Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
martonx
üzenetére
amennyire követtem a dolgokat, normális clusterezési lehetőség csak a 9-es sorozatú pg-kben van, talán 9.3-tól. Azt nem tudom, rendes multimaster clustert lehet-e már építeni, egy master-sok slave cluster most már van.
A 8-as postgresekhez is volt külsős cluster szoftver, anno teszteltünk párat, nevetséges eredményt hozott. például ha session-id-t úgy akartál generálni, hogy volt benne random függvény is, akkor a cluster két darabján nem egyezett a két adat. now() függvény dettó. meg a tárolt procedúrákkal is baj volt.
"szerinted is"? én nem mondtam, hogy az oracle meg az mssql komolyan vehető adatbáziskezelő. az oracle tudását elismerem, de az árazása meg a ora.hu sales tevékenysége nálam több, mint kiütötte a biztosítékot.
a mysql-t nagyon régen teszteltem, lassú is volt, cserébe alap dolgokat sem tudott (ismétlem, a régi verzió), így nem foglalkoztam vele többet. meg amióta az ora felvásárolta, azóta a jövőjét elég ködösen látom.
nekem egy adatbáziskezelő van, ami komoly, a pg. minden hibája ellenére ezzel tudom legjobban megoldani a dolgaimat. (igen, van szubjektív rész is ebben a döntésben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Crimson Desert
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Revolut
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- HP ZBook 17 G3, 17,3" FHD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 4GB Nvidia, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ZBook 17 G3, 17,3" FHD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 4GB Nvidia, W11, Számla, 1 év garanc
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest