Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Dodge_Dealer
üzenetére
Dodge D írta :Én 3-at 4-et megiszok, akkor még úgy érzem, hogy kellemes, meg minden .Efelett már átmenne az egész egy nagy hugyozásba
Mindamellett, ihatnék többet is, mert berúgni eddig csak az igen magas alkoholtartalmú szilvóriumtól tudtam.
Nos erre van egy tesco gazdaságos megoldás ! Ha van a háznál egy kedves rendi barátnő akkor végy 2 doboz Heinekkent és tedd be a frigóba amig az hül addig eressz egy kád vizet abba tegyél bele vmi finom kellemes illatú fürdősót és kérd meg az asszonyt 2 dologra 1 hozza be a sört ,2 segítsen majd kimászni a vízből .
Amig fürcsizel addig idd meg a 2 üveg sört ha lehet egymás után és várd a melegvíz hatását ! Elvileg a melegvíztől a sör fejbevág és elméletben kicsit kóvájognod kéne , ha nem akkor használj szívószálat is
innen ON:
Pénteken 2 heinekkent fogyasztottam el igaz kommersz sőr de akkor film mellé jól esett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Tenisz topic
- Formula-1
- Le Mans Ultimate
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Gumi és felni topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest