- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #7326 üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
En is agyaltam regebbi deszkan, de inkabb biztosra megyek, 570-es Giga Elite lesz.
Meg most olvastam egy jofajta ramrol amibol van 3000 CL14 meg 3200 CL16 es huzhatoak 3600-ig.
Mindjart meg is keresem a linket hozzajuk. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Menthirist #7290 üzenetére
En is igy fogok valtani nemsokara.
4770k -> 3700x1080marad nalam is, elvbol vga-t csak ugy cserelek ha durvan dupla teljesitmenyt kapok olyan aron ami meg szamomra elfogadhato. Igy volt 7870-7950-290x-1080. 10% FPS-ert nem koltok tobbszaz fontot.
-
Malibutomi
nagyúr
Hasznal valaki 27" 1440p monitort itt?
Ilyen van tervben, csak nem tudom nem lesz-e tul nagy. Olyan 80centire ulok a monitortol. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #7130 üzenetére
En sajnalom hogy sosem jutok el, de ha hazamegyunk karacsonyra az fix idopont szokott lenni, sajna nem tudom a talik kore szervezni
-
Malibutomi
nagyúr
Nemelyik kulfoldi forumon most az a legujabb, hogy a CIG-nek nincs is 370 fejlesztoje mert ok nem hiszik es kesz, es tessek bizonyitekot mutatni ra hogy tenyleg van.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #6750 üzenetére
VGA sincs ami kepes, onnantola proci mindegy.
-
Malibutomi
nagyúr
Koszonet a sok majomnak, aki annyira vasarol a steam salen, hogy lerohadt az egesz.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #6742 üzenetére
En is igy vagyok vele, ha most beruhazok egy monitorra az legyen mar tenyleg jo.
-
Malibutomi
nagyúr
Ezt tudom ajanlani: Motorsport Manager
Van benne mar kozel 200 oram, marha jo osszetett, mar aki szereti az ilyet (es vagy az F1-et).
Szponzorok, pilotak managelese, HQ epites, kocsi fejlesztes, meg persze a versenyeken eloben taktikazas. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #6725 üzenetére
Utanaolvastam, es jokat irnak roluk, kulonben nem gondolkodnek en sem rajta.
-
Malibutomi
nagyúr
En nem freesynces monitorokat neztem, vannak eleg jo koreaiak (Qnix, Yamakasi es tarsai) amik samsung panelesek, es szinte mindegyik felhuzhato 120Hz-re, de a legrosszabbak is 96-ra, es 200£ alatt megkapni oket.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #6711 üzenetére
Szerintem a 4K 120HZ-et egy csucskartya sem birja meg 1-2 evig. Max a 4K 60-at.
Nekem is meg 1080/60Hz (72Hz-en megy) monitorom van, ha nem is osoreg, de mar vagy 5 eves biztos van (legalabb IPS.
En a 27" 1440p-t neztem ki, abbol vannak amik hivatalosan nem 120HZ-esek, de overclockolhatok oda.
Azt meg elbirna egy Vega is siman., -
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #6708 üzenetére
Ahhoz mar kellene ket Vega vagy Titan. Majd par ev mulva.
-
Malibutomi
nagyúr
DS probalt trollkodni hogy szar az SC grafikaja. Picit besult vele
-
Malibutomi
nagyúr
Valaki a Crossoutot nem probalta? En most hulyeskedtem benne, osztogatjak a CBT kulcsokat mindenhol.
Vicces amolyan war thunder/wot szeru arena, de madmax kocsikkal, es a kocsi az alvaztol magadnak epitheto fel, egesz fura koholmanyokat latni.
Jo porgos kb ket perc egy meccs.It egy video: [link]
-
Malibutomi
nagyúr
Aki akar rohogcselni: [link]
Valaki osszevagott egy vicces videot Derek hulyesegeibol...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
PoeDameron #4852 üzenetére
Folytatja.
Inditsd ujra a launchert -
Malibutomi
nagyúr
válasz
#45997568 #4841 üzenetére
Kb ez a helyzet jon most kel polaris, az gondolom negyfele kartya lesz, alsotol a kb 980Ti szintig, valoszinu GDDR5-el.
A nagyok meg ev vegere HBM2-vel.Ja jo lett volna ha elobb kijonnek a nagy GPU-k is, de most indult csak a 14nm, nem mernek belevagni egybol egy 4-500mm2-es nagy cuccal.
-
Malibutomi
nagyúr
Yllgrim!
OCUK most hetvegen Fury X £449.99 ingyenes szallitassal
-
Malibutomi
nagyúr
Van meg valaki akinek lenne kedve estenkent gta-ban majomkodni? Nem nyilvanos sessionben, csak paran elhulyulni? Haverral nyomjuk ketten, de neha jo lenne meg par ember.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
PoeDameron #4544 üzenetére
Ha most mondjuk 2003 lenne, akkor lehet meg impressziv is lenne a LoD...csak nem az van
-
Malibutomi
nagyúr
Berakom ide is, talalo.
Marketing:
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Menthirist #4468 üzenetére
Nekem 7.6
Allitolag a Crimson driver sokat dob rajta.
-
Malibutomi
nagyúr
SteamVR performance teszt [link]
-
Malibutomi
nagyúr
Nekem egy Logi G700s van, de nem veszek eszre input lagot a drotos vagy drotnelkuli modja kozott.
Mondjuka vevo egy arasznyira van az egertol a billentyuzetben levo usb-be dugva -
Malibutomi
nagyúr
Valaki ismei ezt a Windows Next-et ahol olcson lehet win kulcsokat venni?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Menthirist #4247 üzenetére
Nekem EVGA 850 van, annak tenyleg zero a hangja.
-
Malibutomi
nagyúr
Kalozkodas...ehh
Miert nem jon egy Seadogs modern grafikaval? A Mafia 1 mellett ez meg nagy vagyam. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
PoeDameron #4114 üzenetére
Szerencse hogy raktal smiley-t kulonben ezert jarna egy gyakonvagas.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Nathan Boggs #4054 üzenetére
Nekem inkabb az a bajom veluk, hogy semmit sem latni a rozsaszin csillivilli effektektol amik minden utest kisernek.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Menthirist #4051 üzenetére
Nem is hallottam errol eddig, de eleg jol nez ki a game
-
Malibutomi
nagyúr
Ezt ismeri valaki? Eleg jonak tunik [link]
Hasonlit az eredeti Syndicate-re
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Nathan Boggs #4045 üzenetére
Engem is erdekel, de ez szerintem nem mmo. Vagy igen?
-
Malibutomi
nagyúr
Vegre egy jatek ami visszahozza az Amiga/C64 nem polkorrekt jatekmenetet
Nyuggerverseny kerekesszekkel, aki nyer eletben marad
[link]
-
Malibutomi
nagyúr
so this is OSVR 299$ from Razer, from keyboards to VR headsets...ppl tested it and said it was actualy better than the DK2, screen is oled 1080p but only 60hz refresh, the headset is made to be upgraded by swaping parts, and it's open source
this shows me that over time, the market will be flooded with headset like these, and unique features will be the selling point. -
Malibutomi
nagyúr
Mondja meg valaki nekem miert jobb az oldalakon az mp4 a gif helyett??
Host szempontbol tudom nagyjabol, de felhasznaloi szempontbol nekem csak hatrany..nem lehet linkelni kepkent stb. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Menthirist #3992 üzenetére
Nekem tetszett, mondjuk ugy kell nezni hogy a ember elfogadja, hogy most ujrainditjak a franchise-t, ezert annyira (tulzottan is) hasonlo az eredetikhez, meg a sok visszautalas.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Menthirist #3818 üzenetére
Arrol nem beszelve, hogy regi filmeket sokszor nem talalsz mar meg vagy csak rohadt nehezen.
Nekem is kellene novelni, most van egy 120gb SSD azon a rendszer+hasznalatos progik+1TB HDD azon a jatekok, filmek, gyerekek mesei.
Az 1TB helyett kellene egy 2TB, meg gondolkodom pluszban egy 250 SSD-n arra raknam mondjuk az SC-t, meg arra mennenek a gameplay felvetelek.Az 1TB-ost at tudom 1-1 copyzni a 2TB-ra?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #3780 üzenetére
Nem
Mivel a haverek is sotet oldalt kezdtek en is mentem veluk ugyhogy BH-t nyomtam, az all kozel a jatekstilusomhoz.Amugy szerintem en SC-ben is majd megtalalok egy nekem valo hajot, aztan nem nagyon cserelgetek, eddig minden MMO-ban egy karakterem volt, es azzal jatszottam allandoan.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Yllgrim #3656 üzenetére
Nalam is ez a terv, hogy ha jonnek jovore akkor beujitok valamit de cska ha legalabb 2X erosebb mint a 390/390X.
Amugy en elegedett vagyok most a 390-el, ha epp nem szarakodik a szerver, akkor megy 40-50FPS-el 1440-p-n is a 2.0
(#3661) Menthirist
En ezt egyszeruen oldottam meg, mert en sem akartam olyat ami latszik.. Megvettem a legegyszerubb 4 potis 3 1/2 ventivezerlot, es ugy raktam be az 5 1/4 helyre, hogy befele nez a pofaja. Beallitottam a ventiket (TY140-ek a hazban, meg SP120-ak a H110-en) mindet az alig hallhato tartomanyba, es azota ugy van.
-
Malibutomi
nagyúr
Ja lanyok nem jatszhatnak jodarabig, a szekkel leloktek a laserprinterem, annyi is lett neki. Most nem johetnek a gephez.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Menthirist #3460 üzenetére
Ezek annyira durva meretek, hogy jo hat nagy egy csatahajo, de hogy egy lovegtorony akkora mint egy jobb csaladi haz az a kemeny.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
PoeDameron #3452 üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
PoeDameron #3448 üzenetére
Ja jo cuccok ezek.
Csak ilyenkor mindig eszembe jut milyen hulyen neznenek a sok raketaval meg minden szarral ha egy napvihar egy hetre kiutne a muholdakat.Nekem ezek maradnak a hadihajok (edit ez jobb kep):
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
PoeDameron #3412 üzenetére
Ez off topic, innen nem tiltanak dumalas miatt, itt lehet barmirol temazni.
-
Malibutomi
nagyúr
Na csinaltam is egy videot, allok a platformon, es tok mindegy mit hova allitok, az FPS szinte ugyanaz.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
laci_8519 #3374 üzenetére
Nekem majdnem ugyanugy fut mindegy mire rakom a felbontast mert CPU limites mint az allat.
1080p-n a GPU 1100 helyett 7-800mhz-en ketyeg. HA felrakom 1440p-re meg tobb is az FPS-em, ott mar megy 1000 korul. De aminap jatszottam 3200x1800-on, ott sem volt sokkal kevesebb fps-em.
Lehet ma jatszom a reszletesseggel, megnezem mondjuk 3200 mediumon...ha bejutok... -
Malibutomi
nagyúr
válasz
PoeDameron #3347 üzenetére
Ez ertheto, de a mostani alaplap-ram-proci kombodra ne kolts egy fillert se mert kidobott penz.
Vedd meg akkor a vga-t ha olyan jo aron van, aztan sporolj legalabb egy 1155-os I5 konfigra DDR3 lappal.Amugy milyen felbontas a cel amin jatszanal?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Menthirist #3200 üzenetére
Nekem is ez volt. Hagyd ugy, 15-20-30 perc alatt egyszercsak vegezni fog.
-
Malibutomi
nagyúr
Tovabbra is, aki valami unikumot akar ilyen felmaszok, belopakodok, megolom temaban, es jo tortenetet is szeretne az vegye meg a Saboteur-t.
AC / Mafia1 / GTA a masodik vilaghaborus parizsban ellenallokent. Nalam benne van az orok top 10-ben. -
Malibutomi
nagyúr
Most kuldte egy haver
A Star Citizen drámaBorzalom. Irtam is egy kisebb szosszenetet hozzaszolaskent
-
Malibutomi
nagyúr
Derek ujabb szuper joslata
Szerinte Wingman jateka DOA (volt mar nyaron) ehhez kepest felkerult steamre
-
Malibutomi
nagyúr
A Corsair SP 120-at vedd, halk, es direkt statikus nyomasra van. alig tobb mint 4K az ara. [link]
Nekem a H110 csak ugy fert be, hogy nem 140-es hanem 120-as ventik vannak rajta, ket ilye, teljesen halkra letekerve csodasan atszellozteti.
Arra figyelj hogy van belole a quiet meg a masik ami nagyobb fordulatu, en a quiet-et vettem
-
Malibutomi
nagyúr
Voltmar?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Menthirist #2665 üzenetére
Jaa hogy teged is letiltott? Azt hittem azt meg az enyemre irtad valaszul
-
Malibutomi
nagyúr
Ez valami perverzio lehet nalam, de olyan jokat rohogok a LoD review-kon youtubeon
-
Malibutomi
nagyúr
Nekem Gigabyte Ghost van. Ez rendes szovetes feluletu, es kb ketszer akkora mint egy atlag egerpad.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Menthirist #2643 üzenetére
Csak annyit irtam hogy 4 ev kesessel a LoD-en miert kritizalja az SC keseset
-
Malibutomi
nagyúr
hihihi
Hozzaszoltam egyet DS twitterehez.
Le is tiltott azonnal -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Menthirist #2635 üzenetére
Hehe van a YT-on egy video 2012-bol beszel a LoD-rol, hogy itt most a csucsszuper jatekmenet melle nagyon odatettek magukat es olyan grafikat ekarnak hogy csuda. Na most fel evvel ez utan a video utan mutatta be CR a SC-t eloszor, hat nem kell ravilagitanom a kulonbsegekre
-
Malibutomi
nagyúr
Ezen olyan jot rohogtem: [link]
Derek Smart Line of Defense review -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Menthirist #2569 üzenetére
Bazki ezen mar csak rohogni tudok.
A glassdoros postok nevetsegesse teszik az egeszet.
Elso osztalyon utaztak Bora Bora-ra, meg Rio, lizingeltek 3 porschet, meg 1000$-os vacsorakat ettek a penzbolEz kesz, kicsit tulszaladt valakinek az agya.
Nem mintha ezekre nem futna Chrisnek anelkul hogy inditana egy crowdfundot.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Menthirist #2558 üzenetére
En csak este tudok, de szivesen nyomnek coopot
De az nekem olyan este 9 itteni ido szerint. -
Malibutomi
nagyúr
SW BF videjo
Új hozzászólás Aktív témák
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest