Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
SELECT item_id, item_dateFROM itemsWHEREitem_id IN (select item_id from items_categories wherecategory_id not in (1,3,13,7,20) anditem_id not in (117,132,145,209,211))ORDER BY item_date DESC LIMIT 4(valami régi kódból maradt benne a neve, a feed_id az az item_id az index nevében)
Mivel itt azt mondja, hogy az items_categories táblán nem használ indexet (key = NULL), ezért arra gondoltam, akkor létre hozok egy covering indexet ide:
CREATE INDEX idx_category_id_item_id ON items_categories (category_id,item_id)A sebességen nem javított, de most már így néz ki az explain:
----------
SELECT i.item_id, i.item_dateFROM items as i INNER JOIN items_categories AS c ON i.item_id=c.item_idWHEREc.category_id NOT IN (1,3,13,7,20) ANDi.item_id NOT IN (117,132,145,209,211)GROUP BY i.item_id, i.item_dateORDER BY i.item_date DESC LIMIT 4Itt ha a
GROUP BY i.item_id, i.item_date
helyettGROUP BY i.item_id
van, akkor ennyi a változás:De időben semmit nem jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest