsolatban is szivárogtattak valamit?
-
Laox
aktív tag
válasz
Plissken102 #6030 üzenetére
Pár napja, talán 1-2 hete hozzászólt, itt van még a másik fórumban.
-
Laox
aktív tag
válasz
David75 #6015 üzenetére
Ezt nem lehet így arányosítani szerintem. Lehet, hogy valaki 220-at keres, de abból 15-öt költ, a többi megmarad (mint pl. én), de lehet, hogy valaki 500-at, viszont a családjára elmegy a nagy része. Én simán megvettem a 200-as telefont, a 400-as laptopot meg még egyéb drága cuccokat, mert egyszerűen nem kell másra a pénz. És még így is tudok kicsit félrerakosgatni. De az tuti, hogy sokkal nyugodtabb lennék, ha 500-at keresnék, majd felmegyek Pestre, ott lesz rá esélyem.
-
Laox
aktív tag
válasz
David75 #5916 üzenetére
Nvidia = g-sync, mert az a saját cuccuk, jogdíjat kérnek az ezt használó monitorokért. A freesync ingyenes, úgyhogy azt inkább az AMD nyomja. Vannak átfedések, de alapvetően a fenti igaz. A G-sync jobb, nincsen ghosting. De meg kell fizetni. Tök olyan ez, mint mobiloknál az ios-android.
-
Laox
aktív tag
válasz
Nathan Boggs #3118 üzenetére
Kicsit beteg, úgyhogy az én játékom, kipróbálom.
-
Laox
aktív tag
válasz
Nathan Boggs #3101 üzenetére
Féltem tőle, hogy nem lesz jó, de az. Nyugodtan vedd meg.
-
Laox
aktív tag
Mi annak a programnak a neve, ami játék közben kiírja az adatokat? GPU-CPU kihasználtsága, hőmérsékletek, fps, hasonlók.
-
Laox
aktív tag
válasz
HyperGameHUN #3075 üzenetére
Miért nem hívod fel az internetszolgáltatód? Ha már 2 routerrel is ugyanaz a probléma, akkor nem a routerekben van a hiba.
-
Laox
aktív tag
válasz
Menthirist #3072 üzenetére
Milyen virágbolt?
-
Laox
aktív tag
Nekem nem tetszik a Witcher 3. A Fallout 2 gyerekkorom nagy kedvence volt, az a játék miatt tanultam meg angolul. A 4-en gondolkodom, de csak azért, mert a 2 mély nyomot hagyott, amúgy ezek a first person shooter-szerű dolgok nem jönnek be. Attól félek, hogy ez csak egy sima FPS lesz, csak más történettel. Nem egy olyan stratégiai játék, mint a 2 volt.
-
Laox
aktív tag
AMD-nek notiban van az r9m290x-e, nekem volt olyan, a játéktámogatása driverügyileg nagyon gyatra. A mobilprocesszoraikról ne is beszéljünk, egy mobil i5-ös szintjén sincsenek, ők igazából a processzorok videóteljesítményére mentek rá, alsó- és középkategóriában nagyon jók. De játékra már nem.
-
Laox
aktív tag
Sziasztok! a GTX980M-mel kapcsolatban... Hihetetlen, hogy mekkora erő van ebben a kártyában.
A GTX860M-mel a játékot minimumra állítottam (i7-4710hq és 8 gb mellett), de még úgy sem lehetett vele játszani, így az nvidia programjában még külön minden egyes dolgot le kellett tiltanom vagy minimumra állítani, így tudta futtatni a játékot fullhd-n használható fps-sel, de a vanduul swarm már akadt, a versenypálya pedig sajnos még úgy is játszhatatlan volt.
A 980M-mel pedig high beállítással, fullhd-n (i7-4860hq és 16 gb mellett) a hangárban konstans 60 fps, a játék bármelyik módjában, még a versenypályán is konstans 30 (talán erre az értékre van korlátozva?), teljesen más világ. Így már el sem akarom adni az accountomat.
Szóval ha valaki megteheti, hogy 980M-es laptopot vegyen, mert asztali gépet nem akar, akkor bátran tegye meg, mert megéri. Ez volt az egyetlen játék, amivel sehogy sem birkózott meg a 860M, de ennek már ez sem akadály.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest