- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
udv!
Valaki tudna nekem egy kics felvilágositást, hogy hogy lehet kiigazodni ezen a spotifyon?
A regisztráciokor kérte , hogy jelölje meg azokat a számokat mamik tetszenek rá is nyomkodtam azokra amik tetszenek.
De még is azután hogy tudom azt elérni, hogy csak azokat a zenéket játsza le amiket bejelöltem? Mert most ha elinditom akkor egy se az amit én akarok.
Meg ha android auton inditom akkor nincs lehetőségem menükbe kotorászni akkor mi alappján választ zenéket?Egy átláthatatan katyvasz számomra az egész kezelöfelület is az meg, hogy mi alapján játszik le számokat meg pláne.
Nincs szükségem , hogy le legyenek töltve a számok és az sem érdekel, hogy vannak reklámok és nem tudom áttugrani a számokat, tehát a free verzio megfelel számomra, de akkor legalább azokat a zenéket játszaná le amiket én választok ki ,ne olyat amiről azt sem tudom , hogy mi és mégcsak nem is az a stilus.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Marathon (2025)
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- Projektor topic
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest