Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14796) Dilikutya


Dilikutya
félisten

Szilveszterkor besokalltam az ipától. Annyi ipát ittam az ősszel, jót, rosszabbat, végigkóstoltam többnyire a Mad Scientist heti rendszerességgel érkező alpha batch tucat ipáit is, kezdem unni, hogy itthon mindenki ipát főz. Ráadásul a csapról korábban remeknek ítélt Kecskeméti Sörmanufaktúra is meglepett egy üveges borzalommal. Hajnalban valóságos felüdülés volt napfelkeltekor kibontani egy Szentandrási Ogrét, és elmerülni az igazi folyékony kenyérben. Unalmas, hogy mindenki valami felsőerjesztésűt főz, a láger, pils vonal meg lassan megmarad a Borsodinak, Drehernek. Pár éve még több kisüzemi ivósör volt. Armando is bassza meg a Jozin Bazinját, hogy egynyári főzet volt csak.
A Mad Scientist is mivel nyitja az évet? Egy uborkás és egy pillecukros baszással.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.