Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Eljátszottam vele dummy adatokon és tényleg működött hárommal is, majd utána az éles lekérdezésben is amit nem értek, mert eddig éles táblákon "missing right parenthesis" hibát dobott, annak ellenére, hogy a forma biztosan (murphy nyilván, de ellenőriztem) jónak kellett legyen, mert egymás alá másoltam háromszor ugyanazt a blokkot, csak 3 különböző define által előírt paraméter változott.
Murphy törvénye, valamit nyilván benézhettem mégis, ez a megerősítés viszont átlendített, hogy működnie kellene, nincs limitáció (nem találtam róla semmit a neten, ezzel kezdtem a keresést). Köszi!
@nyunyu: Create table jogom nincs, csak lekérdezni (select) tudok. Próbáltam volna én is declare felé elindulni, kínomban már with-eltem elé egy táblát de persze egyik sem működött. Köszi a visszajelzést neked is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest