Új hozzászólás Aktív témák

• Nighter

tag

Hát fiúk gondolkodtam elég sokat és 1 szomorú döntésre jutottam.
    Amit írtam a legelején a topicba hogy lehetne csinálja különböző speckó hűtést nagyon nagy eredménnyel csak 1 dologra nem gondoltam és ez most nem az anyagi akadály (Ha ez lenne a legkisebb akadály akkor nagyon boldog lennék) de sajnos nem az szóval az a 2 haver hát hogy is mondjam félig meddig barátaim amúgy csak 1 fél éve ismerem őket több mint haver de akkor sem barát 1ik se szóval én ilyen bandával sokra nem megyek főleg hogy az egyikőjük közölte velem ma hogy ő nem akar segíteni. Meghát az igazat megvallva ha már őszinte vagyok elmondom hogy 15 éves vagyok és így egymagam nagyon nehéz lenne bármit is csinálnom meg egyépként is nem vagyok 1 Kémia dzseni meghát semmiben nem vagyok dzseni szóval nekem ez így nem fog menni nem azt mondom hogy nem lehetséges hogy nem lesz elkészítve csak most nagyon úgy tűnik a helyzet alapján.
    Ennyit szeretem volna közölni veletek.
    Jah és ha igazán a témához értő embert kerestek akkor kérdezzétek BYB-t ő ért az ilyenekhez mind kémia-i mind a hagyomásnyos léghűtéshez csak szerény szóval mindenki aki valamit is tudni akar a különböző rendszerekről ő hozzá menjen.

Jó topicozást kívánok mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés