Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Louro

őstag

válasz nyunyu #4628 üzenetére

Igazán "minőségi" megoldás az lett volna, ha készül egy dictionary arra, hogy táblanév-oszlopnév-oracle táblanév-oracle oszlopnév :DDD

A szabványok jók és hasznosak, de azért néha nem árt frissíteni azokat.

@Szmeby: Szerintem a beszállítókat nem hibáztathatjuk, mert lehet elhangzottak ellenérvek. De a megrendelőnek/ügyfélnek mindig igaza van. Az se igaz, hogy minőségi cég nem végez kontár munkát. Van az a pénz.

Nálunk - pénzintézet - szintén az évek az alatt olyan igények születtek, hogy már csoda, hogy működik a rendszer. Mindig kértek valamit. Félig leszállították, mert gyorsan kellett valami. De a végét már nem rendelték meg, mert addig volt rá működő workflow. És az igények is olyanok .... . Régiek közül persze már szinte senki sincs. Szóval, ha kérdés merül fel, szép kutató munka.

• Szmeby

tag

válasz nyunyu #4628 üzenetére

És gondolom, a projektben résztvevő összes cég azt állítja magáról, hogy csak minőségi szoftvert adnak ki a kezükből, a szakmai kiválóság az elsődleges.

Szerintem amúgy nem szar a terv, csak a tervező bizonyára elfelejtette, hogy a munkája nem ér véget a Generate gomb megnyomásával. A többi résztvevő meg nem volt elég tökös visszadobni a félkész produktumot. Pénz van, idő nincs, nyilván a gányolás felé húz ezek után minden résztvevő szíve. Nem szar ez, hanem kihívásokkal tűzdelt. Azt meg minden fejlesztő szereti, sokan a cv-be is beírják, a kihívás fontos. :D

(Sosem értettem, miért nem illik megosztani a nyilvánvaló ostobaságokat elkövető (jogi) személyek / projektek nevét. Mások okulására és tájékoztatására, hogy "ide ne gyertek dolgozni, ha nem akartok inkompetens, egyeztetésre képtelen egyedekkel együtt dolgozni". Mindig csak a cukormáz látszik. Pedig hibázni jó dolog, de azt nem beismerni totális káoszba vezet. És kinek van kedve káoszban létezni? Habár biztos akad olyan is, de én nem tartozom közéjük.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés