- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
Hát nem tudom, nekem semmiféle olyan műfajból nem szokott bedobni zenét, amit nem hallgatok. Legnépszerűbb top5 stílus is stimmelt. Nagy ritkán bedob egy-egy hulladék gengszterreppet, aminek az "előadóját" pechemre pont úgy hívják, mint egy általam kedvelt rendes zenészt, de ennyi. Ettől nem lesz a legnépszerűbb mixeim között rap válogatás vagy bármi, amit nem hallgatok.
Ez inkább maguknak a zenéknek a rossz címkézése miatt lehet, nem? Minden hasonlóra ráhúzzák, hogy az trance (is). Azt azért nem hiszem, hogy klasszikust, vagy mondjuk death metalt hallgatsz és ahelyett kapsz trance számokat. Szerintem ezen nem nagyon lehet változtatni. Esetleg hallgass sok olyan előadót, akár a háttérben, lenémítva, akikről biztos tudod, hogy nem keverhető a trance műfajhoz a zenéjük.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest