Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
Hát nem tudom, nekem semmiféle olyan műfajból nem szokott bedobni zenét, amit nem hallgatok. Legnépszerűbb top5 stílus is stimmelt. Nagy ritkán bedob egy-egy hulladék gengszterreppet, aminek az "előadóját" pechemre pont úgy hívják, mint egy általam kedvelt rendes zenészt, de ennyi. Ettől nem lesz a legnépszerűbb mixeim között rap válogatás vagy bármi, amit nem hallgatok.
Ez inkább maguknak a zenéknek a rossz címkézése miatt lehet, nem? Minden hasonlóra ráhúzzák, hogy az trance (is). Azt azért nem hiszem, hogy klasszikust, vagy mondjuk death metalt hallgatsz és ahelyett kapsz trance számokat. Szerintem ezen nem nagyon lehet változtatni. Esetleg hallgass sok olyan előadót, akár a háttérben, lenémítva, akikről biztos tudod, hogy nem keverhető a trance műfajhoz a zenéjük.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest