Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlexaFan
újonc
Sziasztok!
Szokott valaki a metro-ba járni? Tudnátok esetleg abban segíteni, hogy metro gourmet kártyával bármelyik nap lehet-e menni, vagy vannak nyílt napok, mint régebben, a gourmet kártya előtt? -
bul07
nagyúr
Nem tudom melyik Wippy toalettpapiról megy a társalgás de a 3 rétegű az 160lapos 11.5x9.6cm
És jól megdrágultMost valami 325Ft magasságában volt akciós a 4db-os
Ehhez képest februárban még 3+1-es akcióba 225Ft volt a 4db-os, kép az akcióról [link]
Amúgy nálunk 24guriga 25napig elég és csak ilyet használunk
-
DemonDani
addikt
válasz
Mr.Csizmás #13830 üzenetére
annak a wcpapírnak mekkora a lapmérete?
-
csondes
tag
Schwarzkopf SchaumaSampon utántöltő regeneráló és ápoló,/Sérült és száraz hajra/ 800 ml 899 ft
-
Beni2360
félisten
Nem ismerem ritkan jarok a Lidl-be.
De mint irtam a Pennys Rio a kedvencunk most is akciós. -
8
senior tag
válasz
Beni2360 #13841 üzenetére
ma megkóstoltuk a lidlben a mától akciós b&j klón jégkrémek közül az egyiket (brownie-sós karamellás), hatalmas csalódás, nagyon rossz, nekünk egyáltalán nem ízlett
a tetején egy kemény betonná fagyott öntetkorong aminek kicsit égett, nagyon mesterséges mogyoróíze van, a fagylalt pedig elég kellemetlen sós ízű (sós karamellás hivatalosan, de nem kellemes, pedig imádom a sós karamellát), a brownie darabkák benne kellemetlen keserű kakaósak
nem tudom, hogy a többi milyen, de ez katasztrófa, egy forintot nem ér -
Beni2360
félisten
Pennyben is van ott olcsobb.
bul07
Én meg mindig a 900gr penny ovalis Riost tartom finomnak. Igaz tobb mint dupla annyi nem ronda de finom. Tavaly vettem a Lidliben nyalokasat, vizes alapu volt 1db fogyott a tobbi ment a szomszed kislanyna, ő szomott olyanomat szopogatni. Vagy finomat vagy semmit. -
bul07
nagyúr
válasz
headhunter #13835 üzenetére
Na igen
Ivóvíz, Glükóz-fruktóz szörp, Sovány tejpor, Kókuszzsír, Cukor, Tejsavópor,
-
SzGee
aktív tag
az Aldiban van nagyon finom gouda sajt, younger gouda a neve, 450g-os kiszerelésben árulják, mindig az vettük
eddig 1099 Ft volt, most 1499-re emeltéklaza 36%-os emelés, egyébként az Aldi ránézésre mindenen emelt 10-20-30%-ot - az akciós újságban még úgy hirdetik magukat, mint a felmérés szerinti legolcsóbb diszkont, na ez már tuti nem így van
-
bul07
nagyúr
válasz
headhunter #13831 üzenetére
Próbálta ezt már valaki mennyire vizes?
Puncs az jó lenne
-
headhunter
addikt
-
DemonDani
addikt
-
tisn
addikt
válasz
DemonDani #13821 üzenetére
nem birom kovetni a threadet.
szoval a vegen valaki irja be pirossal a legjobb ar/teljesitmenyu budipapirt. koszonom.
(lattam felmerul a papirzsepi, szerintem ez a legjobb ar-teljesitmeny aranyu: https://www.dm.hu/soft-sicher-papir-zsebkendo-3-retegu-p4010355275868.html)
-
-
tasiadam
veterán
válasz
AndrewBlase #13822 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet vele kapcsolatban.
-
DemonDani
addikt
Az újrahasznosított papíros Lidlos/Penny/kituidja hol fut még ugyanaz, az 200lap és 138 x 96 mm a lapok mérete. Nem túl puha, de rendkívül tartós, nem szétbomlós.
Nem egyszerű ezeket összenézni és tényleg a legjobbat venni.
Ez a Lidlos 1 tekercsben kétszer hosszabb mint 1 Wippy tekercs...
-
Kaba
veterán
válasz
Soulfly842 #13806 üzenetére
A 32 darabos Wippy wc papír Június 30-tól lesz 1999 Ft-os áron a Pennyben.(így már nem éri meg a vásárlás).
Emelkedő tendencia az árban (fél éve 1299 Ft, 1 hónapja 1599 Ft volt). -
Tesco-ban most volt Zewa papírtörlő nagy tekercsben (ami állítólag 5 tekercsnek felel meg) Premium Jumbo 3 réteg, 875 forint
szerk: egyébként a Tento piros 3 rétegű pontosan ugyan olyan jó, évekig használtuk mielőtt Zewa árba drágult volna... -
Beni2360
félisten
válasz
Soulfly842 #13804 üzenetére
Jaj ezt az Oooops 1x vettem a Pennyben borzalmas vekony es kevés van rajta.
A Lidli szerzi be a papir arut a Pennynek is. Eggyut rendelnek es igy csobban jon ki nekik. -
erdey_a
addikt
válasz
zewa kéne akcióba...
-
Kaba
veterán
válasz
A Sparban is annyi az előbb lemaradt. Az Interspar és Spar kínálata( a műszaki termékek nélkül ) szinte megegyezik.
-
Kaba
veterán
válasz
A Tescós megegyezik az általad beírttal.
-
Soulfly842
addikt
Pont fentebb írtam a papírról bővebben, 1249 már nem hiszem, hogy lesz.
Penny mostani akcióban 1100-ért 10 darabos van.
Interspar nekem kiesik, s nem is annyira preferált, nagyon ritkán ugrok csak be regnum felvágottakért. Tesco szintén kiesik általában. tesco egyébként ue?
-
Kaba
veterán
válasz
A Tescóban 1499Ft clubcarddal ,Július 6-ig még érvényes az ajánlat.
Az Intersparban 1549 Ft ( de szokott 1249 Ft is lenni).
Hasonló minőséget képvisel a Wippy is Penny, a 32 darabos 1599 Ft szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gamer PC
- AMD Ryzen 5 7600 dobozos
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest