Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
Tettem egy próbát az ingyenes Apple Music-kal, hátha tudok kicsit faragni a költségeken és a "jobb" hangminőség is érdekelt. Nos, elég hamar megbukott a dolog...

1.) Az átköltözést a playlist-ekkel még meg is oldottam elég könnyen, pár magyar előadó zenéi azonban nem voltak fent, akiket kifejezetten szeretek hallgatni. Nem örültem, de ezen még túl is tudtam lépni.
2.) Az AM desktop alkalmazása valami botrányosan szar. Hiába túrtam 2 napig a netet, nem találtam megoldást arra, hogy a számok ugyanolyan hangerővel szóljanak a legjobb minőségben letöltve. A hangerőszintek ugráltak a minimum szinten is ordítótól a max szinten is halkig függetlenül, hogy mi volt bekapcsolva a beállításokban. Mivel legalább annyit használom így a Spotit, mint fülesen, ez már vállalhatatlan volt számomra és tovább már nem is volt kedvem tesztelni.
Szóval szvsz lehet szídni a Spotit meg minden, nem hibátlan ez a szolgáltatás sem, de az AM-től még mindig messze jobbnak érzem összességében...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest