- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
red2652 #24214 üzenetére
beerizeren neztem csakajosort, ahogy nezem ilyen 5-6 euro korul mennek a cuccaik. az arban is kb annyi, amennyiert mar kifejezetten jo UK es Skandinav IPAt kapni. minosegben is kb azt tudjak amikor legutoljara ket eve kostoltam oket.
Mad Scientist es Reketye nem eppen ar/ertek bajnokok. van jo soruk es van ami megeri, de mindkettotol ittam mar vallalhatatlanul gyenge IPAt is 2 eur korul.
masok is tudnak jot alatt kb egy friss Liquid cocainet es Grey joyt ertek (3 euro korul), viszont NEIPA vonalon kb a BYMtol ittam egyedul jot magyar sorok kozul. Dealbreakert nem kostoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI RCN3 drón távirányító (RC-N3) - DJI Neo, Mini 4 pro, Air 3s
- Darts kamerarendszer Target Omni
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest