Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Tony21 #12846 üzenetére
Azért számoltam 1000Ft/l mert akkor már nagyon világvége kel hogy legyen hogy akár Romániából többért kellene vennünk
Most náluk árstop nélküli áruk 9Lei [link], ami 684Ft
Tehát ha emelkednek is az árak Romániában 1000Ft/l árhoz azért jó esetben kell pár év,
(Rosszabb esetben ha így megyünk előre a Lei is nagyon erősödni fog a forinthoz képest és akkor hamarabb kerül nekünk többe)(#12850) Beni2360
Csak én használnám és csak erre
........
De tényleg ott abban a fórumba kellene folytatni csak ugye gép nélkül oda írni
Meg őszintén már nem is merek csak úgy beleírni "idegen" fórumba
Mert nagyon hamar kiutálják az embert, sőt törlik a hozzászólást is
Most is volt egy esetem, és még a fórum témájához is kapcsolódott (Horgász fórumba linkeltem élő adást ahogy horgászik Ázsiában, szó és nyom nélkül törölve lett)
Sajnos én ezt tapasztalom minden fórumrészen, a belterjes tagok nem igen veszik emberszámba a betérőket[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Tony21 #12860 üzenetére
600nap úgy értendő hogy a 25l olaj annyi idő alatt fogy ell, ugye 25l és 1000Ft/l számoltam és az a olaj nélküli főző árra lenne
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
zsiz
őstag
válasz Tony21 #13556 üzenetére
A Tesco-s ketchup-ban meg: 100 g ketchup 240 g paradicsom felhasználásával készült [link]. És amúgy nem is olyan rossz. Vagy 10-15 éve nem vettem teszkós ketchup-ot, mert olyan rossz volt amit akkor vettem, de ezen most kellemesen csalódtam. Amúgy Globus Mindennapit szoktam venni, de vagy ez sem olyan, mint régen, vagy csak én untam rá az ízére, de már nem ízlik annyira.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
bul07
nagyúr
válasz Tony21 #13768 üzenetére
Hát én ott nem néztem de jó messzi is van raklap túloldalán jó magasan biztos van vagy 2.5m magasan a árcímke és nem ám óriási betűkkel
De a újságjukba biztos nincs kiírva hogy mennyiségi limites akció(#13776) Ciccuka
Ez már rég tart, csak most a drágább termékek minősége is romlik, az olcsó termékeknél már nincs hova rontani (én az olcsót tudom megfizetni így a mostani romlás engem nem érint)
De az igen mint ahogy írtam mintha kisebb lenne minden péktermékLidl betyár pogácsát szeretem, de régen mintha nagyobb lett volna meg jobban fűszerezett
Na meg a briós az is kisebb lett, a Berettyóújfalusi üzletben mintha rossz sütési időt használnának rá, mert mindig barnára van sütve de tényleg majdnem égési határig(#13765) Soulfly842
Lassan vissza kell térni a konyharuhára, mert annyira drága lesz
Az a baj hogy hozzászoktunk hogy tiszta papírral letöröl és megy a kukába(bár mi télen szoktuk gyűjteni és azzal van a begyújtás)...........
Na de majd most megyek kétszer Nagyváradra
Be van jelentve a kocsi vezérlés cserére, olyan 1000-1200Lei lesz , de muszáj mert itt a környéken háznál nincs olyan szerelő akire rábíznám, Berettyóújfaluba meg ennél jóval többet kérnének
Remélem még tartja magát egy kicsit a forint mert már így is majd 81Ft/Lei-nél jár, és ha továbbra is királyunk nyal az oroszoknak teljesen elválunk és a béka s@gge alá fog gyengülni a forint és nem csak a dollárhoz és a euróhoz képest hanem a környező országokhoz képest isMajd beugrok váradon a Lidl-be meg a Kaufland-ba
Természetesen van ami többe kerül de van ami meg annyival kevesebbe hogy fáj nézni
Például a jégkrémek, még nem akciósan is de akciósan meg, pár lidl akció [kép], [kép], 7Lei egy dobozért 560Ft talán 10éve volt ennyi nálunk vagy még akkor se[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz Tony21 #14047 üzenetére
úú akkor kellett volna bevásárolnom kenyérből, kis zacskó ropiból, tejfölből, joghurtból!
2016-ban!
Mekkorát kaszálhatnék vele ha most enném meg!!44!4!!52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
bmxbandita
tag
válasz Tony21 #15580 üzenetére
Vettem a Tescoba 2 gurigát ebből a kőrösi csodából amikor akciós volt clubcarddal (talán valami 2200ra jött ki a /kg ár ha jól rémlik), az egyiket már leküzdöttük, a másikat már félek felbontani. Nem voltak nagy elvárásaim alapból, de hogy ennyire rossz lehet arra nem számítottam
A vicc, (és jó nagy pofon nekem) hogy pár nappal/héttel előtte fogdostam a lidiben a kilós cheddart amiről fentebb ment a diskurzus, hogy mennyire jó. De végül nem vettem meg mert annyi pénzért nem akartam akkora kiszerelést venni olyan sajtból amit még nem kóstoltam előtte. -
bul07
nagyúr
válasz Tony21 #15859 üzenetére
Nem az a baj ha egy normális gyors tempóba húzza le, hanem ha dobálva amilyen gyorsan csak tudja aztán még tologatva nyomorgatja is az áthúzott dolgokat, na ott már nyílik a bicska
Szerencsére Berettyóújfaluba elég stabil az állomány így már ismerem a kaszásokat, és ismerőshöz állok be, aki évek óta ott kaszázik és normálisan csinálja
Engem nem zavar a lassúság, ha nincs időm akkor nem megyek be a boltba
Tesco-ba amúgy jobb szeretem a önkiszolgáló kaszát ott elszöszmötölök, főleg ha még szívat is
-
st6969
őstag
válasz Tony21 #15867 üzenetére
a Penny-ben tényleg az a 2 doboz tejnyi hely van csak
Oda fordítod a kocsit, és abba pakolsz vissza. Utána a kocsit meg a parkoló autódhoz tolod. Ott pakolsz be. Nem is nagyon tudnám másképp elképzelni. Nekem ebből még sosem volt problémám.
Ha nem autóval mész vásárolni, akkor túl sok terméket úgysem tudsz elvinni.Attól viszont kiver a víz, hogy nem pakolja el a kasszázáskor felhalmozódott cuccot, mert közben keresi a pénztárcáját. Nem készíti elő azért sem. Amikor vége a kasszázásnak és feltorlódott a rengeteg el nem pakolt cucc, akkor kezdi el keresgetni a KÉSZPÉNZT , és az aprót is kiszámolja, vagy kiszámoltatja a kasszással. Véletlenül sem használ kártyát, mert azzal egy pillanat alatt megtörténne a fizetés, sem kiszámolni, sem visszaadni nem kellene És utána kezdi elpakolgatni a cuccait egyesével. Addig a kasszással meg nézünk egymásra, mert nem tudja elkezdeni lehúzni, amíg emberünk pakolgat.
Agyrém. Kötelezni kellene nagyforgalmú üzleteknél, hogy telepítsenek elválasztós részt a kassza végére, akkor pakolgathat, ameddig akar.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 LEMEZES 2026.06.15-ig Garanciás! + Játék
- JBL 4312G hangfalpár a hozzá tartózó gyári állványokkal együtt eladó
- 195/65 R15 Semperit Master-Grip 2 téli gumi
- ASUS GeForce GTX 1060 OC 6GB GDDR5 192bit (ROG STRIX-GTX1060-O6G-GAMING) Videokártya
- 4 darab Intel Dual Band Wireless Wifi kártya M2 2230
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest