Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Cybertruck Taipeiben
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
realmadrid92
tag
válasz Jhonny06 #14619 üzenetére
To Øl Buxton Long Time No See 12,8%, Imperial Stout
Mikkeller BLACKErről a kettőről kérhetünk vélemányt?
Korábban kóstoltam a Noa Pecan Mud Cake-t, üvegesen és csapról is, nekem az már nagyon édes volt, viszont a mikkeller black nagyon bejött, bár abból ahogy látom van többféle változat (16,1 és 18,7%).
A To Øl a kettőhöz képest hol helyezkedik el?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest