Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
Tettem egy próbát az ingyenes Apple Music-kal, hátha tudok kicsit faragni a költségeken és a "jobb" hangminőség is érdekelt. Nos, elég hamar megbukott a dolog...

1.) Az átköltözést a playlist-ekkel még meg is oldottam elég könnyen, pár magyar előadó zenéi azonban nem voltak fent, akiket kifejezetten szeretek hallgatni. Nem örültem, de ezen még túl is tudtam lépni.
2.) Az AM desktop alkalmazása valami botrányosan szar. Hiába túrtam 2 napig a netet, nem találtam megoldást arra, hogy a számok ugyanolyan hangerővel szóljanak a legjobb minőségben letöltve. A hangerőszintek ugráltak a minimum szinten is ordítótól a max szinten is halkig függetlenül, hogy mi volt bekapcsolva a beállításokban. Mivel legalább annyit használom így a Spotit, mint fülesen, ez már vállalhatatlan volt számomra és tovább már nem is volt kedvem tesztelni.
Szóval szvsz lehet szídni a Spotit meg minden, nem hibátlan ez a szolgáltatás sem, de az AM-től még mindig messze jobbnak érzem összességében...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- Metal topik
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest