Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz SyMbioTe #26250 üzenetére
Nálunk az első kommunális hulladék hegy magasabb mint a Gellért hehy csúcsa.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bugizozi
őstag
válasz erdey_a #26203 üzenetére
"sem megvenni, sem visszavinni nem lesz továbbra sem kötelező "
+1
azt se nagyon értem aki állandóan mentes ásványvizet vesz
nekem már több mint egy éve van egy 0,7L flakonom, azt viszem mindenhova, ha kiürül újratöltöm (akár útközben (legutóbb egy benzinkúton)) 2 országot is megjárt már, kár hogy ez ilyen kirívó példa manapság máshol nyilván más ízű a víz, de kb sehol sem ihatatlan[ Szerkesztve ]
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
edk-
őstag
válasz Willhunting #26259 üzenetére
gondolhatod mennyi rakódik le a vesédben is.
Nem nagyon figyeltél biológiaórán, ugye?"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
freelancer68
tag
[MOL: Alakul az új italcsomagolás-visszaváltási rendszer hálózata]
"Választható visszatérítésA tájékoztatás szerint a visszaváltási folyamat során a felhasználó választhat, hogy a visszaváltási díjat milyen formában kéri megtéríteni. A visszaváltott palackok ellenértékét az automata utalványként nyomtatja ki, ami levásárolható, vagy készpénzre váltható az adott üzletben vagy üzletláncban. Másrészt az automatába épített vonalkód-leolvasó segítségével a hamarosan elérhető applikációban a regisztrált ügyfél az elektronikus ügyfélkódjával telefonja segítségével azonosíthatja magát, a visszaváltási díj pedig automatikusan jóváíródik az ügyfélprofiljában rögzített bankszámláján. A visszaváltási díj jótékonysági szervezet részére is felajánlható az automata kijelzőjén jelzett lehetőség választásával. Egy adott időszak alatt így a felajánlott összegeket az időszak végeztével átutalják a kedvezményezettnek."
-
szabi__memo
nagyúr
válasz freelancer68 #26263 üzenetére
Na ez az appos megoldás viszont (ha működik ) elég modern és kényelmes.
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
válasz szabi__memo #26264 üzenetére
Ezért fognak kényelmi díjat felszámolni.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz szabi__memo #26266 üzenetére
Utalásonként 500 Ft.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
lumpy92
aktív tag
Lidlben akciós mától a Peroni sör, applikációs kuponnal további kedvezmén jön rá, úgy 280 Ft/db.
"never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
Peterhappy
őstag
-
Ármester
válasz Timeola #26269 üzenetére
Jobb felső sarok -> katt profilképre és ott beállításaim.
Ott tudod változtatni.A Mickey egér az biztos, hogy egyedi, annak meg vannak feltételei: Arcképes topik összefoglaló.
[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
kóóó
aktív tag
Olcsó jó minőségű wc papírra lenne szükségem, tudtok valami jó dealt most glamour alkalmával?
Üdv.: kóóó!
-
Rellind
senior tag
Ugyanez lenne a kérdés folyékony mosószer illetve öblítő tekintetében.
-
-
ggeleven
őstag
válasz FireFox1996 #26277 üzenetére
Pelenka.hu-ra is nézzetek rá, ott is dübörög a Glamour.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
bul07
nagyúr
válasz Rellind #26275 üzenetére
Folyékony mosószer esetén szerintem ettől kell olcsóbbat keresni
WASCHKÖNIG Color 167 mosás 5,01 l
[link]
4 190 Ft
25,09 Ft/mosásKÖNIGLICHE WÄSCHE Color 3,2 l (75 mosás)
[link]
1 990 Ft
26,53 Ft/praní+Szállítás hozzá kell számolni de az kinek mennyi
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Rellind
senior tag
Köszi mindenkinek
-
ZsZso
Közösségépítő
Lidl, Aldi, PENNY találatok. Most sokat leltem. Lehet jobban kerestem?!
Trolllllli gumicukor!!! Kár, hogy mindegyik ugyanolyan ízű, de mindegy. Grissini fincsi, csirkemell is fogyóban. Remélem nem csak hűlt helyüket találom. Szó szerint, mert mindkettő fagyasztóban van, ugye .
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
koxos:8]
senior tag
Köszönöm az akciókat, hasznos, meg jó így összegyűjtve.
A csirkemell csík az milyen ízű? Meg mennyire van így összepépesítve benne minden, mennyire feldogozott?
Régen az aldis chilis meg sajtost vettem, ilyen amerikai zacskóban volt, de egy ideje már nem bírom megenni olyan rossz lett, annyira ilyen mellékíze van valaminek benne, meg sokat romlott a minősége. Régebben nem ilyen volt. -
pohár
félisten
válasz koxos:8] #26284 üzenetére
én valszeg venni fogok belőle 2-3 zacsival hétvégén, ha marad, de pl. én jobban csíoem a 700gr-os Aldis csirkemellfilét, bár drágább is sajnos... 1500-1700ft körül lehet talán valahol (plusz a fűszeres steakkrumplijuk szerintem rohadt jó, és nem drága, 1200ft a kilós zacsi)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Beni2360
félisten
A 61%-s az tyukon van írva, egybe csíkok nem préselt. Nekünk is van állandóan a hűtőben.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
sherlock82
senior tag
Ma érkezik a Laica Clear line kancsó amit rendeltem. Ha beválik veszek még egy ilyet, az lehet hogy brita lesz.
Nyílván nagy csodát nem várok tőle, de kívánsi leszek milyen lesz ha ezen keresztül megszűröm.Az olykor - olykor vett buborékos ásványvizet pedig szódagépre cserélném.
Kérlek írjátok le ti mit javasoltok itthoni használatra ill hogy oldjátok meg a szóda készítést. Mert amit korábban kinéztem szóda patron ami pénztáraknál volt az nem valami gazdaságos.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Keef_Lee
senior tag
válasz sherlock82 #26288 üzenetére
Ezekben a kancsókban nem nagyon hiszek. Viszont én több éve használok egy csapra szerelhető, de mégis esztétikus szűrőt. Nem írom le, hogy honnan lett rendelve, de több helyen is árulják. Geysler a neve. Azóta nem vettünk palackos vizet. Az egyik legjobb döntés volt. Most még egy problémát kellene megoldani: jelenleg az 5 L-es műanyag PET-et teletöltjük, hogy ne kelljen poharanként a szűrt vizet csapolni. Na ezt a PET-et kellene valami olyanra váltani, ami nem problémás a mikro műanyag miatt. (Újabban már arról is olvasni, hogy a tárolt vízben is van belőle.) Az üveg meg nehéz emelgetni.
A szódagéphez nem tudok hozzászólni.
-
-
ZsZso
Közösségépítő
Szívesen!
A csirkemell az topikkedvenc! Nem pépes cucc, hanem valódi hús. Fontos, hogy 61%-ost vedd, ne az 59%-ost, mert az utóbbi ultragáz, viszont kb. tökugyanolyan csomagolásban van.
#26285 pohár:
Szerintem a Zizu a legjobb, de az Aldisat nem kóstoltam még. Lehet teszek vele majd egy próbát ha látom akcióban.armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
8
senior tag
Brita Aluna volt nekem korábban olyat ne vegyél. Az egész tetejét le kell pattintani az újratöltéshez, majd vissza tenni. Nem is tudom mit gondoltak.
Marella van most (az betöltős) nagyon bevált.Szódagépről olvass vissza, sokszor volt róla szó.
Én próbáltam aldist, nem csinált elég erős szódát.
Sodastream Crystal van most pár éve, egyrészt üvegpalackja van és nem műanyag, másrészt nagyon erős szódát is tud csinálni. Drága, de pl apróról lehet venni olcsón is, és akár hozzá külön egy új üvegpalackot.
CO2 patronhoz pedig az aldiban a legolcsóbb a csere.Én úgy csinálom, hogy a kancsó és a szóda üvegpalack is a hűtőben van szűrt vízzel, mikor szóda kell kiveszem a hűtőhideg szódapalackot, csinálok szódát, kiöntöm belőle (van poharunk ami pont annyi), újratöltöm szűrt vízzel a kancsóból, és visszateszem a hűtőbe.
Így egyrészt mindig van "kész" hideg víz, másrészt a co2 patronnal is gazdaságosabb, mert hideg vízben jobban oldódik a co2.Pár havonta érdemes kitisztítani ezeket a kancsókat-palackokat, betenni a mosogatógépbe, vagy palacktisztíató kefe, vagy a műfogsortisztító tabletta nagyszerűen működik erre.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
-
tisn
addikt
nekem sodastream crystal van, szeretem, jol mukodik.
mivel az uveg csak 7dl-es, igy 4 van belole, hogy mindig legyen hideg. -
tisn
addikt
dmben van valami akcio most? bespajzolnek telire soft&sicher papirzsepibol (ezt szeretem), de jo lenne ra valami olcsositas.
-
bul07
nagyúr
Csirkemell Cornflakes Panírban
Szerintem ha ez van a fagyasztóban akkor már gond nem lehet, bármilyen körettel ehető, tört burgonyától kezdve, sült burgonyák, rizs ezer módon, franciasaláta, mindenhez passzol
(#26287) Keef_Lee
Ez nehéz kérdés, mindbe, egyik be az másikba amaz van jó áron vagy még jobb áron, mint itthon
Akciós újságokat végig kell lapozni
Hogy mi éri meg
Édesség az nagyon, vannak meglepő akciók
Zöldségek, gyümölcsök, hazai árakhoz képest néha itt is meglepő árak
Ha van macska akkor párizsit is lehet hozni neki sok kilót, de emberi fogyasztásra is jó
Tészták elég jó áron vannak, bár mi nem vagyunk nagy tészta evők így annyira ezt nem vágom
Sörök
Lassan a mosószerek is jó áron kezdenek lenni, főleg ha ilyen Ariel, Persil vonalat használtok
Kutyatáp már ha jó az olcsó 2400-2800Ft a 10Kg, ez is jobb mintha nem kapna semmitHa szoktatok Aspirint szedni, akkor Acid Acetilsalicilic Richter 500 mg [link], 30tableta 500Ft, és ez egy az egybe a sima Aspirin,
Kaufland, Carrefour üzletsorán szokott lenni patika, még ha nem is tudnak magyarul képet lemented és megmutatod nekik és tudni fogjákÚtdíjat rendezni, szabályokat betartani(zebra elsőbbség meg nem adása ugrik a jogsi), másik kocsival a koccanást kerülni, elméletileg ha románba sérül a kocsi külön papír nélkül nem szabadna elhagyni az országot
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest