Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Met: Metallica: M72 World Tour
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
udv!
Valaki tudna nekem egy kics felvilágositást, hogy hogy lehet kiigazodni ezen a spotifyon?
A regisztráciokor kérte , hogy jelölje meg azokat a számokat mamik tetszenek rá is nyomkodtam azokra amik tetszenek.
De még is azután hogy tudom azt elérni, hogy csak azokat a zenéket játsza le amiket bejelöltem? Mert most ha elinditom akkor egy se az amit én akarok.
Meg ha android auton inditom akkor nincs lehetőségem menükbe kotorászni akkor mi alappján választ zenéket?Egy átláthatatan katyvasz számomra az egész kezelöfelület is az meg, hogy mi alapján játszik le számokat meg pláne.
Nincs szükségem , hogy le legyenek töltve a számok és az sem érdekel, hogy vannak reklámok és nem tudom áttugrani a számokat, tehát a free verzio megfelel számomra, de akkor legalább azokat a zenéket játszaná le amiket én választok ki ,ne olyat amiről azt sem tudom , hogy mi és mégcsak nem is az a stilus.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple Watch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós kamerák
- Villanyszerelés
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest