Új hozzászólás Aktív témák

• CabalX

aktív tag

válasz janos666 #6733 üzenetére

Itt nem az a kérdés hogy mikorra várható új chip a Creative-tól hanem hogy egyáltalán valamikor is ki lesz-e használva az X-fi-ben lévő hatalmas számítási kapacitás ?! :U
    Minőségben szerintem nincs akkora ugrás Audigy2/4-ről az X-fi re váltás kapcsán, tehát hacsak nincs szükséged az X-fi által nyújtott (nem túl sok) extrákra akkor szerintem felesleges ezen gondolkodnod... :U

Az X-fi vel és szerintem a jövőbeni Creative chipekkel/kártyákkal az a gond hogy a Creative elkényelmesedett, nem írja meg rendesen a drivereket, nincsenek olyan játékok amik (sokkal) jobban szólnak a kártyáin mint a riváliséin - pl Xonar, vagy bármely újabb VIA Envy chipes kártyát lehetne itt említeni - az OpenAL-nek (is) köszönhetően...
    Hiába van erős chip és jó hardver (ha jól tudom az X-fi egy közepes P4 számítási kapacitásával rendelkezik csak ugye audió only) ha a driver a támogatás ha nem is egyenlő a nullával de sajnos ahhoz közeli. :(((

Nekem volt már pár Creative hangkártyám, de ha így folyik tovább minden valószínű hogy az X-fi lesz az utolsó. :(

Új hozzászólás Aktív témák