- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
33500 - 33401
44486 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-12-16 16:25 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackki
őstag
-
bul07
nagyúr
Ha már Tesco
Néztétek már ma az appjukat. Nálam eltűntek a pontjaim.(Nem nem érte el a 800pontot hogy kuponra váltsák, meg nem is kerek volt hogy nulla maradjon)
Meg olyan kicsi apróságot csináltak hogy 800pontonként lehet kuponra váltani. -
hodostamas
addikt
-
Ickenham
csendes tag
Eleve ott van a TESCO -nál, már mielőtt ráböknél
lehet, hogy WOLT+ esetén nincs, ott akármilyen abszurd több kedvezmény kiesik -
hodostamas
addikt
-
Ickenham
csendes tag
Spórolás:
A Wolt alkalmazásban 3.000 Ft kedvezmény TESCO -s rendelésből.
(3.000 Ft -ig így gyakorlatilag marad a szállítási díj + rendszerhasználat(?))itt nincs készpénzes utánvét lehetőség, se SZÉP kártya
-
Meridius11
aktív tag
Ha az ember túllép a klisés magyaros ételek börtönén elég jól el lehet lenni "nemzetközi" spórolós ételekkel, és még a koszorúere se durran szét 50 évesen. Csicseriborsó ezerféleképpen elkészíthető (hummuszként vagy. curryvel pl) meg még csomó más hüvelyes, szezonális filléres zöldségekből (cukkini, sütőtök) isteni krémleveseket, tésztaszószokat lehet csinálni, nálunk gyakran van pirított rizs amit szó szerint maradékokból össze lehet dobni.
-
tisn
veterán
ez igy realis. (600ft/adag)
helyi prima etkezdeben egy adag rakott krumpli 1600ft.
multkor valami rakott batatas csirke volt, es a tepsit, ami eddig 8 szeletre volt vagva, 12-re osztottak. (az is 1600ft) remelem csak draga a batata azert.szerk: ez sporolos kajaar. 2 eve meg 600ft volt a burek, most 900ft volt, de megszunt, mar csak egyetlen helyen van szegeden, ott 1300ft. (35dkg) ezt szoktam enni neha ha nincs kedvem fozni es sporolni akarok.
-
mephi666
nagyúr
persze, nehéz ehhez bármi egyebet írni politizálás nélkül... az a baj, hogy nagyon sokan nem akarnak egy picit se a dolgok mögé gondolni, hogy "mi miért lehet???" ...pl miért van az, hogy az egyik legkommerszebb zöldség annyiba kerül, mint a hús? az a zöldség, amiből 20-30 éve 2hetente volt menzán főzelék, mert költséghatékonynak kell lenni?
-
Ringman
félisten
-
mephi666
nagyúr
persze, bele lehetne számolni még az elektromos áramot sütésnél, a mosogatógépbe való tablettát is (habár más csetressel együtt mosogatja el az ember) meg a munkaidőt, de pont ez a lényeg, hogy spórolásképp magának próbál főzni gazdaságosan az ember
hirtelen átgondolva laktatóbb főételnek a spagettit gondolnám, házi tésztával... de ebben ott van pl fél kg darált hús, paradicsom, sajt és ugrik az ár egy nagyot...az én agyam ott dobta le a szíjat, amikor pár hónapja tökfőzeléket akartam és megláttam a főzőtökön az 1200ft/kg árcédulát
nebazz, hogy ennyiért már lapockát kap az ember és olcsóbb a pörkölt, mint a köretnek szánt főzelék (vettem inkább cukkinit valami 400-500ft/kg áron és abból is tökéletes a tökfőzelék) -
Ra3
őstag
-
mephi666
nagyúr
kb 10 éve céges napon főztek mindenféle pörköltöt, belekóstoltam a muflonba, amit elég olaszosan készítettek... a szaftja olyan volt, amit spagettihez tudtam volna elképzelni
elsőre furcsa volt, de működött a koncepció és nem volt rossz... kb így képzelem a pacalt is, bolognai-raguszerű szafttal...azon gondolkozok már egy ideje, hogy igazából mi tekinthető spórolós kajának? úgy elment mindennek az ára, hogy pl egy "olcsó" paprikás krumpli se olcsó már... (már ha rendes kolbászt tesz bele az ember) ...mai napra rakott krumplin gondolkozok, amibe belemegy egy nagyobb tejföl (kb 850ft) fele, 6db tojás (10db=kb 600ft), kiló krumpli (300-400ft), 1 kis szál szárazkolbász (kb 1000ft/pár), virsli/krinolin (magas hústartalmú, 500ft) ...ez így kapásból 2000-2500ft
oké, hogy lesz annyi, hogy 2-2 ebéd asszonynak és nekem, úgy pedig 500-600ft/adag... (fiunk iskolában ebédel és amúgy se szereti) -
Degeczi
nagyúr
-
Stylewars_kp
őstag
-
fogselyem
senior tag
-
rgranc
aktív tag
Pár éve kiküldetésben voltam Rómában (is) pár hetet, és egyik nap bementem kis trattoriába ebédelni, külváros, világvége, csak olaszok járnak be, angol nyelvű étlap se volt, gondoltam, biztos autentikus. Az étlapon böngészve a "marha" szót felismertem az egyik ételnél, olcsó is volt, ráböktem, hogy azt kérem. Mint kiderült később, ilyen paradicsomos pacal volt, hát... Utána magyarázgattam a pincérnek, hogy nem a bendővel magával van gondom, mi is esszük Magyarországon, szeretem is, csak mi nagyon máshogy ízesítjük...

-
mephi666
nagyúr
pont reggel mondtam asszonynak, ahogy végigvittem a Klapka utcán, hogy "ezt a macskaköves sz*rt se fogják soha megcsinálni" ...16 éve is már rossz volt, de most kb 5km/h-val kell szlalomozni és úgy is olyan érzése van az embernek, hogy ledobja az út

na, de hogy spóroljunk is: hétvégére pacalt találtam ki, tegnap reggel a spar-ban vettem 2kg fagyasztottat és nagy meglepődésemre olaszországból importálták
kb 2ezer volt kilója, ami nem rossz... utána néztem meg jobban és nem tudtam, hogy kint a pacalnak ilyen kultusza van... azonnal egy recept, ami felkeltette a figyelmem: toszkán pacal, megnyomva (vöröshagyma mellett) sok paradicsommal, sárgarépával, zellerrel, fokhagymával... fűszernek rozmaring, babérlevél, bazsalikom, fehérbor, parmezán, bors... érdekes lehet 
#33481: most gondolj bele... kecskeméten dolgozok, v.a. alatt levő dunaújvárosi székhelyű cégnél
az acélmű kiherélésével eléggé meg lett lőve a város -
Zeki
nagyúr
Tudom. Naponta ingázok. Tömegközlekedéssel. Ezért nem szokott meghatni a pestiek siránkozása, hogy ő nem tud odaérni reggel 7-re/fél 8-ra. Aztán mikor mondom neki, hogy keljen ő is hajnali fél 5-kor , mert én Kecskemétröl ideérek 7-re tömegközlekedéssel, akkor nem sírnak tovább.
-
PainKiller13
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Zeki
nagyúr
-
fogselyem
senior tag
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Nekem is ez a bajom a hülye Kecskeméttel.
Messze a látnivalóktól, messze a tavaktól, messze a hegyektől, messze bármelyik határtól, hogy külföldön vásárolj, tankolj, messze bármilyen normális szórakozó helytől, messze bármilyen családi programlehetőségtől, messze bármilyen normális munkahelytől.
Brutál sokan ingáznak Pestre dolgozni.
Itt csak a csodás 3 műszakos gépsorok várnak. -
Dronte
aktív tag
Köszi a tippet!
-
Lackki
őstag
-
sepsi0
őstag
Lidlhote, honnan tudod hova szállít a Vimpex? Oszt szürke helyekről (Ázsia C) minek vásárolsz?
Értem, 24db tej 24*40=960ft meg a Nutellán majd 800ft... Nekem 100km oda vissza, igaz csak 1.5 nem 2,4, de így is min 7l benzin 7*600= 4200ft, na ez nekem BB.
Mennyé igyál egy dzsindzsersotot a lidibe...
Te kezdted...
Amúgy meg ha ilyen nagy felháborodást keltek, akkor befejezem. Mindenki ott költi el a pénzét, ahol akarja....
-
Soulfly842
addikt
-
bul07
nagyúr
És ki fog annak örülni hogy fél oldalakon keresztül lehetne sorolni hogy Romániába ép most mi jó áras, meg mi hogy
Itt fórumozóknak jó ha 5-10%-át érintené
Talán a Szlovák akciók másabbak mert még Budapestről is megéri átruccanni, így lehet akár fórumozók 10-20% akit érinteneMeg...., jó ezt a részt hagyjuk
-
raziel01
veterán
Csütörtöktől Lidl: (10.03)

Szalámi finom, szoktunk venni. Üdítő is jó, 50%-os. Jalapenos csiga nagy kedvenc.
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
-
INGJOKE
veterán
-
raziel01
veterán
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
-
Stylewars_kp
őstag
-
Timeola
aktív tag
-
mephi666
nagyúr
-
Timeola
aktív tag
Vinteden ingyenes a szállítás ma!
-
fateless
veterán
Pl a cherry volt ilyen bolt az osztrákoknál, amit nagyon szerettünk. Sajnos a covid kinyírta a láncot, talán 23-ban zárt be a határ melletti.
Szavatossági időhatár - akár utáni - problémás termékeket adtak fillérekért. Csak egy példa: 10db-os mini Ritter (4 kocka a 16 helyett) csomag 0,5EUR és hasonlók. Párszor voltunk kint, de mindig vastagon bevásároltunk.
-
rushty
őstag
-
Lackki
őstag
Van kocsim, es pandorf se mozgat. Boldogasszonyba szoktunk neha nagybevasarlast tartani tobben.
-
mephi666
nagyúr
-
Donki Hóte
veterán
-
bul07
nagyúr
Jó de simán lehet mások vasalásaiból ötletet meríteni
Sőt lehetnek olyan üzletek amiről nincs is tudomása mindenkinek, mert át lehet böngészni a térképet hogy milyen üzlet van az adott körzeten belül de lehet jobb ha más beírja itt jó áron van a xyzÉn simán követnék egy ilyen Román fórumrészt (nekem az van közel, szó szerint közel mert határ kb 1km légvonalba, szilveszterkor lehet követni a Román fellőtt tűzijátékot, vagyis már nem tudom mert erőt telepítettek a kertünk végébe és takar, de gyerekoromba a lövöldözést is halottam odaátról)
-
Lackki
őstag
-
mephi666
nagyúr
...ja, csak nekünk itt kecskeméten mi az opció? ...lemenni a szerbekhez okádék kukoricás amstelért?
olaszoktól a nyáron amúgy bevásároltunk jól pár dologból... vicces, hogy amíg nálunk minden egyre kisebb, náluk megy a kilós tészta, 0.6/0.75/1.0 literes sör, literes grappa
-
Lackki
őstag
-
bul07
nagyúr
Amúgy van már itt a PH-n külön vásárlós fórumrészek
Mondjuk
-Szlovákia vásárlás bármi ami olcsóbb
-Románia vásárlás bármi ami olcsóbb
És így tovább ahova érdemes átmenni, és bármit akár élelmiszert, műszaki cikket, csempét, autóalkatrészt megvenni, bármit, és megbeszélni hogy azt is érdemes
Tuti lenne rá igény -
Lackki
őstag
-
8
őstag
Ma 198Ft-ért vettem tejet a párkányi lidlben, még holnapig lehet próbálkozni
24db-ot négy adagban engedte lehúzni az önkiszolgáló kasszánál
illetve hétfőtől 2730Ft a kilós Nutella
-
kóóó
aktív tag
-
Beni2360
félisten
Ezt az eljárást rendszeresen csinálják. Kint van az akciós vitrinbe és rendes áron nem igazán fogy. Ugyan ezt csinálták a füstölt pásztor sajttal. A kin volt rendes áron és az akciós piros címkével a rendes áron volt kint. Volt egy csomag a sima mellett ott már hűlt helye volt, de az akciós vitrinbe tele volt és nem vitték. Már többszőr szoltam nekik, már ha aragszanak rám. Gyümölcs joghurt 115-röl 89 ft-re és az akciós vitrinbe 115 Ft piros címkével. Mi ez ha nem csalás. Akciós szeletelt sajt három kivitelben egy akció de nincs kirakva üres a helye és a mellette levő amin egy eltérő gyümölcs van veszik le és máris a drágébbat viszik. Hétfő fél 9 kérdem, hol a ma kezdödő akciós sajt mutogat össze vissza de nincs kint, ez is annyiba kerül mutatja de a kilós ára majd duplája. Folytathatnám.....

-
Degeczi
nagyúr
Oszt' az miért lenne jó nekik, ha nem viszik a terméket?
Tévedésből nem rakták ki az akciós címkét, na bumm... Az rosszabb, ha fordítva van, a vége után is kinnmarad az akciós címke (bár persze az árkülönbözet olyankor is visszajár, de figyelned kell és reklamálni. Így viszont kevesebbet fizet a vevő, nagy csalás) -
fogselyem
senior tag
-
Lackki
őstag
-
pohár
félisten
-
Beni2360
félisten
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Lackki
őstag
-
bul07
nagyúr
Nem kell ahhoz ázsiai boltba menni
Helyi kisbolt is mindent elkövet, lejárt szavatosságú tejtermékeket sok nappal lejárat után is árulják.
Most legújabb az volt hogy lemosták a szavatossági időt hogy még azt se lehessen tudni mikkor járt le.Zöldségek addig vannak a polcon míg le nem folynak vagy már penészedni nem kezdenek, aki olyan annak hoznak a raktárból frissebbet.
-
fogselyem
senior tag
-
Lackki
őstag
Asszony dolgozott ott, tele van patkannyal es csotannyal, navot sosem latott, pedig oraboltban volt, szal ott lehetett volna razziazni, ha akartak volna. 2 ev alatt semmilyen szerv nem jart ott. De melygarazsban a vietnamiaknak erdekes kocsijaik vannak :D lambo es humvee fixen ott allt mindennap.
Ez ilyen sajna. -
Donki Hóte
veterán
Régebben mi is a XV. kerben laktunk négy sarokra onnan, minden héten voltunk az ÁzsiaCenterben. A legtöbb árust személyesen ismertük, bármi kellett, akkor szóltunk és elrakták nekünk.
Ők nem hamisítanak, vizeznek semmit (honnan lehetne 100 teli flakon mosószert venni, pluszban 10 üreset
), oda is rendszeresen jár a NAV, a Nébih, ha valami hamis, vagy lejárt dolgot találnak, akkor nekik is bukta van 
A legnagyobb tévhit pedig az, hogy ÁzsiaCenterben kínai árusok vannak, a valóság az, hogy az árusok 95%-a vietnami

-
w.miki
veterán
-
Ciccuka
veterán
Lidl-ben a 2,5kg-os hasábkrumpli ma és holnap akciós

-
w.miki
veterán
-
Lackki
őstag
-
fogselyem
senior tag
-
Lackooo84
nagyúr
Van kétféle ízű, kerestem melyik milyen, erre az ideg majd xétbaxott, mert mindkettőre csak annyi van az összetételeknél, hogy "fűszerek", de hogy milyen fűszerek, aaaaz véletlenül sincs odaírva. Így a hülyéknek kell belőle venni, hogy meg tudja kóstolni milyen ízűek....
-
Lackki
őstag
-
fogselyem
senior tag
-
Lackki
őstag
-
fogselyem
senior tag
Az Ázsia Center és a véletlenül kiválasztott "mindent adok neked olcsón" ázsiai tulajdonú boltok helyett inkább az Alkugurut ajánlom, a mindenféle kávét, csokit, sampont, stbt amúgy is onnan szokták rendelni, csak nem a kisker részről, hanem a Vimpextől.
Az Ázsiába csak csípősszószért, egzotikus energia italokért (thai Red Bull, stb) járok. -
tibbike01
addikt
-
Lackki
őstag
Hat nem tudom... Sampon, tusfurdo, mosocuccok ezek mind olyan dolgok amiket kerulni kell ott. Ami nincs rendesen zarva azt siman vizezik. Tobbszor jartunk igy, sot ugyis h konkretan mas volt benne.
Kvt is rengetegszer vettunk ott regen, aztan egyre rosszabb volt, es kiderult h ujranyomjak a lejarati datumot rajta es doglott kavet arulnak.Csak zart dolgokat szabad venni.
-
INGJOKE
veterán
-
lumpy92
aktív tag
-
fogselyem
senior tag
-
Lackooo84
nagyúr
Spárba lehet venni direkt fagyózacskót, nagyon jó mert nem fagy rá a húsra, többször is simán felhasználható.
-
Dronte
aktív tag
Sziasztok, mostanában a Finish all-in-one ultimate kapszulák akcióban milyen áron mennek? 70Ft / db áron látom legolcsóbban, ez alá be lehet még húzni vagy ennyire megdrágult?
-
st6969
őstag
Sziasztok!
Holnap az Ázsia center közelébe visz az utam. Érdemes oda bemenni valamiért "spórolós" céllal? Valami egzotikus finomságot hoznék pl. (rostos mangóüdítő), vagy bármit, amit érdemes.
Esetleg valami tipp?
-
Beni2360
félisten
Mi már át tértünk a sima zacskós változatról vákuumozásra. Piszok drága a zacsi és a rolni, még kinából is de jóval szebb és jobb marad a hús állaga. A sima zacsiba megfagy a hús víz tartalma és belül is jégkristákyok vannak. Minőségi lépés. Most az Emagnál van dúl csomagot 30 x500 cm hosszú tolni az jó árban van. Egy kész zacskó kintről is kb 45-50 Ft jön ki. Volt akcióban 100-s csomag 20x25 cm 15$ A kisebb 15x20 cm 10.5$. Igaz újra hasznosíthatóak de ki kell mosni.
A számolásom téves. 226.6/fm jó ár ott helyben. -
Beni2360
félisten
Én ma 200 Ft/ kg vettem parázsburgonyát és 250 Ft sima zsákost. Azt a parázsburgonyát süsd meg és hadonlitsd a fagyasztothoz.mi már át tértünk a sima zacskós változatról vákuumozásra. Piszok drága a zacsi és a rolni, még kinából is de jóval szebb és jobb marad a hús állaga. A sima zacsiba megfagy a hús víz tartalma és belül is jégkristákyok vannak. Minőségi lépés.
Most az Emagnál van dúal csomagot 30 x500 cm hosszú tolni az jó árban van. Egy kész zacskó kintről is kb 45-50 Ft jön ki. Volt akcióban 100-s csomag 20x25 cm 15$ A kisebb 15x20 cm 10.5$.
Igaz újra hasznosíthatóak de ki kell mosni.
Az csomag 2x280x3000 nagyon drága. -
Beni2360
félisten
-
Donki Hóte
veterán
Mi használunk vákuumfóliázó gépet, mi szeretjük, nekünk bevált.
A zacskók sokkal jobb minőségűek, mint a sima nejlonzacskók, eleve arra készültek, hogy tovább elálljanak, jobban ellenálljanak mondjuk a kártevőknek (vákuumfóliázott babba, lisztbe, darába még sosem ment bele kártevő).
Praktikus, hogy a vákumfóliázott szemes termékeknek (bab, csicseriborsó, stb.) van tartása, nem löttyed a zacskó szerteszét.
Ha szuvidálást tervezünk, akkor a vákuumfóliába a hús mellé megy a fűszer, stb, aztán így megy a fagyasztóba. Ha kell, akkor csak kivesszük, és zacskóstól mehet kiolvasztásra, majd szuvidálásra.
-
bul07
nagyúr
Hal és hal között is van különbség sovány/zsíros , zsíros 2-3hó, sovány 6hó
Ez egy írás candy oldaláról a fagyasztásról, és részletes táblázat is van [link]
Ahogy egybenéztem a Gorenje írásával [link] megegyezik a hónapokAlza oldalán is van egy két hasznos infó [link]
Ha vákuummal letehetne növelni az eltarthatóságot akkor a mirelit gyártók rég mindent vákuumoznának, szerintem
-
lumpy92
aktív tag
Pl. halat 3 hónapig illik max. fagyasztva is tárolni. Ha ez kitolható még 2 hónappal, akkor már azt mondom érdemes vákumoznom. Meg elvileg a halhús szerkezete is jobb marad, nem tud jégkristályosodni.
Szóval továbbra is várom az érdemi tapasztalatokat azoktól, akiknek van. -
raziel01
veterán
-
lumpy92
aktív tag
Félig OFF:
vákumzacskós élelmiszer tárolást alkalmazzátok? Néha vannak jó hús vagy egyéb hűtendő akciók amit fagyóba elteszek és elvileg ezzel a módszerrel jobb marad az étel állaga, illetve elvileg valamennyivel tovább el is tartható. Mi erről a tapasztalat? Illetve horgászatból hazahozott halat szintén szoktam a fagyóba eltenni, arra is használnám. Jelenleg simítózáras, ikeás zacskóba kerülnek az ételek, a levegőt próbálom benne minimalizálni.
Van értelme beruházni ilyen vákumfóliázóra? Most van pont az aldiban. Ami azért zavar, hogy ezzel (is) sok lenne a műanyag szemetem.
-
w.miki
veterán
-
Ciccuka
veterán
-
Beni2360
félisten
Igen a repce olajnak van ilyen különleges illata.
Régen sokkal olcsóbb volt mint a napraforgó olaj. Amikor az olaj mizéria ár stopp volt akkor jelent meg a boltokban és mivel előtte nem volt forgalmazza, nem volt mihez viszonyítani az árát és drágán adták.
. Szemét egy húzás volt. El is tűnt a polcokról már nem forgalmazzák. -
törölt tag
Megyeri úti Lidl még tele van akciós mosószerrel.
-
sherlock82
senior tag
Tesco - ban semmiképpen sem. Metro hozzánk legközelebb Pécsen van ami kb 120 km távolság.
90 évek elején pár alkalommal voltam metro- ban. Újdonságnak számított meg hűha , de azt látom hogy kb megragadtak azon a szinten. Múltkor láttam egy reklámjukat, kb olyan volt mint ha most is 2000 ben lennénk.
Spár szalámija jó volt régen, de az kb azon a szinten van ami te is írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
-
33500 - 33401
44486 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hirtelen átgondolva laktatóbb főételnek a spagettit gondolnám, házi tésztával... de ebben ott van pl fél kg darált hús, paradicsom, sajt és ugrik az ár egy nagyot...
nebazz, hogy ennyiért már lapockát kap az ember és olcsóbb a pörkölt, mint a köretnek szánt főzelék (vettem inkább cukkinit valami 400-500ft/kg áron és abból is tökéletes a tökfőzelék)
oké, hogy lesz annyi, hogy 2-2 ebéd asszonynak és nekem, úgy pedig 500-600ft/adag... (fiunk iskolában ebédel és amúgy se szereti)
az acélmű kiherélésével eléggé meg lett lőve a város

ez nagyon gonosz.
i
), oda is rendszeresen jár a NAV, a Nébih, ha valami hamis, vagy lejárt dolgot találnak, akkor nekik is bukta van 

MADcat
Mr.Csizmás