- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
kezdosql #4101 üzenetére
Szerintem azért vagy bajban, mert nincs olyan, hogy "Az esemény".
Esemény lehet egy mérkőzés, egy átigazolás.
Tehát kell egy olyan tábla, hogy:
- mérkőzések
- átigazolásokMindegyiknek más a struktúrája, de mindegyikből ki lehet nyerni egy dátumot, egy esemény megnevezést, így össze tudsz rakni egy queue-t ami dátum szerint sorba rendezve mutatja a mérkőzéseket és eseményeket.
Ezt a sok csapat és sok személy dolgot meg nem értem vagy te nem érted a relációs adatbázis működését.
Egy mérkőzéshez max. 2 csapat tartozhat, 1 bíró, 1 tartalék bíró és 2 partjelző.
Viszont mivel a játékosok, bírók és partjelzők között bármilyen átfedés lehet, ezért a személyek táblába kellenek flagek, amikkel be lehet állítani, hogy az adott személy melyik halmazoknak a tagja.
Itt már írtam róla bővebben...ezt kell kiegészíteni pár dologgal, elég egyszerűnek néz ki nekem.
Sokkal egyszerűbb lenne az élet, ha feldobnád ide a táblákat, amik már készen vannak, és azok mentén raknád fel a kérdéseket, mert arra lehet gyorsan válaszolni, nincsen időm és kedvem az egészet megtervezni helyetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- OLED monitor topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest