- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
b1sti
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Köszönöm szépen
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
A ház szép, de vizet én se tennék a gépembe, maradok a top flow híve (nagy ventikkel, alacsony fordulatszámon).
A játékot tesztelte már valaki SMT off / on módban összehasonlítási célból? Az SMT off mód jobb eredményt ad sok játékban, kíváncsi lennék rá, a Star Citizen is ilyen -e?! Mondjuk ahogy nézem, a szerver még mindig a legerősebb korlátozó tényező; mégis tudnék örülni, ha valakinek lennének már infói erről. Egyelőre Ryzen 3500-ast szeretnék venni, de ha sokat jelent az SMT, akkor meggondolnám magam.
-
törölt tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ahh, vizet tobbet nem, csak ha mar nagyon unatkozom

Jatekviz johet, azzal nem kell pocsoreszni, felteszem es csokolom.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
XB271 HU, azt vedd, tuti monitor.
-
vaakuum
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ha pesten jársz, nálam is megnézheted... én egy [ilyet bámulok odahaza]
Mondjuk őszintén szólva nekem egy picit nagy, de szerintem én csak 60 centire ülök tőle. 25 collon lenne inkább kényelmesebb a számomra ebból a távolságból, Most néha úgy érzem, hogy lemaradok a széleken zajló történésekről. Mintha perifériából látnám, hogy történik valami, de nem igazán éri el az ingerküszöböt. Mondjuk pont emiatt lehet, hogy nagyon komfortos, mert ott is "action" van, nem a szoba statikus háttérképe.
Viszont így legalább elfért az aurora műszerfala a régi patch szerint.
80 centire szerintem tökéletes választás, és bármiylen szempontból sokkal jobb, mint egy fullhd 24 coll! -
PhilBrick
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
"Túl nagy" monitor nem létezik.

-
Bibgr0
aktív tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nem lesz túl nagy :-)
-
törölt tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ha atugrasz kiprobalhatod magad is

-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én kb 50 centiről nézem a 27"-os fullhd monitoraimat (2 db), és még mindig túl kicsi

-
duvi
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
Szerintem rupszi és Bibgr0 is ilyet használ. Szólok nekik....
-
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Minek bizonyítani, utána úgyis találnak mást. Megjelenés után is bele fognak kötni mindenbe.
Elég megnézni a tegnapi gs cikk kommentjeit. -
duvi
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
Az univerzum orvosainak egybehangzó véleménye:
"A hülyeség nem gyógyítható"
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére

-
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én azt olvastam, hogy vmi phantom squad nevű makinzonok ddosolták meg a steam szervereket.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nem vásárolnak, egyszerűen csak nézik/nék az oldalt.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én abból indulok ki, hogy TN panelem van és a betekintési szögeken túl meg vagyok vele elégedeve, ergo a VA csak előrelépés lehet, a 30+" meg lefedi a látóteret.
-
törölt tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Gari hogy van ra? Ha javitas es nincs csak egy szerviz europaban akkor az hetek mire megcsinaljak
Mint a Lenovo-t Angliabol szepen elviszik Nemetorszagba, 3-4 het also hangon, koszi 
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én nem merném azokat bevállalni, hiába jó a panel.
Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy a méregdrága EIZO is veszi a paneleket és "csak" az elektronikát pakolja alá.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Viccet félretéve komolyan gondolkodok, hogy merre menjek tovább az ősöreg 1080p60HzTN-ről. A minimum az, hogy VA panel lesz, mert SC-hez és filmekhez kelleni fog a fekete. A másik, hogy nagyot akarok. 30" körülit (+/-3"). Szintén a filmek miatt. Gondolkodtam a 21:9-en is, de az meg játékokhoz túl széles. Kakukktojás a VR lenne, de az meg alkalmatlan filmezésre.
Meg kéne találni az arany középutat valahogy. VegaXT el fogja bírni a 4K-t is és a 120Hz-et is, és reményeim szerint a 3770k se fullad ki idejekorán, szóval nyitott vagyok az esetleges köztes lehetőségekre.
Monitoros topicban egy 27"-os 1080p120Hz-es csodát ajánlottak 130k környékén. -
Drenadar
Topikgazda
válasz
Malibutomi
üzenetére
Akkor te pont tudsz jönni, család majd vigyáz a gyerekekre

-
törölt tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Lol
Hat Derek-nek sem johet ossze semmi 
-
törölt tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Mit kell nezni?

-
törölt tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Jonak nez ki, megsasolom majd

Csak nem birtam ki, beroffentettem a gepet, EK folyadekot a nepnek, a legjobb, pikk pakk levego mentesitheto, sokkal jobb mint a Mayhems. Atlatszo, igy ha bibi van, a szikrakbol tudni fogom

-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Köszi köszi.
-
törölt tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Lattam, nem kell meg 1
Van eleg gondom igy is
De koszi, majd ha a Polaris lesz jo aron, akkor szolj, normalis driverekkel meg Pascal vero teljesitmennyel 
Most csereltem DP kabelt, meg a legujjab driver van fent, megnezem igy is csikoz-e.
Egesz delutan pakoltam, atrendeztem a szobamat de meg egy sem az igazi, holnap folytatom, kell meg egy router meg egy switch... Most kicsit jatszok valamit

-
ttamashu
aktív tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én is békésen néztem, erre:
"You are permanently banned from talking in thedereksmart."
Nem bírja az építő kritikát! -
törölt tag
válasz
Malibutomi
üzenetére

-
törölt tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
9.4-9.5, valamelyik Crimson van (16.1), de nem a legutolso. Igaz a HD4600-at latja, a Fury-t meg nem, vicces cucc

-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Most ugyanez a teszt 7.5
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nem, egyszerűen a 390-esek erősek ebben. lista. Bár szórnak is a kártyák is, meg a gépek is, 290X is van 6.7 és 8.1 között. Bár a teszt sem csalhatatlan, lásd azt a 660 Ti-t 6.8 ponttal.
Nálam is crimson van, csak nem a béta, mert azzal nem barátkozott az oculus 0.8.
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
6.6-6.8 között
-
törölt tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
En ebay-en vettem, 2-t is, beregeltem, MS le-authenticalta es ennyi. 15£ korul mennek.
Nathan, az elegge labilis website a visszajelzesek alapjan, MS most mindent elfogad szerintem de kerdes majd 2-3 ev mulva mi lesz...
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Azt nem tudom, de Dranedar találta ezt az oldalt. Azóta is megy a win, nincs vele gond. Először azt hittem, hogy átvertek, amikor mondta, hogy valami kínai arc megkapta a rendelést, de még úgy is elküldték gond nélkül a kulcsot, hogy a címet nem adtam meg a rendelésnél, hanem utána mailben.
-
törölt tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Jo tap fontos, EVGA-nal ki lehet kapcsolni a ventit ami csak akkor kapcsol be, ha mar kell, egyelore nem fenyeget ez a veszely
Nekem csak a ventik alap zaja hallatszik, ha azokat kilovom, akkor meg a pumpa, szoval passziv hutest kell csinalni es nincs hangzavar. Aki epitett mar par gepet az tudja mirol beszelek 
Di it once, do it good!

Ki jon hocsatazni? Ezt megepitem majd az tuti, nagy poen

-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Az Age of Pirates is hatalmas volt, abból is csinálhatnának egy új verziót...
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Különben nem érdemes könyvet filmmel összehasonlítani, mert ugye ez is le van írva sok helyen, de egészen másként hat a kettő. Ha ráadásul a sorozat önmagában jó, akkor pláne nem érdemes. Trónok harcánál szintén ez ment sokáig, legszívesebben a sok kis könyves majmot odadobtam volna a Painted Dogs klán elé, hogy kezdjenek velük amit akarnak. Csúnya végük lett volna. 
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Mert egy ázsiai játékban furák ezek a hajvariációk
Csodálkozom hogy nem lehet tollas pillangóval menni 
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Na igen, a harc is sokszor borzalmas
Pedig semmi bajom az ázsiaiakkal, sőt kifejezetten bírom őket
De a játékaik borzalmasak
(persze vannak kivételek) -
duvi
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
Koreában már régóta megy, csak Európába most hozzák be. Látványra nagyon ütős, de tartalmilag nem egy nagy pukkanás
Állítólag nagyon elmentek a grindelés irányába, ami nem tett jót a játéknak. -
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én kipróbáltam, igaz csak a virágbolti verziót. Jópofa, megvan a cyberpunk hangulat de egy kicsit még bugos volt anno. Most már lehet, hogy helyrerakták. Egy próbát megér.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nem tudom, de ha nem MMO, az akár pozitív is lehet, a Star Citizen mellé leginkább coopolható RPG-t keresnék

-
válasz
Malibutomi
üzenetére
amennyire tudom, sebesség, színmélység (gif csak 256 színű lehet tudtommal), méret.
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
A visszautalást is lehet jól csinálni. Ott volt a Jurassic World. Sok mindent el lehet róla mondani, de azt nem hogy ne tisztelettel és megfelelően utalt volna vissza az eredetire, pl a fáklyás lobogtatós résznél. Itt meg egyik jött a másik után, nyilván volt egy halálcsillag, amit nyilván az árokban rárepüléssel kellett megközelíteni, és még lehetne sorolni a félmondatokat. Ez így egyszerűen sok, túl gyakori és szájbarágós. No meg persze a rokoni szálak már megint... Ren... De lefogadom következő részben kiderül (ha még nem derült ki) hogy Rey Luke lánya... Finn meg Lando lombikbébije.
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ha nem bootolsz róla és csak adatok vannak rajta, akkor gond nélkül át tudod másolni. Ha bootolsz, akkor előbb bootolhatóvá kell tenned, de az sem nagy macera.
Szólj, ha kell segítség.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ezert gondolom Jolly Jokernek a Cutlass Blue-t (at lehet szerelni barmelyik mas variansra, na meg alapbol sok mindenre jo, illetve a Gemini-t, nem csak uzemanyagot tud gyartani, finomitani es levegoben utantolteni, hanem rendes raktere is van, a hordok helyere meg lehet mast is tenni, raksik helyere long range scannert...
SWTOR-ban kitolom mindegyik kuldit ha lesz hozza kedvem, kivancsi vagyok rajuk, meg a Legacy mod is erdekesnek tunik.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
És nem sithkozódott közben?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
én éjszaka rápróbáltam az offline módú SC 2.0-ra, és hát lényegesen jobban futott
Az állomáson megvolt az 50-60 fps, akkor esett le 30-35 körülire amikor kiértem a connie-mhoz, de amúgy megvolt a 40 körüli repülés közben. Aztán valamitől disconnectelt (?!) az offline játék.Nekem pedig NINCS 5.25-ös helyem a házban. Pont

-
Yllgrim
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
En azt vettem eszre, biztos lesz aki megcafol, hogy ma mar a csillogas, a celebseg vilagaban, ahol a filmekben sokan mar csak a gyors, lovoldozos-verekedos-robbantos-latvanyos filmeket reszesitik elonyben. Vannak kivetelek, de nem az a tobbseg. Legyen uj, trendi, divatos csilli-villi es ismert brand...
En jobb szeretem az eredeti filmeket, amikor meg a felfedezes, az uj ismeretek gyarapitasa volt a cel, ahol megoldottak a problemat, tobb nezopont utkozteteses tenyleg megtortent, nem olyan felszinesen mint az ujjakban.
Megnezem ezeket is mert latvanyos, meg szep, meg 4K, meg anyam tyukja de nem adja vissza azt amirol igazan szolt a sorozat. Hol a felfedezes? Uj fajok, uj kulturak, uj ismeretek? A hatarok feszegetese? ...
Na mindegy, majd SC-ben kivancsi leszek, itt is lesz sok kis bolond aki csak elvezetbol fog masokra vadaszni...
Tudom, idealista vagyok, my bad

ttamashu: Koszi, megnezem mit fog tudni, varok mar egy jo sorozatot

-
Yllgrim
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nem, errol mindig a Hofi jut az eszemben, itt Angliaban ez kulonosen aktualis, nem gyoztem azt mondani itt a kollegaimnak, hogy nevezzuk mar vegre a dolgokat annak, ami, "a krumplileves legyen krumpli leves"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha Star Trek, akkor az legyen Star Trek, ez a vizezett f@s meg jo akciofilmnek, de annak nem ami a Star Trek ugy valojaban. Na.
(#3587) Menthirist: nem erdekel a Firefox OS, Mozilla-t is csak Windows-on hasznalok, amugy meg Iceweasel az ami a tuti

A szelesebb tomegeknek igazabol mindegy mit adnak el, oket az erdekli hogy bekapcsoljak es menjen, ha van ra uj app akkor leszedem es hasznalom, zsiiir. Hogy ezekert mit aldozunk be cserebe... Az nem szamit... Koszi, hello csoki...

Azert mert valami trendi nem erdekel, nem fogom elhuzni a kezemet egybol, de olyan egyszeruen mukodnek az emberek, fenyes, csillogo uj es dizajnos, kell! Hogy mi van a csomagolas alat... Az le van sz@rva!

Nem azert van BB-m, vagy Debianom vagy akarmim mert a nepesseg kb 1%-at erdekli, hanem azert mert jo. Amire nekem kell megoldja tokeletesen. Ez ilyen egyszeru.
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nálam speciel Abrams feldolgozása volt, az, ami kedvelté tette a Star Treket magát. Sosem voltam oda az univerzumáért (bár azért "fillerként", idő eltöltésére elég sok részt megnéztem mindenféle sorozatából), de az első új Star Trek nálam feltette a táblára magát, baromi kellemes csalódás volt. A második rész már kevésbé volt jó az elsőhöz képest, de még mindig igen kellemes szájízzel jöttem ki róla. És várom a folytatásokat. Ezért is várom most az új Star Warst, ha valaki ütembe tudja tenni az előző három rész után a franchise-t, az ő.
Yllgrim: "van mar Ubuntu is telefonra"... A firefox os-t meg most kukázták.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Na lehet ezert kellene mar nekem is par gyerkoc, elorehoznak a leselejtezest par eszkoznel
Azert a vasszigor ne tartson sokaig, amugy is a te hibad, miert raktad oda a printert?! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bar igy legalabb tudsz neha jatszogatni, nekik meg ott a suli amugy is

-
Yllgrim
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Megneztem egy gameplay video-t meg hat 5£, na, az azert nem a vilag vege.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nem ugy csunya meg lovoldozos
Mindjart megnezem, tenyleg 
Megvettem, kemeny 5£ volt

1-2 ora mulva visszajelzek milyen

-
Yllgrim
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Megneztem most a gameplayt, csunya lovoldozos
Megnezem majd kozelebbrol is, ki tudja 
Elvetted a lanyoktol a gepet? Hogy fognak igy lego-zni?

-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Á úgy végigjátszanék egy olyat, hogy II. világháborús csatahajókkal eresztenék össze egy mai modern rakétacirkálót (rombolót), és aztán lássuk ahogy szerencsétlen csatahajónak még a radarján sincs a cirkálónk, de már kapja az arcába a robotrepülőket meg patriot rakétákat, méghozzá méterre célzottan, szóval a híd szétlőve, az ágyúk szétlőve, a kazánház szétlőve, a kormányszervek szétlőve, és mire a radaron megjelenik a modern hajó, már teljesen használhatatlan a csatahajó.
(a napvihar miatti katasztrófa inkább konteó szerintem, gyakorlatban nem ismerek olyat, hogy lezuhant volna emiatt egy repülő, vagy ilyesmi)
-
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nekem meg ezek

-
KO2
aktív tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Na ez már szép

-
válasz
Malibutomi
üzenetére
igen, feltűnt a neved az amd hivatalos fórumán ebben a témában

Csak leszedtem mert a falloutban is bugot okozott, annak a megoldása meg erősen hack szagú volt. -
Diopapa
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Legjobb..

-
vaakuum
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére

De a banya benne ugye valami kartonból van, nem a tökhéjból?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
De csak semmi buzulás.

-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Igen, nálam is csak egy Saboteur volt

Amikor még a játékidő nem órákban hanem percekben volt mérhető

-
vaakuum
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ilyen névvel volt annó valami játék a Commodore +4-esemre is
. Egy Ninjával kellett menni, és a sztori szerint azt hiszem valami flopilemezt kellett megszerezni... és még dobócsillagozni is lehetett. -
Yllgrim
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ez jo, megnezem majd

-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Azt még elő se mertem venni
Azzal biztos nem végeznék a fallout 4-ig 
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Jó válasz lett

Megjegyzem, hogy a cikket kb. addig olvastam, hogy a "Social Modul amiben a hangárunkban mászkálhatunk, és megnézhetjük az általunk birtokolt hajókat". Ennyit tud az egészről, gondolom még nem is hallott róla...
-
vaakuum
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Teljesen jól sikerült összefoglaló szösszenet lett

Gyakorlatilag tartalmasabb és értelmesebb, mint az alapcikk![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tengo
aktív tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Semmi Performance hit?
-
Tengo
aktív tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Érdekes, nekem ennél jóval rosszabbul fut. Videót mivel vetted?
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nekem ennél jóval szarabbul ment, de amúgy custom user ini-vel nagyon sokat lehet vele gyorsítani anélkül, hogy különösebb látványra gyakorolt hatása lenne.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Erre meg rarakod az AA-t es annyi is neki... Majd valamikor optimalizaljak is, de az nem mostanaban lesz. En most nem nagyoin vennek erre kartyat, majd jovore valami combosat. Addig penzt lehet felrerakni es akkor cserelni tobb mindent.
-
Tengo
aktív tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Csak most láttam, kösz a tanácsot. Nem is olvastam a hsz-edet, de sp120-at vettem. Kicsit hangos de úgy át penetrálja a radiátort mint a huzat. Már írtam mi lett az eredmény. Kicsit hangosabb mint a többi ventim a gépbe, így kihallatszik, majd kap egy kis undervoltot.
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Derek jóslási módszere

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
itt még nem, de reggel láttam... durva

-
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Köszi

Ez a szerencsétlenség tud az SC-n kívül másról is tweetelni ? -
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Linket kéreeeeek, szeretnék én is vidulni
A tegnapi is jó volt, köszi a felirat tippet, mindig elfelejtem, hogy az is van. 
Ja és mi DS tweetje vagy mi az ? Nem használom de megnézem már akkor.
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
amióta engem is letiltott DS, azóta nyugodt vagyok, mert ha ilyen perverzióm támadna, akkor sem tudom megnézni a twitter acc-át
Mármint megtudnám ha nagyon akarnám, de ennyire nem akarom 
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Yey! Mindezt perceken belül

"You are blocked from following @dsmart and viewing @dsmart's Tweets. Learn more"
Nem is él a fickó a twitteren

-
válasz
Malibutomi
üzenetére
congratz
Még jó amúgy hogy kritizálni tud, de elfogadni nem 
Én nem vagyok letiltva twitteren nála, mert csak a youtube streamje alatt fejtettem ki a véleményem ("DS: egyszerűen ha megálmodok egy játékot, én megvalósítom, én: A Line of Defense akkor az álmod volt?"), de nem reagált
Mondjuk ömlött is a komment 
#2641: természetesen nem feszt olvastam elsőnek

-
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Jézusom, mi ez a fos ?

Mondjuk nem tudom az ürge mit mondott mert nem érteni dájtsul de a videón látottak bőven elegendőek ahhoz, hogy a közelébe se menjek ennek az izének.
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
jah, régi már, de mások is ezt mondták a játékról, és ezt tapasztalták

-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Azóta amúgy a glassdoor-ra is kikerült még pár vélemény, de persze egészen biztosra nem lehet menni hogy valósak, mivel akár te vagy én is írhatunk oda (legalábbis amikor én írtam a saját cégünkről, akkor nem kért semmi hitelesítést)
Egyébként meg igen, van annyira tehetős hogy legyen már villája meg porsche-ja ha akart.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Jól néz ki. Ahogy nézem, ez ilyen COD-féle játék, ugye? Vagy van valami története is (mint mondjuk a KotOR-ak)? Engem puszta lövöldözés valahogy nem köt le sokáig.
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
én is most értem haza, már indul is

-
vaakuum
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Informatikai cölöb... hiszen most is megy róla a beszélgetés, benne van a köztudatban és a pletykában, mint sok érdemes társa...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Sürgősnek nem sürgős, csak addig 20-40 FPS-em van...
És pont az a baj, hogy ami jövőre jön az elvileg még nem a tuti, az majd az utána jövő lesz.
(#2538) Yllgrim: 5 GHz esélytelen. Ahhoz rendes AM3+ lap kéne.
Lényeg a lényeg, bármit is veszek, annak ki kell bírnia 4-5 évig minimum. És persze nyár előtt nemigen fogok tudni venni, ha rám nem szakad az OTP...
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én is vitáztam vele a CM690 III kapcsán (67.-ként a középkategória aljára tette, miközben ugye iszonyat légáramlatot lehet benne kelteni mert olyan rugalmasságú ventikombót lehet beletenni, amivel játszva ki lehet huzatolni a gépet, ráadásul megépíthető benne a jó "elől-alul szív, hátul-felül fúj" áramlat), de mivel sokan elismerik a méréseit, így gondoltam akkor én vagyok a hülye

Viszont elég nagy mennyiségű mérése van, ilyen szempontból ha másért nem, felsorolásért jó
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Hát Carmack hol jóban van velük, hol nem. Pár éve még nagyon ostorozta őket, máskor meg csak ők nyitottak felé igazán. Folyamatos oda-vissza adok-kapok volt közte meg az nv között. Meg azért Carmack szeret reklámdumákat mondani. Most pl nem véletlen van elszállva a GearVR-tól és a Minecrafttól
Akármekkora zseni amúgy, ugyanakkora r*banc is 
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Kellene nagyobb felbontásban. Viszont rifttel a végén a csillagromboló epic lehet

-
Yllgrim
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Penge cucc, bar en nem tolok Facebookot, meg ilyeneket
Holnap megmutatom kollegaknak, nagy SW fanok

Mindjart kesz a "vas" ha lesz meg idom akkor tolok is valamit

-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Jah... bár kétlem hogy elkezdenék ordibálni és sikítozni.
-
mrfire
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én csak beletekertem, de azt a részt pont láttam. Ilyen jöhet az SC-be is.

-
Tengo
aktív tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
First contact is kill. Hát itt már sírva nevettem.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
Bolygo felfedezes 11:40-tol

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Az lesz, de én esténként nem fogok ráérni...
Hétvégén viszont tolhatjuk, ha ráértek.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Adok egy tippet, vedd meg online a postai dijjat, kinyomtatod es azt mar nem fogjak elrontani

En mindent igy adok fel, nem is volt problemam.
Ha Ebay-paypalon veszed akkor meg olcsobb is az Ebay discount miatt

(#2122) Menthirist:
Fractalt szeretem, har hogy az ARC XL kicsi volt nekem 
Sata kabelt miert nem lehet splitterelni... 2 eszkozt egy portba

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Mint láthatod, a méltán híres/hírhedt angol humort is az élet szülte.

-
vaakuum
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Lehet nem találta a hajót, ezért vissza a feladónak?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mesterséges intelligencia topik
- Wuthering Waves
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mint a Lenovo-t Angliabol szepen elviszik Nemetorszagba, 3-4 het also hangon, koszi

Van eleg gondom igy is
Nem bírja az építő kritikát!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Drenadar