Hirdetés
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Eljátszottam vele dummy adatokon és tényleg működött hárommal is, majd utána az éles lekérdezésben is amit nem értek, mert eddig éles táblákon "missing right parenthesis" hibát dobott, annak ellenére, hogy a forma biztosan (murphy nyilván, de ellenőriztem) jónak kellett legyen, mert egymás alá másoltam háromszor ugyanazt a blokkot, csak 3 különböző define által előírt paraméter változott.
Murphy törvénye, valamit nyilván benézhettem mégis, ez a megerősítés viszont átlendített, hogy működnie kellene, nincs limitáció (nem találtam róla semmit a neten, ezzel kezdtem a keresést). Köszi!
@nyunyu: Create table jogom nincs, csak lekérdezni (select) tudok. Próbáltam volna én is declare felé elindulni, kínomban már with-eltem elé egy táblát de persze egyik sem működött. Köszi a visszajelzést neked is.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HBO Max
- ASUS routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 9. generációs Intel Core i9-9900K processzor - garanciával
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest