Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SzGee
aktív tag
válasz Beni2360 #15498 üzenetére
én értem és nyilván más is így tesz, nem akkor veszi amikor drága
csak nem értem, hogy akkor miért csodálkozol, ha nincs? meg miért akarod feljelenteni a boltot? szerinted ha mindenki raklapszámra veszi, mennyi idő alatt fogy ki a kitett áru? az is lehet hogy van még bent de sajnos az magától nem megy ki az eladótérbe
ha meg kirakják az egészet és lerabolják őket, akkor jön egy "kedves" feljelentő miatti hatósági vizsgálat (vagy csak kell nekik a pénz) és jön a bünti ezerrel, lsd az árstoppos genyáskodástIf you leave me, can I come, too?
-
Beni2360
félisten
válasz Sungoo #15497 üzenetére
Csak etetés volt, hogy nem rakják ki és azt mondta, hogy nincs. Pedig kell hogy legyen. Volt már, hogy nincs és mire bepaktam a kocsiba és vissza mentem már lett.
SzGee: Én mindig ilyen nagy tételben veszem a húst, a. Metroban 2 cs 4 kg-s pulyka mellett, stb szoktam venni. Mire való akkor a 240 l-s mélyhűtő szekrény? Akkor töltöm fel amikor akciósat kapok.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Ciccuka #15488 üzenetére
Én tegnap De. jártam így az akciós tarjaval, Nincs volt a válasz. Ma vissza mentem és el dugva a sarokban 15 cm szélességben alul volt 4 db kilós csomag. El is hoztam mindet. Tegnap meg is jegyeztem, hogy nyitás után 4 órával semmi akciós nincs, jelenteni fogom. Tegnap meg a papírt is kikapta a helyéről. Már a mélyhűtőben van porciozva a husika.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz kekedi #15481 üzenetére
Mi is Tomival mossunk, az év elején olvastam egy tesztet és a Tomi volt a favorit. Semmi gondunk nincs vele.
-
Ciccuka
veterán
Elég megnézni az Aldis zsírt 169-ről drágult 499-re 1,5-2 év alatt.
Aldi-ban a 0,75-ös kenyér tovább drágult 399-ről 449-re nem egészen 2 hónap alatt.
Aldi 1,5L-es málnaszörp már 1999 pedig egy árban szokott lenni a bodzaszörppel (pár éve csak 749 volt).
Ma levettem valami sajtot, olyat ami akkora, mint a normál vaj 799 volt 50%-os akcióban.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
válasz AssAssynn #15474 üzenetére
Penny-ben divat, hogy az akciós cikkeket nem rakják ki, ha nincs belőle túl sok. Párat visszatartanak abból a célból, hogyha jön egy idegesebb ember, akkor őt még ki tudják szolgálni (nehogy beírjon valahova "valami rosszat"). Színfogó kendő volt most akciós és 4x visszamentem mire kaptam, de azt is csak úgy, hogy már mondtam a kedves kollégának elegem van a visszajárkálásokból.
Anno olyan is volt ott amikor valami akciós fagyasztott húst vagy mit kerestem, hogy egy másik hűtő legaljáról (egy kartondobozból), amiben zöldség van onnan szedte elő az embere.
Lidl-ben velünk is többször előfordult, hogy épp kifogyott az App-os nyeremény.
-
tasiadam
veterán
válasz kekedi #15481 üzenetére
Főleg ha nem koszos a ruha, akkor fölösleges a drágábbat venni. Oké, ha nagyon fekete a ruha akkor jobb egy színkímélő mosószert használni. Egyébként én pl sosem vettem persil v márkás mosószert és ölítőt és még nem szakadt szét a ruha miatta.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
bul07
nagyúr
válasz maroni #15485 üzenetére
Viszont ahogy nézem több kell belőle
4l és 67 mosás, azt azt jelenti hogy 60ml/mosásKépen a Tomi
4l és 80 mosás, azt azt jelenti hogy 40ml/mosásDe mondjuk árban jelentős a különbség
Well Done Power Gel Color
1ml az 4FtTomi
1ml az 7.5FtMár csak az a kérdés hogy tisztít e szépen, érzetre milyen lesz a ruha, és hogy az öblítővel kombinálva milyen az illat és hogy tartós e
Mert hogy árban tényleg jó( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz evitiguF #15480 üzenetére
Ha 500-550Ft körül találsz nevesebb márkából akkor az akciós ár nagyon
Tomi 5l általában 3500Ft körül szokott lenni ha nem akciós(EZ [link]), emag néha benyomja 3000Ft alá, de most emelt áron van az emagnál, na most hogy ez lesz e most már a normál ár kiszámíthatatlan
Ezt tegnap fényképeztem a Penny-ben
3000Ft 4l 750Ft/lEgy van még amit kinéztem de még nem vettem
Alza
[link]
4l 1590 Ft
Semmit nem tudok róla de megtetszett, ha valamit majd rendelek az alzáról hozzácsapom( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
addikt
-
8
senior tag
válasz evitiguF #15480 üzenetére
aldi kék tandil aqua touch
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
mosógélnek mi az elfogadható liter ára?
Eddig Persil-ből volt betárazva, az most hamarosan elfogy.
Meggyőzhető vagyok más márkáról is, ha jobbnak tartjátok. -
cd930
aktív tag
-
-
bul07
nagyúr
Mi kezdünk a sertés combol bevásárolni, fagyasztó van helyis van benne
Ha eltörlik a hatóssági árrat szerintem soha többet nem lehet majd 1299Ft-os árron venniÉrdemes a blokkokat lefényképezni és eltteni emlékbe hogy ennyiért is volt valaha
Sok terméket elnézegettem ma
Két éve még elszörnyedtem hogy jé ez milyen drága, most meg ugyan az min dupla áron van, és a fizetés nem lett duplaMost már ott tartunk hogy egy 450g jughurtra se futja
Emlékeztek még márciusba volt témap penny poharas puding akkor akciósan 66Ft, teli ár 99Ft[link]
Na ma ránéztem ha jól rémlik 169 vagy 189Ft volt az ára, na ennyit erről, ilyet se tudunk már venni túl drágaMa elment 80e Ft és a kocsiba alig volt valami, 3-4éve 60e Ft telipakoltuk a kocsit
Toalett pappír is, ugye mi Penny-ből szoktuk venni zöldet, pont ma néztem 4tekercs 529Ft háttttttt
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
AssAssynn
őstag
válasz Ciccuka #15467 üzenetére
Egyetértek, már nincs is kedvem boltba járni. Ma vettem sajtokat. Az akciós áruk volt annyi, mint máskor egy drágábbnak a normál ára. És így tovább mindennel. Akciós újságokba is mintha csak azért tennének be ezt-azt, hogy kiadható lehessen, de érdemi akciót nem igen találsz benne.
Amúgy nálunk sincs a Lidl-ben szinte soha az árcsökkentett cuccokból, és ugyanez igaz az appos "ajándékok"-ra is."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
cd930
aktív tag
Vajból tankolnék fel, de sehol sem látok tisztességes akció.
Ha tudtok valahol, kérlek írjátok meg.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
Ciccuka
veterán
Egyre kevesebb a jó akció az akciós újságokban mostanság azt vettem észre. Többször előfordult, hogy bementem valahova és nem vettem semmit se (nem volt mit venni, ami megérte volna). Régen ilyen nem nagyon volt.
-
Bogyi007
veterán
Ez az a barackos ugye? A Tescoban a 24 tekercses változat 1549 forint Clubcarddal. (nem számoltam most ki hogy olcsóbb-e így)
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
nagyúr
válasz freelancer68 #15453 üzenetére
Hát voltam régen a Hervis-ben, kb 50-70% kedvezmény után már egész vállalható lenne.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
törölt tag
válasz Stylewars_kp #15455 üzenetére
Azt még nem próbáltam!
Mondjuk a fűrészport már vizuálisan is elutasítja a szervezetem! -
Gézengúz
addikt
válasz sepsi0 #15452 üzenetére
Ugyan, nem írtad biztosra, mai világban ki lehet biztos bármiben is?
Amúgy egy raklap, 24csomag, tekintve, hogy inkább 20centiket pakolnak mint 10-et, nem olyan sok az.
Maradék meg simán elmenne jófogáson, hisz mindenki drágábban akar szabadulni tőle mint amennyiért kapható. -
st6969
őstag
Klotyópapírból mi a topic ajánlata?
Nem kell 4 rétegű extra prémium Zewa, de azért egy jó középkategória igen. Most pl. 3 rétegű Aldis kék kokett van, ez ok. Pár hónapja még 1000 alatt volt, most már 1400 körül van, ha jól láttam... -
tisn
addikt
válasz freelancer68 #15453 üzenetére
hat nem megy, beraktam egy asics nimbus 24-et, 45k-rol 40k-ra van arazva, es elutasitja a kupont pedig azt irja a szorolap akciosra is jo.
szerk: az 50k-s nimbusssal se megy.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz sepsi0 #15429 üzenetére
Semmi gond én még megkaptam az 1100-es áron, kis rábeszéléssel. 180nm nem mindegy.
Nem mondom, hogy nem próbálkoztak...a "hölgyek"
Viszont aki adta ki krapek, azt mondta jövőhéten megint fog emelkedni, aztán, hogy mi lesz az igazság...Mellékesen Hatvan, Építők áruháza 1700/nm
[ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
válasz bmxbandita #15434 üzenetére
Hatvani LIDL-ben is mindig van. Lisztet, cukrot és olajat is csak ott találni mindig.
-
törölt tag
Mióta a kóla olcsóbb, mint a tej, én kólát iszok reggelire is... Tejes dolgokat meg ritkán készítek szerencsére...
-
kory24
őstag
Szerencsi Lidl-ben se volt ma olyan tej.
De bl55 liszt és kristály cukor se :s -
Ármester
Ebben az van, hogy rendelkeznie kell vele, nem az hogy ki kell raknia.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
tisn
addikt
https://telex.hu/belfold/2022/08/25/a-lidl-is-megbukott-a-hatosagi-aras-termekekkel-csaknem-4-millios-birsagot-kapott
A Somogy Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Osztálya március 16-án tartott helyszíni ellenőrzése szerint a Lidl itteni áruháza bizonyítottan nem rendelkezett a BL 55 búzafinomliszt hatósági áras termékkel. A hatóság emiatt egymillió forint fogyasztóvédelmi bírságot szabott ki.
A törvény szerint a kereskedő köteles az idén februártól hatósági áras termékek további forgalmazására, és ezekből naponta legalább a hét adott napjára vonatkozó, 2021. évi átlagos napi mennyiséggel rendelkeznie.
Ugyancsak a Somogy Megyei Kormányhivatal szúrta ki április 12-én, hogy a Lidl Magyarország siófoki üzlete nem rendelkezett a kínálatában hatósági áras BL 55 búzafinomliszttel. Nem egyszeri alkalomról volt szó, ugyanez a bolt egy nappal korábban se árult ilyet, április 10-én pedig mindössze négy darab búzafinomliszt-termék volt a polcain.
kell dobni egy emailt a kormanyhivatalnak, majd seggberugjak oket. -
sagesz93
addikt
itt Győrben 5 db üzlet van, alapból az egyikbe járok ahol sosincs, másik kettőbe elmentem azokba nem volt, maradék kettőt megnézettem mással, ott sem volt... Győrbe nem hoznak ezek szerint
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz sepsi0 #15415 üzenetére
Szegeden a CBA Prima5-ben (meg sanszosan akkor a Cba Nova-ban is Újszegeden és az Új Prima üzletben a Cédrusligetnél is) a Riska 2.8%-os UHT tej 229 ft és 12 litert lehet elhozni még.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Paxker315
addikt
válasz st6969 #15423 üzenetére
én ezt ("reggeli kávé az mennyiségre ~2dl, hosszú kávé jellegű,") úgy oldom meg, hogy, a 6 személyes kalifa kotyogósba pont kb 2.5-2.7 deci víz fér el, hát odateszem, és kész a nagyjából 2.5 deciliter nem vizes kávé, ez egy csésze. Szeretek kettőt inni, ezért van több kotyogósom is. Bár mióta tudom, hogy koffeint nem érdemes ébredés utáni 2-3 órában fogyasztani, azóta koffeinmentesen fogyasztom
szerintem vegyél egy 4-6 személyes kotyogóst, azzal pont tudsz 2 deci körül lefőzni, testesen!
[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
válasz Paxker315 #15422 üzenetére
Hát igen, ízlések és pofonok...
Nálam a crema nagyon gyenge, a brasero túlpörkölt, kesernyés, a black-et nem kóstoltam, a classic a legkellemesebb.
Az is aznap a legjobb, amikor felbontom, meg talán még 2-3 nap. Utána az az igazi friss kávé aromája elillan. Első pár napban kifejezetten élvezet inni, utána már csak egy bögre finom valami.
Tudom, hogy van felújított fuxos olasz darálós kávéfőző, meg kotyogós, meg kapszulás, de nekem a reggeli kávé az mennyiségre ~2dl, hosszú kávé jellegű, de mégsem az a vizezett ízű. Erre én ezt a kávét találtam a reggel rendelkezésre álló idő, ráfordított Forint és elfogadott minőség metszetében. -
st6969
őstag
Sajnos, kisvárosban lakom, itt nincs ecofamily, de van Goods market és Family market, azokban úgyis meg akartam nézni.
A Lidlben én eddig csak Classic Nescafét láttam, nem lehet, hogy egy korábbi akcióból maradt arrafelé (csak a classic elfogyott)? 1400-ért tuti vinném, még ha nem is classic. Ma megnézem, köszi.
Van 300g-os is? Mondjuk Auchan sincs közel, de azért havonta 1x betévedek oda is. -
Ciccuka
veterán
A Finest tej az a Prémium kategória kb.
Ez a normál Tesco-s tej:
Tesco ESL félzsíros tej 2,8% 1 l
Ha jól emlékszem Kuntej vagy Alföldi Tej gyártója gyártja.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Ciccuka #15418 üzenetére
Ez is olyan dolog
Saját márkás tejeket sokszor nagy nevű cégek csomagolják, és biztos nem fognak másfajta tejet beletölteni csak a doboz más2019-es tesz állapot [link]
Amúgy simán lehet egy rossz tárolás és akkor nem kicsit lehet minőségromlás, mondjuk egy fél délután a napon
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Ciccuka
veterán
válasz Stylewars_kp #15417 üzenetére
Nekem nem ízlik, kiérzem belőle a minőségtelenséget (csak ESL tejet veszünk egyébként). Ha le van árazva, akkor viszont szoktam venni most, hogy ilyen drága lett a tej.
Aldi Milfina, Mizo, Tolle és Lidl Hazánk Kincse tejet viszont szeretem (főleg a 3.5%-ost).
Zöldfarm Bio, Lidl Pilos, Spar, Parmalat és a Penny Cirmi, Alföldi Magyar Tej még elmegy kategória nálam.Most az Aldis nosztalgiakiflin vettem észre a minőségromlást. Estére olyan volt már, mint a gumi.
Már semmi se olyan, mint ahogy azt megszoktuk.
Minőséget nem javítanak soha, csak rontanak.
Minden romlik és drágul folyamatosan...[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
Hétvégén vettem 1krt tejet a Miláno Marketban 269ft/l, Mileko szlovák tej, még nem kostóltam, de gyerekkoromban sokat ittam.
A piacon nálunk termelői tej 300ft/l, de háznál lehet venni 260ért is. Csak az a baj, hogy nem tudnám meginni... Max leszokunk a tejről is -
DrBubo77
veterán
válasz Stylewars_kp #15399 üzenetére
Igen, a Spar tej most vasárnap-hétfőn emelkedett. Szombaton még 359-ért vettem, kedden már 415-ért.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
sepsi0
őstag
válasz Gézengúz #15398 üzenetére
Pont tegnap beszéltem a kollégámmal. A felesége valamelyik nagyobb gyártónál dolgozik. Ők is szigetelést vesznek. Azt várják, hogy a gyártó által ajánlott ár a kereskedőknél is megjelenjen, mert az árak lejjebb mentek. Valami 1 vagy 2 hetet említett. Azt is mondta, hogy várható az építő anyagok árában egy kis csökkenés. Pl a cementet hozta fel, nemrég 8eft-ról 9eft-ra emelkedett, azt mondta már 7eft körül lehet venni.
Én szerencsére nem építkezem, nem tudom az árakat...Csak azt tudom mondani, amit ő mondott, de szavahihetőnek ismertem meg...
Azt is mondta, tudott akciós faanyagot venni, mert ott is csökkent a kereslet, az idei napszívta fákat adták akciósan 100eft/m3,állítólag 200k egy m3 fa
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
-
tisn
addikt
jovore meg magasabb inflat josolnak, tehat ha ma megveszel 10kg sajtot 50k-ert, azzal sokat sporolhatsz. (nem tudom mennyi az eves sajtfogyitok)
Az idei átlag 14 százalék, a jövő évi átlag 15,3 százalék lehet. Tehát jövőre még emelkedhet is az infláció. A 2023-as évet könnyen lehet, hogy 22 százalékos inflációval indítjuk, egy számjegyű drágulás pedig csak 2023 utolsó negyedévében lehet. Ez is csak csökkenő gáz-, olaj- és villamosáram-árak mellett valósulhat meg.
-
Stylewars_kp
őstag
-
Kaba
veterán
Penny 1,5% 299 Ft,
Aldi 1,5% 319 Ft,
Interspar Riska 2,8% 329 Ft,
Penny 2,8% 339 Ft -
Zeki
nagyúr
A Spar saját szeletelt trappistája több mint 5000 Ft/kg áron megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest