Hirdetés
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Én bevallom töredelmesen, nem igazán hallok különbséget egy jó minőségű (gyári) mp3 és flac között. Épp ezért, mert nincs tökéletes hallásom, nem is használok vérprofi cuccokat. Megelégszem egy jobb okostelefonnal, Spotify-jal és egy 10 ezer forint alatti (kategóriában minőséginek számító) headsettel. Annyira azért adok a dologra, hogy nem húszforintos telefonnal, ingyen hozzámvágott fülessel és rettenetesen rossz hallgatnivalóval kínzom a fülem. Az én értelmezésemben, számomra a fentiek minőséginek mondhatók, így elégedett is vagyok a zenelejátszásom valamennyi elemével, hozzávéve a fülemet is.
Ettől függetlenül simán elhiszem, hogy van, aki hall különbséget a legjobb módon előállított mp3 és a flac között.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Könyvajánló
- PayPal
- OLED TV topic
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest