Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
Ok, de 6 termékre van árstop, ők meg mindent is már az egekbe emeltek! 20dkg tészta 600.-Ft?! Nem normálisak.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
atthany
aktív tag
válasz Digitalpimp #14102 üzenetére
durva nagyon, én azt látom a boltokban, hogy rogyásig vannak a polcok, mki csak szűkösen vásárol, mintha áremeléssel akarják ellensúlyozni a bevétel kiesést
-
Tony21
tag
A védelemnek ára van
-
Kaba
veterán
Mindenhol mindennek emelkedik az ára. Ebben a Forint gyengülése is szerepet játszik.
Az előbb a felügyeleti szervet említetted, azok sem százasok, egy hete adóztatták meg a cukortartalmú termékeket pl.gabonapelyhek, müzli, zabkása stb., mivel a cukortartalmuk miatt egészségtelenek.
A kristálycukor meg továbbra is olcsó befagyasztott áron !!?? kapható.[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
Az árstop nem azért van, hogy olcsó legyen a kaja.
Éééééérdekes módon minden árstopos termék benne van abban a kosárban, amiből a hivatalos inflációt számolják. Ergo az árstop csak az infláció -papíron- alacsonyan tartására van, semmi másra. -
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
törölt tag
De tényleg nem lehet elengedni a mi mennyire drágul szálat?
Mindenki látja, tudja, hogy minden drágul... Vagy ki kell sírni magatokból?
Inkább a jó akciókat nyomjátok! -
bul07
nagyúr
válasz #21346560 #14110 üzenetére
Már az jó akció ilyen áremelkedések mellet aminek maradt az ára ugyan annyi
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tisn
addikt
help, nem talaltam ra jo topikot
szoval draga a kola, pepsi-coca cukormenteseket ittam, sporolnek
megeri sodastreamre valtani?
esetleg aldis vagy mas fajta szodagepre, a sodastream pepsi maxos szorpjevel? -
DemonDani
addikt
válasz #21346560 #14101 üzenetére
A piros az a tartósan alacsony árat jelent, nem akciósat, megy rá a kupon 90%-ban. Használom mindig.
Nekem a sajtot az eladó mondta, hogy már nem lehet. Akkor ezek szerint félkegyelmű volt a szerencsétlen? Köszi az infót.
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
8
senior tag
ha szigorúan a költségeket nézed, akkor aldis co2 palackkal olyan 45-55Ft körülre jön ki egy liter szóda (aldiban 2300Ft a patroncsere és egy jó sodastream géppel kb 50 liter erős szódát tudsz vele kinyomni, ha gyengébb minőségű a gép, pl aldis, akkor kevesebbet), ehhez számold hozzá a preferált szörp árát a hígítás arányoddal, és persze gép árát leosztva
ha kétezerért veszed a pepsi max szörpöt, amivel a felirat szerint 9L kólát csinálsz, akkor olyan 275Ft/L
ha 40k körül veszel egy sodastreamet és két évre leosztod napi egy literhez, akkor kb 55Ft/L
Így két év használattal napi egy liter eredeti szörpös ital nagyságrendileg 385Ft/L
Igény szerint módosítsd az arányokat[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Kaba
veterán
válasz Top cat #14117 üzenetére
Sokak kedvence(az omniánál pl. jobb), a jelenlegi kávéárak miatt lehet érdekes.
Az FPS Tunker által kedvelt márkák már a többszörösébe kerülnek.
Akkor ajánlok egészségesebbet , a burgonya a Pennyben 234 Ft lesz a jövő héten, a 450 grammos brokkoli sem rossz 249 Ft-ért.[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
-
törölt tag
válasz DemonDani #14114 üzenetére
Akkor úgy látszik, boltja válogatja, mert nekem még soha nem sikerült a piros (egyébként narancssárga hivatalosan) cimkéjű cuccot kuponozni.
Szidom is őket néha, hogy amit kuponozni szerettem volna, az pont a kupon felhasználhatóságának kezdetétől lesz "narancssárga" cimkés.A kuponon rajta is van egyértelműen:
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz Stylewars_kp #14121 üzenetére
szogedi ihatatlan
-
Beni2360
félisten
Akkor abbol a vizbol keszult szodaviz sem lesz jobb. Na de ilyen " colaizu, edesitoszeres" akarmit a kosaramba sem tennek. A sogoromeknal szoktak ilyen izetisu cukormentes vackok lenni, inkabb nem iszok csak vizet.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Ciccuka
veterán
Szalmonella lehet ebben a fagyasztott élelmiszerben, ne használja fel!
jól gondoljátok mit vesztek, mert a minőségromlás a drágulás mellett folyamatossá vált
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
gps76
őstag
Nekem a Sodastream Genesis van(ez volt a legolcsóbb), tavaly ősszel vettem az Euronicsban 20000-ért(most 23000). A flakonja 0.8-as, kb. napi egyet iszok, van amikor simán, van amikor a Pölöskei szörpjeivel. Eddig most van benne a 3.-ik patron(Aldis), nálam 3 hónapot bír. Az a Pepsi szörp meg nem ér annyit... Vagy a sima szódát, vagy valami olcsóbbat iszok, ugyanolyan finomak, főleg hogy a gyümölcsösöket szeretem. És akkor nem kell bajlódni az ásványvíz cipeléssel, ha valaki a puci vizet nem szeretni, valami bubisat akar. Számomra az jó még, hogy a szobahőmérsékletű víz/üdítő "meleg", a hűtőben lévő túl hideg, ami a csapból jön pont jó, de simán nem ízlik, kell bubi bele. Szerintem teljesen megéri így...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jöttem én is sírni!
Múlt héten interspárban Pölöskei szörp 599 Ft volt, most ránéztem az árcimkére, és konkrétan majdnem seggre ültem!
1199 Ft -
raziel01
veterán
Kecskeméti lidl. Egy darab szörp nem volt. Kíváncsi leszek ha megint lesz akkor mennyit dragul ott. Saccra az 500 ft-os lesz minimum 900.
-
Sanyi.mTs
addikt
Spar-os kuponokat honnan szerzitek be?
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #14018 üzenetére
Piroska szörp, Aldi 0,7 30% gyümölcstartalom
689 --->1099 Ft.
Mai nap jártam arra, már az új ár volt kint.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tudományos Pandémia Klub
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Arena Breakout: Infinite
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest