Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz headhunter #15099 üzenetére
Brutal finom. Többször vettem mar.
-
headhunter
addikt
Meggyes-mákos rétes
259----> 169Ft Lidl - 2022.08.25-28-ig. -
Soulfly842
addikt
válasz MittuDomain_ #15094 üzenetére
A robusztának mindig egy jó erős, rusztikusabb íze van (van akinek ez nem ok, nekem az A kávé.. ). Erre mondják, hogy ízlések és pofonok
[ Szerkesztve ]
-
csondes
tag
Lavazza Bar Gusto Forte Vending 1kg 3090 ft
-
Kaba
veterán
Reggel lemaradt , a házhoz szállítás is ingyenes kártyás fizetésnél a Zewa wc papírra. A Zewa Deluxe wc papír( 3x24 db ) ,az emagon 8390 Ft. 24 darab ára így 2796 Ft( jelenlegi legolcsóbb árak 3800Ft körül vannak. A szállítás nemcsak a boxba ingyenes, hanem kártyás fizetésnél a házhozszállítás is.
15000 Ft felett még a 2000-es kupon is jó rá.
Így aki kettőt vesz annak darabja kb. 2400 Ft-ra jön ki (ÁK3800).
Más terméket is hozzá lehet tenni a 15K eléréséhez.[ Szerkesztve ]
-
cd930
aktív tag
válasz freelancer68 #15083 üzenetére
De ha két csomagra ráteszed a 2000 kupont, már jobb a helyzet. Én így tettem, 2x2 csomagot vettem, tele a garázs :)
[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
Zeki
nagyúr
válasz freelancer68 #15083 üzenetére
Jó lenne már valami extra pontgyűjtő akció a DM-ben. Sok wc papírt vennék.
-
Kaba
veterán
Lidl app holnaptól császárbuci 1-et fizet 2-t kap.
-
freelancer68
tag
Ez tényleg jó ár érte, de a dm-s [ Sanft&Sicher XXL] még így is jobb egy kicsivel.
zewa 2796Ft/24db/150lap=0,78 Ft/lap
S&S 2799/20db/200lap=0,7 Ft/lap
Fillérb@szás rulez
Minőségben szerintem egyforma a két márka.[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
Zewa Deluxe 3x24 db az emagon 8390 Ft ingyenes szállítással a boxba.
24 db ára így 2796 Ft( máshol 3800 körül). -
Ciccuka
veterán
válasz Soulfly842 #15055 üzenetére
Azt még látod nem kóstoltam. Ha lesz rá alkalmam kipróbálom.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
123xyz
aktív tag
válasz Lackki #15079 üzenetére
Nem lehet hogy egyszerűen csak elfogyott? Már vagy 1 hónapja megy a trükközés, ennyi idő alatt biztos sokan értesültek a módszerről és rárabolt mindenki. (Én előző hónapban érdekes módon pont egy Tesco Express-ben tudtam venni, miközben előtte 2 Extrában sem jártam sikerrel. Feltételeztem, hogy egy nagyobb boltban több lesz készleten, de pont azokban volt üres a polc.)
-
MODERÁTOR
A főzőcskézést a főzőcske topikban folytassátok, elég lesz az offból!
-
123xyz
aktív tag
"holnap lejár a korábban kapott kupon" - tudtommal adott havi kupon a következő hónapban jár csak le. Szóval ha júliusban készült a regisztráció, annak a határideje a 08.21 lett, de ha augusztus elejétől kezdve "generálsz" kupont, az már szeptember valameddig érvényes
Emmiatt tudták többen is "kimaxolni" a történetet és néhány termékre egyszerre 2 kupont is be tudtak váltani, mert a rendszer külön kuponnak tekinti azokat, amik máskor járnak le, és mindkettőt elfogadja egyazon árucikkre (persze ez értelemszerűen nem a Vodka, ami 1 kuponnal is 990 ft, hanem pl mosókapszula vagy a pelenka volt ilyen, ha jól láttam, ahol így pár száz forintért hoztak ki egy-egy terméket).
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Ciccuka #15051 üzenetére
Szerintem meg - bár ez inkább már ízlés kérdése, mivel specifikusabb kóla - a Freeway Zero Lime, ami viszi a prímet... s nem tudom mi van benne, de a tej mellett a chili függőségem tüzét ez oltja még a legjobban
Én egyébként a tikkadt szöcskét is szeretem. Magyar beidegződés erős szénsavasságot vár, attól azt nem kapja meg, s erősen 'gyógynövésesebbnek' tűnik az alap íze, de szerintem finom (bár azt ritkán iszok)
[ Szerkesztve ]
-
QbHead
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #14024 üzenetére
Újra van absolut vodka kedvezmény, ugyan úgy 999Ft-ra jön ki. új clubcard-ot kell csinálni, 1,5 óra és meglesz a kupon 3500Ft kedvezményt ad, és most 4500 clubcarddal a vodka -> 999Ft lesz a vodka
Forrás: szintén kolis vagyok fb csoport"A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup."
-
Ciccuka
veterán
válasz Ciccuka #14973 üzenetére
Megkóstoltam és egyértelműen az Aldi-s Cola Classic kóla a legjobb a kettő közül. A Lidl-s íztelenebb és kevésbé hasonlít a régi sima hagyományos cukros kólához.
Szóval ezt keressétek:
Egyébként literre leosztva ez is a drágább. Koffeint is tartalmaz.
Ha jól látom a gyártója osztrák.Freeway is finom volt (persze csak a dobozos) régen, de úgy tűnik megártott neki a "minőségromlatás". Mostani akciós műanyagpalackos épphogy elmegy ízvilágra.
[ Szerkesztve ]
-
Balázs Z.
tag
válasz Dr. Romano #15046 üzenetére
Jól néz ki baloldalt a "Garancia az olcsó árakra" táblácska.
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
Előállítási költségek + emelt adó miatt már 1-2 hete kb 230 ft-ra emelkedett az ára a néhány héttel / hónappal korábbi 160-170-ről, de ezt a brutális emelést én sem értem. Most így kilós áron drágább, mint a hagyományos burgonya chips
-
Kaba
veterán
A csipszadó miatt jelentősen emelkedtek az árak.
-
Dr. Romano
veterán
Kis off....
Ma a teszkóban kissé meglepődtem. Majdnem mentem a pulthoz hogy szóljak, el van írva az összesnek az ára. Ezek a csipszek álatában 160ft körül szoktak lenni... már nem
[kép]Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Beni2360
félisten
válasz Ciccuka #15044 üzenetére
Keressel vissza linkeltem a receptet.
Na de itt a link, linkek nen vagyok link.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Ciccuka
veterán
válasz Sanyi.mTs #15004 üzenetére
Megvárom míg felolvad. Pár óra.
Igazából az az ízlésedtől függ, de szerintem 12-16 órán belül, ha elfogyasztod, akkor még jó.Persze ez attól is függ, hogy mikor sült ki és mikor került a fagyasztóba. Én még melegen vittem el.
Múltkor ettem aldis bagettet, ami már kb. 2 hónapja le volt fagyasztva frissen. Majdnem olyan, volt mintha most sült volna, de persze beraktam előtte a forró levegős fritőzbe.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Belahaver #15036 üzenetére
Azelőtt én se raktam hozzá de pár hónapja olvastam és kipróbáltam. A hagyma dinsztelesnel vékonyan szeletelve. Én pl nem szeretem ha túl fől és a paprika héjja elvalik és nem roppan eveskor. Pont ezért a vastagság határozza meg a főzési időt a paprika bekeruleskor. Ez 6-8 perc. A paradicsom meg a hagyma-piros paprika után kerül bele és addig főzöm míg el nem válik a héjja és azt kihaladzom majd teljesen elfozom és erre jön a fehér paprika és a forrástól az idő mérés. Felpuha füstölt kolbász együtt a paprikaval majd a végén egy pár virsli.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Ármester
-
Beni2360
félisten
válasz #39868659 #15032 üzenetére
Pedig benne van minden, szalonna, hagyma, foki, erős Pista, házi piros paprika, kolbász és virsli. Na meg hozzá a friss zsemle. A tablet fényképező nem az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
A mostani még főzés alatt van de mindig ugyan az a recept, ez a multheti. Majd 1x leirom a fozocske topikba én miképpen csinálom. Egy nagy pari 3 db paprika csak eny fogyasztom. Asszonyka nem szereti.
-
Balion
senior tag
Aki vásárlásra adná a fejét a mai napon, tudja, hogy az emberek fejvesztve vásárolnak az 1 napos ünnep miatt. Olyan sorok álltak megpakolt kocsikkal a LIDL-ben, mintha az életük múlna rajta. És direkt abban az idősávban mentem, amikor elvileg a legkevesebb a vásárló. 12-13 között.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz erdey_a #15027 üzenetére
De mindenképp vákuum csomagolasban abban tovább el áll .
[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
válasz freelancer68 #15023 üzenetére
mi most meleg levegőt rakunk el nylonzsákban télire. rajtunk nem fog ki az energiaáremelés
Vérboci
-
Beni2360
félisten
válasz Soulfly842 #15021 üzenetére
-
freelancer68
tag
A fagyasztás témához:
-
Soulfly842
addikt
válasz Belahaver #15018 üzenetére
E466 - jó kis adalékanyag.
"Mint oldható ballasztanyagot az emberi szervezet nem tudja hasznosítani. Nagyobb mennyiségben enyhén hashajtó hatású."
Sok kézműves kenyér esetében, ha kerül is bele aszkorbinssav, akkor pl. kifejezetten kukorica alapú, a természetes mivoltához közelebb álló, s kötve hiszem, hogy ebben ne ipari glükóz alapú aszkorbinsav legyen.
Ha tele van kalcium-propionáttal, ami penészesedésgátló lényegében, akkor nem csoda, hogy nem penészesedik, de az is csak egy extra hozzáadott anyag, egy normál kézműves kenyérhez képest.
Like
[ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
válasz Soulfly842 #15017 üzenetére
Tepsiben sütök kenyeret, mindig 2-t, az egyik megy a fagyasztóba, amint kihűl. Miután kivesszük, csak simán felenged, nem kell melegíteni, vagy sütőbe tenni és teljesen jó lesz.
Ez 2 napja olvadt ki, kenyérvágó kés sem kell hozzá, sima késsel vágtam:[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Lehet, hogy a tudat zavar, de a tényleges gyakorlat azt mutatja, hogy egy jó mnőségű kenyér, felolvasztva tökéletesen ua. az állagot képviselei.
Felesleges sütni újra.
Na az pont azért, amilyen: tele minden xarral, E-vel, tartósítószerrel, mindennel Inkább csinálnék naponta egyszerű zsemlét, mint, hogy olyat egyek
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
válasz Beni2360 #15011 üzenetére
ne beszéljünk már el egymás mellett.
az eredeti kérdés az volt, hogy mennyi ideig ehető a kiolvasztott kenyér.
az, hogy lefagyasztod és utána kiolvasztva, esetleg rámelegítve jó, ez nem kérdés, erről engem kár győzködni.
de másnap, harmadnap már nem olyan, nem úgy viselkedik, mint a fagyasztatlan.
nyilván az a megoldás, hogy megfelelő porciókat kell lefagyasztani, ha valakinek ez a fétise.
havonta kb. kétszer veszek 1-1 kiló kenyeret. azt mindig frissen fogyasztjuk valamihez vacsira, majd a maradékot másnap, harmadnap bundáskenyérnek, vagy melegszendvicsnek, ritkábban kenyérfelfújtnak.
bármi mást, de kenyeret eszembe nem jutna fagyasztaniVérboci
-
tisn
addikt
nekem undorito a fagyasztott, ujrafelolvaszott kenyer gondolata is. miert nem sutoben sutitek meg ujra? ugy nem lesz frissensult hatasu?
-
erdey_a
addikt
válasz Mr.Csizmás #15010 üzenetére
szeletben igen. de ha lefagyasztottál fél kilót egyben és kiolvasztás után nem eszed meg, akkor az később, másnap már nagyon vacak. nyilván nem ehetetlen, de nem is olyan, mint egy "friss másnapos" kenyér. (fehér kenyérről beszélek)
Vérboci
-
Beni2360
félisten
válasz erdey_a #15009 üzenetére
Mi évekkel ezelőtt egy messzi messzi pékség szeletelt búza csirás kenyerét ettük. mivel 12 csomag után ami 40 dkg-sak voltak volt ingyen szállítás. 15 csomaggal rendeltünk és abból ment 13 a mélyhűtőbe majd onnan este egyesével kivéve másnap reggel már állagnélküli romlás mentesen lehetett fogyasztani. Megbuktak a "simlis" kiszállítással és vagy 2 évre eltűntek. Egy jó minőségű és nem fagyasztott áruból készült pékárut le lehet fagyasztani. Amit helyben sütnek azok már fagyasztott előre sütött kenyerek és igen az már nem tűri a 2. fagyasztást. Nem is veszek soha helyben sütött kenyeret a zsemle is max 2 napig ehető.
Én, hogy most sk sütök volt, hogy az egyik kenyeret elraktam a mélyhűtőbe és kivéve semmi baja nem volt puha szeletelhető maradt, na de ebben nincsenek állag javító halmazok.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz erdey_a #15009 üzenetére
mikróban megfelelő idővel és wattal játszadozva lehet feléleszteni simán, nekem 1-3 szeletnél a 180W, 2 perc jó + pár perc hűlés szobahőmérsékleten. amikor még nem szárítja ki, de melegszik annyira, hogy a felesleges víz elpárologjon róla. így akár egyhónapos (akkor frissen) fagyasztott kenyeret is lehet enni.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
őstag
Amikor még ettünk ilyet, akkor az jött be, hogy betesszük a pirítóba a fagyott szeletet és megpirítjuk. Úgy egész jó, de ahogy Erdey_a írta, nagyon tönkrevágja a fagyasztás, szóval semmiképpen nem vennék azért kenyeret, hogy lefagyasszam, legfeljebb ha maradt néhány szelet, ami nem fogyott el, de ilyen már nem fordul elő.
[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
Fagyasztott kenyeret felolvasztva még mennyi ideig ehető?
aznap. utána szétmorzsálódik. a fagyasztás kiszárítja, roncsolja. néha kapunk anyóséktól így kenyeret, ha nekünk éppen nincs itthon és küldenek valami olyan kaját, amihez kell. kiolvasztva oké, de utána...kész pékárut fagyasztani házilag szerintem nem jó ötlet.
spórolásnak spórolás, ha olcsón jutsz hozzá, de a minőség rovására megy.
kapni már ezerféle elősütött fagyasztott pékárut, azokból jobb dolog sül ki.
kenyérnek meg ott az aldis bekevert kenyérliszt. csak víz kell hozzá, meg egy jénai / sütőzacskó, aztán leköröz bármilyen kenyeret. amíg kiolvad a fagyasztott, ez is elkészül.Vérboci
-
Beni2360
félisten
válasz Beni2360 #15001 üzenetére
A kenyér link itt van. 2x lett zsemle linkelve.
-
Beni2360
félisten
Van itt ez a Fozocske topik minden jóval és finomsaggal segítőkesz lakokkal és a Yt-bon keresek kutatók, varrialok kísérleteznek. A topikban már linkeltem dolgokat is. Most utoljára olyan finom kenyeret sütöttem, hogy a zsemlét el is hagytam olyan finom puha lett mint egy kalács. Már csak reggelre maradt és holnap zsemlét sütők és 20.-n meg kenyeret. Itt az olaj helyett margarint tettem picit többet ettől lett kalács szerű.
Már este bekevertem az "elő tésztát" ezzel könnyebb dolgozni.
Szoky konyhája ott kezdtem.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest