Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
-
zsommi
senior tag
Ha van ötletetek akkor szóljatok léccives fogadok mindenféle megoldást vagy kérdést és megpróbálok rá válaszolni is.
Szerintem egy ilyen dolog nem így működik...
Ugyebár Newton sem úgy találta fel a dolgait, hogy írt egy hirdetést, hogy ő ki akarja találni ezt meg ezt, csak nincs hozzá ötlete, és segítsenek neki...
Mert akkor ritka egy lúzer lett volna, na meg ki lett volna az a hülye, aki megosztja vele, hogy aztán Newton bácsi arassa le a dicsőséget...
Ha úgy kezdted volna a topicot, hogy PH!-s emberek, találjunk ki egy új hűtési formát CPU-ra, akkor nagyobb sikere lenne a dolognak...
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Majd meglátjuk mi lesz a vége! Én elhiszem, hogy meg lehet oldani 10dB alatt, de a táp, a vinyó hangosabb, mint 10dB... Számoltatok már csak nagyon hozzávetőleges árat? Mert ugye szép meg jó a csodahűtés, de ha a halandó ember képtelen megfizetni, akkor nem túl sok értelme van, üzleti szempontból!
Bár kicsit előre rohantam, egyenlőre elég ha megvalósul ez a csodadolog...
-
ByB
addikt
Egy hűtés akkor tud igazán hatékony lenni, ha az egész rendszert átfogóan egybe tervezitek! (Lásd például Mac G5) Én ''diplomamunkaként'' tervezek egy teljes hűtési rendszert pc-khez. Ha nem csak játéknak gondoljátok a feladatot, akkor elérhető árú dolgokban gondolkodjatok: hidd el a levegő elégséges hűtőközeg a felhasználók 90%-ának, csak megfelelően kell kihasználni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest