Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- A KOReader ebook olvasó program
- Trump vagy Harris
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushty
őstag
Kávé cigi kóla ezzel fogyott le valaki.
Revolut meghívó pü-ben
-
Paxker315
addikt
válasz arcsin #13300 üzenetére
Én nem szórakozom ilyen szofisztikáltan. Forralom a vizet buborékosra, így bugyogva főzöm hosszan egy teáskannában, majd pár órát ázik benne, aztán iszom. : ) Próbáltam "rendeltetésszerűen", de nekem nem jött be. FOgyasztás előtt még buborékosra forralom, és úgy szürcsölgetem el, sajnos csak forrásban levően tudom meginni Néha van, hogy mire a csésze feléhez érek, már "elhűlt" a tea, akkor muszáj vagyok újra buggyanásig forralni s úgy befejezni egyedül az a rossz benne, hogy energiapazarló, és nagy az öko-lábnyoma de csak így tudom meginni. Napi 6-7 filterrel sincs különösebb probléma, bár én erősen rezisztens vagyok a koffein minden hatására. : ) Szvl a kávén felül iszom még a zöld és fekete teákat is. Tapasztalataim szerint 1000-1500mg koffein naponta mindenféle "észrevétel" nélkül bevihető. Ha nincs, azt sem veszem észre, ha van, arról sem veszek tudomást.
btw, aldi felvette kínálatba a mangós és vaníliás zöld teákat is. Utóbbinak örülök, régebben rendszeresen fogyasztottam. Más kérdés, hogy vanília íze nincs, csak illata-aromája
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
gymbeam mogyoróvaj felhasználására kellene pár tipp mert alapból elég fojtós anyag.
moto g72, Ninebot d28e
-
8
senior tag
válasz fradi81 #13312 üzenetére
Mogyoróvaj, natúr zabpehely (vágott vagy egész is jó), pirított szezámmag, só. Gazdagítani lehet még például chia maggal. Titkos tipp, egy-két csepp szójaszósz bele.
Ezt összekevered hogy még kicsit képlékeny maradjon, mindent ízlés szerint, állagot és ízt is be lehet álllítani, és kis 2cm-es gyolyókat formázol belőle, szezámmagba beoforgathatod, egy-két napot lehet hagyni állni hogy összeérjen, isteni jó csemege, nagyon tartalmas.
Szezámmagnál fontos, hogy pirított legyen, akkor jön ki jól az íze (sütőben, vagy mikróban otthon is egyszerűen pirítható).
Ha szereted, algaporral is fel lehet dobni.Édesen is lehet csinálni, akkor a zabpehely mellé szezámmag helyett lehet hozzá aprított aszalt gyümölcsöt keverni, esetleg kis kakóport, fahéjat, liofilizált gyümölcsöket, kis mézet/eritritet, stb. Ha aszalt ananászt teszel bele, akkor lehet kókuszba is forgatni. Pirított kókuszreszelékkel még jobb
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
headhunter
addikt
Tippelős kérdés: Mennyi az ára jelenleg ennek a joghurtnak? (ennyi volt egy hete)
2021.03.22. -
Ciccuka
veterán
-
rushty
őstag
Coca/Pepsi [link]
(18+ erős idegzetűeknek)
Revolut meghívó pü-ben
-
Beni2360
félisten
válasz fradi81 #13312 üzenetére
Ajanlom ezt a topikot és is rácuppantam.
Rengetek ötletett lehet meríteni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
válasz rushty #13319 üzenetére
Ízlések és pofonok, ahogy mondani szokták
Kinek a Pepsi kinek a Coca ColaÉs idővel az ízlés is változhat
Régen sose ittam Coca Colát, nem ízlett annyira
De pár éve azt vettem észre hogy egyre jobban ízlik és mostanra nálam veri is a PepsitAmúgy simán lehet hogy recept is változik és régen jobb volt a Pepsi receptje
Meg ugye ahány gyár annyi íz, mert minden egyes kóla gyárnak más lesz a végeredménye
Nem lesz egyforma két gyár Coca Cola kólája se, még ha az alap szirup ugyan az is lenne, mert ugye a víz amit használnak más, és már csak annak is az ízkülönbsége más végeredményt adEzért is érzem én a Román Pepsit finomabbnak mint a hazait
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
grizlisandor
veterán
válasz doddencs #13324 üzenetére
+1, most akartam linkelni.
Érdemes a cukrot felezni, elég lesz teáskanállal kiadagolni sütés előtt.
Én okosan a fagyiskanállal csináltam, jó nagy kekszek lettek belőle.
Elfogyni se akart, de ledaráltam és végül keksztekercshez lett keverve és finom volt a mogyorós íztől. -
Beni2360
félisten
Na ez a kedvenc fagyink, minden fajta izesitesben kitinő. Evek ota csak ezt vesszuk. A tolcseres dobozos fagyiuk is finom es megfizethető.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
rushty
őstag
Big Mac diéta [link]
Revolut meghívó pü-ben
-
BullZeye
veterán
Spórolni szeretnék készpénz felvétellel, mit javasoltok?
Régen húgomnak volt egy jó számlája ahol maximalizálva volt 700ft-ban a KP felvétel díja így elutaltam neki és felvette a pénzt nekem.
Most sajnos családban az összes számlával 1,3-1,5% között van készpénz felvétel maximum nélkül ami sajnos elég jelentős összeg lenne a végére.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Ra3
őstag
válasz BullZeye #13330 üzenetére
Be kell tolni az államkincstárba, venni valamit ami egykét napon belül lejár, majd bemenni és a max 6000ft kifizetése után kivenni kp-ban.
Mi nemrég ezzel szemmel jól látható összeget spórolunk ingatlan vásárláskor, 2-3 milla felett már megéri a fáradságot, ami egyébként sztem minimális.
Annyi hogy megyeszékhelyeken van ÁK készpénz kifizetés, plusz 2 munkanappal előbb jelezni kell ha 1 milla feletti összeget szeretnél.
A megtakarítós topicban szívesen segítenek amúgy ha ez nem tetszik.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
BullZeye
veterán
Webkincstárban van egy nagyobb összeg amit fel kell vennünk, ott lehet kérni KP kifizetésként is?
10 évre vettük fel, de 1,5 év után kiszedjük, mert MÁP+ most nem jó.Köszi átnézek a topicba!
(#13331) MittuDomain_
Revolut accountom van, kártyám nincs, hogy lehet felvenni vele pénzt bárhol is?[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
tasiadam
veterán
kevesebbet hoz, mint az infláció. Annyit nem buksz rajta, mintha simán kp-ban lenne, de nem olyan jó, mint az inflációkövető. Én rögtön eladtam a PÁM+-t és vettem PMÁP-ot pár éve. Nemsoká küldik az inf+1-et
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Ra3
őstag
válasz BullZeye #13333 üzenetére
Igen, a webkincstáron lehet jelezni előre a kp felvétel igényt is, feltörést is megcsinálják ott mikor felveszitek.
Egy hónapja kábé felemelték a máp+ idő előtti feltörés büntijét 0.25-ről 0.5%-ra, kamatfordulókor 5 napig ingyen feltörhető.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ármester
Igen, a MÁP+ az fix, amikor bejött, egyátalán nem volt rossz, nem véletlen nyomta mindenki.
A PMÁP az már inflációkövető.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
tasiadam
veterán
válasz Andreaspasco #13337 üzenetére
En masfel eve kezdtem usd-be
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Andreaspasco #13337 üzenetére
Hol tartasz USD-t? Folyószámla itthon valahol?
-
tasiadam
veterán
válasz szabi__memo #13343 üzenetére
En Wise, de volt USD a Budapest Banknal is
-
Dr. Romano
veterán
Hirtelen azt hittem nem kattintottam át a Mibe tegyem a megtakarításaimat? topicból ide, de most látom tévedtem
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
bul07
nagyúr
Nem tudtok bármilyen patikához ingyen szállítást
Vas vittamint vennék édesanyámnak( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest