- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Szilveszterkor besokalltam az ipától. Annyi ipát ittam az ősszel, jót, rosszabbat, végigkóstoltam többnyire a Mad Scientist heti rendszerességgel érkező alpha batch tucat ipáit is, kezdem unni, hogy itthon mindenki ipát főz. Ráadásul a csapról korábban remeknek ítélt Kecskeméti Sörmanufaktúra is meglepett egy üveges borzalommal. Hajnalban valóságos felüdülés volt napfelkeltekor kibontani egy Szentandrási Ogrét, és elmerülni az igazi folyékony kenyérben. Unalmas, hogy mindenki valami felsőerjesztésűt főz, a láger, pils vonal meg lassan megmarad a Borsodinak, Drehernek. Pár éve még több kisüzemi ivósör volt. Armando is bassza meg a Jozin Bazinját, hogy egynyári főzet volt csak.
A Mad Scientist is mivel nyitja az évet? Egy uborkás és egy pillecukros baszással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest