- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Imádlak Bulgária
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Én bevallom töredelmesen, nem igazán hallok különbséget egy jó minőségű (gyári) mp3 és flac között. Épp ezért, mert nincs tökéletes hallásom, nem is használok vérprofi cuccokat. Megelégszem egy jobb okostelefonnal, Spotify-jal és egy 10 ezer forint alatti (kategóriában minőséginek számító) headsettel. Annyira azért adok a dologra, hogy nem húszforintos telefonnal, ingyen hozzámvágott fülessel és rettenetesen rossz hallgatnivalóval kínzom a fülem. Az én értelmezésemben, számomra a fentiek minőséginek mondhatók, így elégedett is vagyok a zenelejátszásom valamennyi elemével, hozzávéve a fülemet is.
Ettől függetlenül simán elhiszem, hogy van, aki hall különbséget a legjobb módon előállított mp3 és a flac között.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest