- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MADcat #29131 üzenetére
Na meg a mesterséges intelligencia is benne van már a játékban, ki tudja mióta. Hallgattam egy YT felvételt még jópár hónapja, az illető szerint nem azért kell félni a mesterséges intelligenciától, mert majd egyszer átveszi az emberek felett az uralmat, hanem azért, mert úgy fog manipulálni, hogy észre sem veszed.
-
válasz
Stylewars_kp #29053 üzenetére
Aldiba még szokott lenni vödrös akció.
-
válasz
Beni2360 #29046 üzenetére
Hát, ha még össze is szednék. Szemtanúja voltam Cegléden, hogy egy népművészeti cserépedény a dándog méretű kutyáját elkezdte szaratni az egyik forgalmas út járdájának közepén. A kutya akkora kábelt fektetett, hogy egy 100 kilós ember is megirigyelte volna. Szerinted összeszedte? Én remélem, mert autóból láttam.
Nagyon sok szemetet látok mindenhol az úton, útszélen eldobálva ezek jellemzően mind műanyag tasakok, zacskók. Főleg a települések közötti utak katasztrófálisak, a sofőrök és a parasztok oda dobálnak, hordanak ki mindent. Nehogymáraszemétdíjatisénfizessem címszóra. A kezük száradjon le! Lehet itt vergödni, hogy fú mekkora pocsékolás 10 forinttal többet fizettem a banánért, mert vászontáskába kértem, nem érdekelnek az ilyen üres okoskodások.
Én nem akarok térdig gázolni a műanyagban. Nekem úgy szép a természet, ha egy fa nem zacskókkal van kidekorálva, hanem zöld levelekkel. Pont.
-
-
válasz
MADcat #29019 üzenetére
Nem tudom, hogy mi mekkora teher, ennek nem olvastam utána, mindenesetre annyit látok, hogy lépten-nyomon fel lehet bukni a járdán az eldobált zacskókban. Engem ez a része zavar a legjobban. A legjobb hulladék az a hulladék, ami nem is keletkezik, ebből kiindulva pedig tényleg az lenne a legjobb, amit írtál, hogy kézbe kiviszem a banánt a boltból.
-
válasz
fogselyem #29016 üzenetére
Vettem netről vászontáskákat, abba tudtam venni a zöldféléket, gyümölcsöket, péksüteményeket. Mosógépben kimosom 30 fokon a többi ruhával együtt.
Ha úgy viszem oda a banánt az Aldiban a kasszához, egy szót sem szólnak érte, lemérik abban a cuccot én meg kifizetem és elhozom. -
válasz
MADcat #28959 üzenetére
Amúgy “épeszű” torrent használót piszkáltak valaha?
Szerintem nem. Bár, ha belegondolok... az üres DVD-k árába régen bele volt építve a szerzői jogdíj, az is egy agyf*sz volt. Miből gondolták, hogy én azért fogok megvenni egy DVD-t, hogy a Bódi Guszti összest kiírjam rá?
-
Sziasztok,
Van ötletetek, hogy hol tudnék mp3 zenéket teljesen legális módon megvenni? Van erre valami online áruház most? Annak idején a Google Playen vettem a zenét (vagy 7 éve), de azóta azt átnevezték YouTube Musicnak és csak kb. hallgatni tudok rajta zenét, semmi mást. Nekem mp3-ban kellene, amivel azt tudok csinálni, amit akarok.
Virágbolti megoldások nem érdekelnek. -
Hali,
Alkoholmentes sörből tudtok valami olcsó, de jó minőségű típust? Ízesítetlent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külpolitika
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,Makulátlan!
- Steam Deck LCD 64Gb + 256Gb SD kártya és Dock monitorhoz
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest