- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
Meg mindig a Samsung HW-Q90R a best buy melynyomos SR hatso hangszoros soundbar?
Gondolkozom rajta, hogy lecserelnem a Polk Audio Magnifi soundbaromat, valami olyanra, aminek van hatso hangszoroja, mert keptelen vagyok belole kicsalni barmilyen terbeli hangzast. Soha nem volt meg az az erzesem, hogy oldalrol, vagy hatulrol, vagy barhonnan mashonnan jonne a hang, mint a TV felol.
Kulso Amlogic S912 Mediaplayerrel hasznalom, be van kapcsolva a hangtovabbitas a filmek DD5.1 , de a nem halom, hogy a hangok oldalrol, vagy barhonnan mashonnan jonnenek. Mar megneztem rajta az osszes olyan filmet, amivel tesztelni szoktak a review irok. John Wick, Harry Potter, Marvel filmek, haborus film hegyek, de semmi...
Lehet, hogy a szoba akusztikaja alkalmatlan ra, vagy a front hangszoro ennyit tud?
Egyebkent nagyon szeretem, mert duborog ugy ahogy kell, es szepen is szol, de nalam barmilyen terbeli hangzas erzetenek keltesere teljesen alkalmatlan.
Akinek van ilyen Polk Audioja tudna tapasztalatot irni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA VI
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest