- TOTP generátor PHP-ra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Nálunk most éppen egy olyan paprikával töltött olajbogyó konzerv került az asztalra, amin csak görög felirat van. Na, itt gyanús lett a dolog, mert 2019-ben voltunk utoljára Görögországban, szóval az olajbogyó minimum 5 éves, a fogyaszthatósága már régen lejárt.
Ehhez képest semmi baja, sőt nagyon finom
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
st6969
őstag
Sziasztok!
Van esetleg olyan fórumtárs, aki gyakran (mondjuk heti 1x) jár Párkányban vagy Komáromban? Szeretnék egy kis segítséget kérni tőle, keressen már meg privátban. Előre is köszönöm -
iatti
aktív tag
válasz Juhaszatti #35695 üzenetére
tejföl, túrórudi, tej, 2-3 hét múlva sincs semmi baja. tele van b.szva tartósítószerrel minden.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz qqcqqc #35694 üzenetére
ha mindezt megeszi ma, akkor ajánlom ezt, szintén spórolós bestbuy
[TENTO Ellegance Pink Decor (8 db)] 720 ft"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
soldi3r
veterán
válasz fogselyem #35688 üzenetére
Most vegkepp nem ertem a pacso elleni felszolalast. Ebben talan a tartosito lehet a legegeszsegesebb.
SPAR Enjoy pita gyros:
PITA 31% [BÚZALISZT, ivóvíz, élesztő, étkezési só, cukor], DRESSZING 21% [MAJONÉZ (repceolaj, ivóvíz, borecet, cukor, MUSTÁR (ivóvíz, MUSTÁRMAG, ételecet, cukor, étkezési só, fűszerek), módosított burgonyakeményítő, TOJÁSSÁRGÁJA, sűrítőanyagok: guargumi, xantángumi; étkezési só, aroma, színezék: karotinok; savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-acetát, citromsav; tartósítószer: kálium-szorbát, fűszerek, fűszerkivonatok), fűszerkeverék, cukor, étkezési só], CSIRKE GYROS HÚS 20% [csirkehús 90%, SZÓJAFEHÉRJE, kukoricaliszt, dextróz, étkezési só, módosított keményítő, burgonyakeményítő, sűrítőanyagok: cellulóz; stabilizátorok: nátrium-citrátok, nátrium-acetát, difoszfátok, trifoszfátok, polifoszfátok; FŰSZERKEVERÉK (ZELLERT tartalmaz), ízfokozó: nátrium-glutamát; savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-karbonátok; fűszerkivonatok], Csemegeuborka 15% [uborka, ivóvíz, ételecet, cukor, étkezési só, fűszerkivonatok], Káposzta 13%,E30 (oo=[][]=oo)
-
iatti
aktív tag
válasz freelancer68 #35685 üzenetére
így van hajrá fiúk, mindent bele hangszórónak meg egy ilyen lenne jó
-
-
iatti
aktív tag
és ki tudja melyik kolbászt hívták fradi kolbásznak, és miért?
-
Postas99
senior tag
válasz erdey_a #35677 üzenetére
Az ugye megvan, hogy a boltban kapható előrecsomagolt szeletelt sonka sem 1 darabból van hanem legalább 2 de inkább 3 darabból (3 különböző állat -sertés- húsa)? De ha elolvasod a hátoldalán az összetevőket akkor sem látod benne a "kötőanyag nevét"?
[De ne a feltöltő nevét nézd kérlek] -
-
fogselyem
senior tag
-
erdey_a
addikt
válasz Postas99 #35675 üzenetére
Összetevők
Ivóvíz, 25% sertésmáj, Sertészsír, Sertésbőrke, Vöröshagyma, Búzaliszt, 1, 5% sertéshús, Borsóliszt, Pácsó keverék (étkezési só, tartósítószer: E250), Sertésfehérje, Sertésfehérje-kivonat, Sűrítőanyag: karragén, Cukor, Ízesitő készítmény (fűszekivonatok, étkezési só, glükózszirup), Színezék: kárminokmelyik tétel alá rejtik el?
hint: a pácsó az ugye pác-só. inaskoromban cs-vel pácsónak olvasva némi zavart okozott, hogy mi lehet ezVérboci
-
W.Wilson
aktív tag
válasz Postas99 #35675 üzenetére
Tekintve, hogy Magyarországon 70-szer annyi sertés és 25-ször annyi szarvasmarha van, mint ló, ráadásul a lovak legnagyobb részét nem étkezési céllal tartják, én hoaxnak kezelném ezt az információt.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
Postas99
senior tag
válasz fradi81 #35674 üzenetére
Az van a glóbusz májkrém konzervben is, és van benne LÓPATA is.
Sok évvel ezelőtt az oroszok meg akarták venni a Globusz-t és egy ismerősöm anyja volt a recept forditó magyarról oroszra. Ő volt az aki az oroszoknak fordította az eredeti recepteket. Tehát nem urban legend. -
fradi81
veterán
Lehet itt százalékokat írni, de az összes virsli szemét nyesedék csőr toll
moto g72, Ninebot d28e
-
Juhaszatti
addikt
válasz freelancer68 #35672 üzenetére
A Lidl Bécsi juhbélben, amire kérdés vonatkozott. Ez a Lidl sertésrudacska egy másik termék. De jó eséllyel erre is igaz lehet, köszi.
-
freelancer68
tag
válasz Juhaszatti #35671 üzenetére
Kommentek között ott a válasz
-
iatti
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #35667 üzenetére
winkler sörbemutatóit szoktam nézni. mostanában tiltólistán van, már nagyon árad a folyó nála
-
iatti
aktív tag
válasz sherlock82 #35666 üzenetére
bocs, j.bravo-nak szántam az elöbb.
-
iatti
aktív tag
válasz sherlock82 #35661 üzenetére
emészthető műbélnek hívják ezeket. hogy aztán miből van?
-
rushty
őstag
-
j.bravo
addikt
válasz Juhaszatti #35656 üzenetére
Ha nem felejtem el, majd megmérem tolómérővel emlékeim szerint ha vastagabb is 26 milliméternél, tuti nem sokkal.
Mindemellett persze simán lehet sok a MSM.iatti #35659: ezt esszük a legtöbbször évközben, kedveljük, elégedettek vagyunk vele csak valamiért a bécsi még jobban bejön. Nem sokkal drágább az se, mondjuk.
Szakmabeli szemmel a műjuhbél mennyire gáz? Miből van valójában?[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
sherlock82
senior tag
Én kométa virslit szeretem nekem bevált.
Kérdés.
Te milyen lefolyó tisztítót használtok ?Eddig a dm márkát használtam az egyébként nem rossz ?
Nektek mi a tapasztalat?Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
válasz fogselyem #35622 üzenetére
Én pl. ebbe a receptbe szoktam kimérni 1 gramm élesztőt. Sok sikert rendes konyhai mérleggel.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
iatti
aktív tag
válasz freelancer68 #35653 üzenetére
én múltkor beleszaladtam valami brutál füstaromásba. kétszer forraltam meg, közben vizet cseréltem, de még úgy is visszabeszélt. végül toltam rá egy kis szódabikarbónát
-
Juhaszatti
addikt
válasz Postas99 #35654 üzenetére
Elvileg 3 dolgot ír elő az élelmiszerkönyv, hogy valamit virslinek lehessen nevezni.
- Minimum 51% hústartalom
- Max 10% mechanikusan lefejtett húst tartalmaz
- Minimum 26mm átmérőjűMivel az össz hústartalma bőven megvan, és szerintem az átmérővel sincs gond, vagy túl sok a mechanikusan lefejtett hús, vagy nem is akarták virslinek nevezni.
-
bul07
nagyúr
Igazi spórolás mikkor ingyen kapunk kenyeret
Édesapám ismerőse hozta a szomszédságából
Ilyen finom kenyeret ebben az évben még nem ettem
És még langyos most is
Az árat nem kérdeztük de biztos sokkal olcsóbb mint nálunk, és ha megnézitek a adatokat a liszt magyarból származik( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Postas99
senior tag
válasz freelancer68 #35653 üzenetére
Mi az oka annak, hogy hiányzik a "virsli" szó belőle?
Úgy emlékszem, hogy valami élelmiszerkönyvi előírás rá. Nem a terméket akarom kritizálni, mert jó és az ára is most jó. -
PuffyDog
aktív tag
Köszönöm a tippeket.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
veterán
-
Digitalpimp
senior tag
válasz PuffyDog #35645 üzenetére
Weisbauer, szerintem finom.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
PuffyDog
aktív tag
Virsli.
Ki milyet ajánl?=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Beni2360
félisten
Már megint a minden lében két kanál.
A sütéshez vettem 2,78$ fizettem érte.
Minden nap 2x használom hisz a pultos kovász etetése néha 0.5g,+1g+1,5g keveréke.
További receptek is érdekel nek? Ahol 1g élesztő majd 6g élesztő, vagy 2g porékesztő. A digitális mérlegem csak egy tizedes és messze nem olyan pontos.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bobalazs
nagyúr
MINDEN MŰANYAG! Az egész világ?!
Mondjátok meg hol lehet venni másfél, két literes üveg üveget?!
Interspar erre nem volt alkalmas! -
tisn
addikt
válasz Mr.Csizmás #35629 üzenetére
nekem az izuletvedo por adagolasahoz kellene. (3 fele por komponens) most nincs ilyen merlegem, 20x adagokat merek ki, aztan kiskanallal szemmertekre zabalom.
-
bul07
nagyúr
Hobbihoz mondjuk
Ha pl szeret légpuskával lövöldözni akkor van aki századra pontosan leméri a lövedékeket, csak úgy lehet belőni rendesen egy puskát
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
fogselyem
senior tag
válasz Beni2360 #35621 üzenetére
Az ilyen képek láttán felmerül bennem a kérdés, hogy minek kell egy háztartásba olyan pontos mérleg ami a gramm tized részét is méri.
Ha nem vagyok indiszkrét mivel egészíted ki a nyudíjad?Az aranynál olcsóbban adják a papírt, szóval még jól is jártál.
Marosán György mai napig érvényes szavai jutnak eszembe a hőzöngés olvasásakor, a szókimondó politikus ezekkel a dörgedelmes szavakkal illette a hőzöngőket: "Nem a zsemle kicsi, elvtársak, hanem a pofátok nagy.".
Amúgy meg tényleg pofátlanul legrammolták azt a szaloncukrot.
Végül is évente csak egyszer van karácsony a balek kokain árban is megveszi a szaloncukrot.Vettél volna egy tábla csokit, törted volna kockákra, csomagoltad volna be a múlt évi szaloncukorpapírba, olcsóbban megúsztad volna.
[ Szerkesztve ]
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Beni2360
félisten
Na csináltam képeket, hát igen csak drága csomagolás.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #35616 üzenetére
nalunk ilyenek nem voltak egy sportszeletes, egy milka valami meg egy stuhrmer valogatas ugrott be.
peter, szerintem csak januar kozepetol inditsuk a bulit
-
raziel01
veterán
válasz Soulfly842 #35612 üzenetére
Stühmer finom bár szerintem még annyira így se olcsó a 6000 ezres kilós árral.
Beni2360: Lidl-ös zselés is rossz volt most, étcsokis. Ha jól rémlik Penny tejcsokis volt, jobb is volt.
-
Peterhappy
őstag
@Soulfly: hehe, mokas, jol nez ki
Nalunk olyan mar nem volt, de ahogy nezem, nem is ottagu csaladra optimalizaltGumicukros jott haza a Gyerkocok kedveert, ketfele Sparos (Lisse gyartotta kokusz es aszalt barackos), es kivetelesen magamra is gondolva, egy etcsokis Vadasz es egy etcsokis Stuhmer. Mind kivalo valasztas volt
Es Lambertz puszedlik, amiket szinten gombokert adtak, volt kb 160huf(?). -
-
fradi81
veterán
válasz Soulfly842 #35612 üzenetére
Na és a papíron kívül maga a szaloncukor milyen volt?
moto g72, Ninebot d28e
-
Beni2360
félisten
Hát én az Aldis kimért Szamos szaloncukorban csalódtam. Biztos a csomagolás sérült vagy nem tudom de borzasztó volt a csomagolása meg a fehér papír olyan vastag nehéz volt, hogy az nyomot sokat a mérlegen.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Soulfly842
addikt
válasz Peterhappy #35610 üzenetére
Az hagyján, hogy a szaloncukrokat. 510g Stühmer 2800
[link] -
tisn
addikt
válasz Peterhappy #35610 üzenetére
neeeee
-
Peterhappy
őstag
Sparban mar szorjak kifele a szaloncukrokat!
-kb. 70% -
amadeus11
senior tag
Na, mik vannak leárazva tekkóban? Volt már valaki? 😁
[ Szerkesztve ]
There is a star
-
Beni2360
félisten
A napokban említett kimért pogácsákhoz képest ez még fele árban sincs és holnap is ehető ha marad. Mindenkinek boldog békés karácsonyt.
[ Szerkesztve ]
-
-
iatti
aktív tag
válasz DrBubo77 #35597 üzenetére
lassan annak is eljön az ideje. a héten voltam áruval nálunk a Bakonyban, kaszálják rendesen az erdőket. nem számít hogy sár van, dagonyázzák a gépek. egyre foghíjasabb a bakonyi rengeteg. és ez világszinten így mehet. nálam meg virágzik a rózsabokor. itt a mérsékelt éghajlati övezetben még elviselhetőek a kilengések, de mi lehet már nyáron dél-európában, afrikában. jön az armageddon
-
fogselyem
senior tag
válasz Mr.Csizmás #35599 üzenetére
Na majd heccelem a piacon a zöldséges, hogy "a banán magyar?"!
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest