- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Okos Otthon kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
Ha az általad írt lekérdezés által visszaadott össz-elemszámot szeretném megtudni (a belső limit nélkül - hogy később tudjak vele számolni, a belső limit meddig nyújtózkodhat - szóval a belső Select-et ezért veszem ki, plusz ugye nem kell rendezni sem (Order By), és a végén lévő Limit sem kell)), akkor jelen tudásom szerint azt így kérdezném:
SELECT COUNT(*) AS result_count FROM(SELECT i.item_id FROM items AS iINNER JOIN items_categories AS c ON i.item_id=c.item_idWHEREc.category_id NOT IN (1,3,13,7,20) ANDi.item_id NOT IN (117,132,145,209,211)GROUP BY i.item_id) AS tVan esetleg ennek hatékonyabb, gyorsabb, jobb módja?
Ezt találtam még:
SELECT COUNT(DISTINCT item_id) AS result_count FROM(SELECT i.item_id FROM items AS iINNER JOIN items_categories AS c ON i.item_id=c.item_idWHEREc.category_id NOT IN (1,3,13,7,20) ANDi.item_id NOT IN (117,132,145,209,211)) AS tItt elvileg a Distinct kiváltja a Group By-t.
Viszont sajnos Count-hoz a phpMyAdmin nem ír lekérdezési időt, így nem tudom, melyik a gyorsabb. Vagy jobb.
Ebben kérnék tanácsot.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Milyen okostelefont vegyek?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Okos Otthon kezdőknek
- Suzuki topik
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- Asus XG-C100F SFP+ NIC és 3m SF 10G SFP+ DAC kábel - garanciális
- Gamer PC eladó Ryzen 7 5700X + RTX 5070 Prémium AORUS build,megkímélt, erős és esztétikus
- Acer Nitro 5 RTX 4060 Gaming notebook keveset használt szép állapotú
- HP Prodesk 600 G4 USDT I5 8GB ram 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest