Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Én bevallom töredelmesen, nem igazán hallok különbséget egy jó minőségű (gyári) mp3 és flac között. Épp ezért, mert nincs tökéletes hallásom, nem is használok vérprofi cuccokat. Megelégszem egy jobb okostelefonnal, Spotify-jal és egy 10 ezer forint alatti (kategóriában minőséginek számító) headsettel. Annyira azért adok a dologra, hogy nem húszforintos telefonnal, ingyen hozzámvágott fülessel és rettenetesen rossz hallgatnivalóval kínzom a fülem. Az én értelmezésemben, számomra a fentiek minőséginek mondhatók, így elégedett is vagyok a zenelejátszásom valamennyi elemével, hozzávéve a fülemet is.
Ettől függetlenül simán elhiszem, hogy van, aki hall különbséget a legjobb módon előállított mp3 és a flac között.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest